2011 Nisan Anneleri

ben hiç yiyeniyorum evde var olduğu gibi duruyor.
maşallah canım allah bozmasın
ayy ne güzel darısı başımıza

haftada bir sürmek gerekmiş
evde bi ayva var onu yiyimde çekirdeklerinden yapıym bari şimdiden başlamak lazımmış

Saol canım paylaştığın için bende yapıcam
unnedo sitesine biri beni davet edebilir mi?özelden hbr verin ama gözden kaçıyor burda

:evett ben de bi davet istiyorumm.özelden bana da haber verir misiniz??

Kızlar mail adreslerinizi bana özelden atın davet edeyim

ben yaptırmadım cnm hiç bi şekilde sadece doktorum ense pilipsini ölçtü oda 1.3 çıkmıştı.. sağol bu arada.. aşk değilde annelik şair edebilir beni bu gidişle:97:
hmm ozaman bende alim cnm arada demek bebiş sömürüyo beni bende güçli olim dimi ama
hoşgeldin cnm... kaçma hemen gel konuşalım azcık dedikodu yapalım.. aynı ise demek son regli tarihlerimiz aynı hep şunu merak etmişimdir yumurtlama dönemi aynı olan varmı ben ir defa eşimle yakın olduğum için biliyorum
ama okulda falan ilk isminin baş harfi kullanılır m.yusuf gibi ...y.mustafa olur ozaman sizinki...
cnm o kısaltmalar önemli değil ama bi istişare yaparız oylama falan iyi olur.. yusuf olsunda benim çikin oğlum yeter bana... ama mustafa yusuf olsun dimi daha hoş geliyo kulağa bende alışımadım açıkcası yusuf mustafaya.. sanki iki kişiye sesleniyosun gibi..
cnm ben 15 te bir bazen 12 de ir ben sordum zararlı değil dediki günde 3 defa girersen sıksık o zararlı yoksa haftada 1 değil dedi doktorum... yada 2 hft 1 rahat ol dedi..bende şımardık sürekli gidiyorum.. bi yatak atıcam odasına
kızlar benim göğüsler bir aydır büyümüyor durdu artık

cnm daha ne istiyon haha ne güzel işte.. rahat ol cnm daha çok başındayız onlar büyücek de nereye koycamızı şaşırcaz

ay kızlar bebişler herşeyi duyuyolar vallahi.. dün gece kötü bi rüya gördüm uyandığımda karnım nasıl sertleşmiş biraz dinlendim şöyle bi 5 dak sonra rahatladım vallahi.. benim gibi olan varmı.. saniyede vucudum etkileniyo hiç bişey anlamadım ya... ki okadar sakinim artık...

canım buradan alışveriş kredi kartıyla mı yapılıyo??kargo ücreti falan nası??alışveriş yaptın mı hiç??

Bende bu akşam sipariş vericem, kredi kartıyla yapılıyor kargoyla gönderiyorlar üye olduğunda DESTEK bölümünden istediğin bilgiye ulaşabilirsin

Jojop
Dscopur
Mesa Davet gönderdim

Son düzenleme:
evet kızlar en iyisi MUSTAFA YUSUF...zati yusuf dicez biz kara vericez buna eşimle yani herkesde bu kararımıza uymak zorunda...takılıyolar bazen biz mustafa diecez die..BENDE DİYORUM VALLAHİ YUSUFUM ÇOK İNAT DÖNEP İYİDİR

bende bu akşam sipariş vericem, kredi kartıyla yapılıyor kargoyla gönderiyorlar üye olduğunda destek bölümünden istediğin bilgiye ulaşabilirsin

Jojop
dscopur
mesa davet gönderdim

aldım tatlım benim teşekkür ederim bakıyorum şimdi benim istediğim ürünler varmış disney baby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…