- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.341
bir kere bekletip aynı suyu mu her hafta sürecez?yoksa devamlı yapıcakmıyız bekletme işlemini?
ben hiç yiyeniyorum evde var olduğu gibi duruyor.kzılar son günlerde çekirdekli siyah üzüm yiyorum sürekli kan yapsın diye netten de bir bakayım dedim içindeki çekirdekler öyle faydalıymış ki ve C vitamininden 20 kat E vitamininden de 50 kat güçlüymüş haberiniz olsun
maşallah canım allah bozmasınreca ederim kızlar dün bende oğluşumu gördüm..yadım okudunuz die umuyorum..varmı benimki gibi yaramaz inatçı olan...10 haftada ugsden baktıkda kalp atışını göremedik meğersem poposunu dönmüş ozaman bile.. alttan bakınca gördük.. sonra doktor ugsden bakıyo aç bacaklarını die o biraz vurunca karnıma oda baskının geldiği yere vuruyo ne güldük maşallah...ÇOK MUTLUYUM ÇOK ÇOK ŞÜKÜR
ayy ne güzel darısı başımızaAA evet ben hissediyorum 13, haftada hissettim ilk oturuyordum birden böle içimde bişey tıp etti dedim arkadasım da başladı gülmeye o nasıl bi tarif diye ama bir böle tıplar devam etti bir kere tıp diyor duruyor bağırsak hareketi mi diyordum yoksa bebek miymiş
unnedo sitesine biri beni davet edebilir mi?özelden hbr verin ama gözden kaçıyor burda
:evett ben de bi davet istiyorumm.özelden bana da haber verir misiniz??
haftada bir sürmek gerekmiş
evde bi ayva var onu yiyimde çekirdeklerinden yapıym bari şimdiden başlamak lazımmış
unnedo sitesine biri beni davet edebilir mi?özelden hbr verin ama gözden kaçıyor burda
:evett ben de bi davet istiyorumm.özelden bana da haber verir misiniz??
o neki kızlar ya
Anne bebek için alışveriş sitesi
önemli markaların kampanyaları oluyor ve %70 varan indirimlerle alışveriş yapabiliyorsun
Anne bebek için alışveriş sitesi
önemli markaların kampanyaları oluyor ve %70 varan indirimlerle alışveriş yapabiliyorsun
aaaa banada istek gönderin kızlarrr
aaaa banada istek gönderin kızlarrr
ben yaptırmadım cnm hiç bi şekilde sadece doktorum ense pilipsini ölçtü oda 1.3 çıkmıştı.. sağol bu arada.. aşk değilde annelik şair edebilir beni bu gidişle:97:saol tatlım ne güzel bi tarif gerçekten bu yaramazlarla yatıp kalkıyoruzz.3 lü test kafa karıştırır güvenirliği daha düşük dediler doktor da biz öneriyoruz ama sen bilirsin dedi.yaptırmadım ama allahtan hayırlısı bakalımm.sen de yaptırmayanlardansın değil mi gerçi ben 2 li yaptırdım
hmm ozaman bende alim cnm arada demek bebiş sömürüyo benigünaydın ciciş anneler epeydir yoktum gelen giden misafir vs.derken burdayıms. haftaya çarşamba doktora gitcem bakalım belli olur herhalde cinsiyeti kesin olarak.
esrayağmur,
cnm ben eleviti 3. haftadan beri kullanıyorum her gün bi tane. doktor verdi.gayette iyi oluyo kendini pek yorgun hissetmiyosun.bi de benim de tırnaklarım katkat soyuluyodu ama şimdi geçti.öyle bi sorunum yok artıkın
hoşgeldin cnm...güzel nisan anneleri hepinize selamlar...ben ilk günden beri burayı sıkı takip ediyorum hepiniz çok tatlısınız.Özellikle esrayağmur canım senle aynı sat' larımız.Maaşallah hepinize....
Kızlar benim bir sorum olacak 2.trimester da saçını boyatan, doktoruna soran var mı?
İşim gereği beyazlamış salaş saçlarla daha ne kadar gezerim bilmiyorum.bir an evvel boyatmak istiyorum.olmazsa amonyaksız bir boya alıp kendim boyayacağım.
cnm o kısaltmalar önemli değil ama bi istişare yaparız oylama falan iyi olur.. yusuf olsunda benim çikin oğlum yeter bana... ama mustafa yusuf olsun dimi daha hoş geliyo kulağa bende alışımadım açıkcası yusuf mustafaya.. sanki iki kişiye sesleniyosun gibi..ama okulda falan ilk isminin baş harfi kullanılır m.yusuf gibi ...y.mustafa olur ozaman sizinki...
cnm ben 15 te bir bazen 12 de irkızlar yaaaa siz ne kadar sıklıkla gidyorsunuz muayeneye??ayy ben galiba abartıyorummilk başta çok kanamam vardı hadi 15 te bir gidiyordum.şimdi dayanamıyorum gene 15 te bir gidiyorummm.ama napiiimmm kızımın hareketlerini daha hissedemediğim için görmeyince içim rahat etmiyooo önceki bebeğim karnımda ölmüştü 7 haftalıkken çünkü.sizce abartıyo muyumm?? bi zararı olur muu:18:
kızlar benim göğüsler bir aydır büyümüyor durdu artık
canım buradan alışveriş kredi kartıyla mı yapılıyo??kargo ücreti falan nası??alışveriş yaptın mı hiç??
bende bu akşam sipariş vericem, kredi kartıyla yapılıyor kargoyla gönderiyorlar üye olduğunda destek bölümünden istediğin bilgiye ulaşabilirsin
Jojop
dscopur
mesa davet gönderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?