2011 Nisan Anneleri

bambik bu site çok güzelmiş teşkürler
Rica ederim canım iyi alışverişler

aldım tatlım benim teşekkür ederim bakıyorum şimdi benim istediğim ürünler varmış disney baby

Bende onları beğendim akşam eşimede gösterip alıcam
Bide şu lansinoh göğüs kremi baya indirimde onuda alabilirim

selam kizlar.. bugün ne kadarda sikici bir gün yaa(

Selam canım hoşgeldin Hava mı kapalı neyin var

hosbulduk canim aynen dedigin gibi hava kapali kac gündür ne güzeldi hele dün yazdan kalmaydi.bugün tam tersi serin ve kapali( ruh halimi etkiliyo böyle olunca..kalktigimdan beri moralim bozuk sebepsiz yere off of

arkadaşlar ben bugün doktora gittim kendi doktorumdan farklı doktora gittim bana hoş olmayan şeyler söyledi beni ağlattı sonra eşimle kendi doktoruma gittik kendi doktorum herşeyin normal oldğunu stres yapmamam gerektiğini bol sıvı almam gerektiğini söyledi yani içim biraz rahatladı siz siz olun para avcısı doktorlara gitmeyin yola kiminle çıktıysanız onunla devam edin 3 lü testimiz de yapıldı umarım herşey doğru düzgün çıkar rabbim yardım et

ne dediki ağlattı canım ? Sende onu ağlatsaydın... Yapmak lazım bazısına aslında.. :)) sen kendini rahat hissettiğin doktora git... Gerisini boşver..

hosbulduk canim aynen dedigin gibi hava kapali kac gündür ne güzeldi hele dün yazdan kalmaydi.bugün tam tersi serin ve kapali( ruh halimi etkiliyo böyle olunca..kalktigimdan beri moralim bozuk sebepsiz yere off of

Bu sabah burada çok güzeldi hava ama az önce kapandı benimde içim sıkılıyo böyle olduğu zamanlar ama başka şeylerle ilgilenince unutuyorum

Ya bazen anlamıyorum şu doktorları
Anlamıyorlarmı bi hamileyle nasıl konuşulması gerektiğini
zaten en ufak bişeye hemen takılıyoruz

Boşver sen onu kendi güvendiğin bildiğin doktora git

ne dediki ağlattı canım ? Sende onu ağlatsaydın... Yapmak lazım bazısına aslında.. :)) sen kendini rahat hissettiğin doktora git... Gerisini boşver..

bana bebeğin çok aşağıda olduğunu iğne vurulmam gerektiğini bebeğimin karnı sırtına yapışmış çok zayıfmış(kendi doktorum ölçtü gayet iyi dedi 14 cm boyu 167gr ağırlığı)sonra hiç dikkat etmemişsin bebeğine vs vs.....merak etmeyin eşim az önce aradı dedi eşimi ağlatmışsınız doktor bey bebeğin zayıf düşük tehdidi var falan demişsiniz doktor hemen ağız değiştiriyor ben öyle demedim eşiniz hamile onun hassasiyetleri var ondan size öyle demiş falan filan ne kadar dönüyor bu doktor milleti rabbim düşürmesin bu gibi doktorların eline hep iyi doktorlarla karşılaşmayı nasip etsin rabbim aminnnnnnnnnn

çok biliyosan sen bak deseydin.. :)) bunamı ağladın yahu... Belliki densiz biri... Acemi toy bi doktordur boşverrrrrrrrrrrrrrrrr..........

kızlar merhaba herkese :)))
hoşgeldinnn

Sen mi uydurdun karnı sırtına yapışmış lafını yani terbiyesiz ya bide iftira ediyor sinirlendim şimdi
Allah içinde Allah korkusu olan iyi insanlarla karşılatırsın

çok biliyosan sen bak deseydin.. :)) bunamı ağladın yahu... Belliki densiz biri... Acemi toy bi doktordur boşverrrrrrrrrrrrrrrrr..........

o kadar kötü oldum ki anlatamam eşime geldim bağırdım ağladım dedim sen beni üzüyorsun hamile değilmişim gibi davranıyorsun yani ona sert çıktım o da hemen beni doktoruma götürdü

hadi bakalım hakkında hayırlısı inşallah.. Ne hissediyorsun ?

Büyük hissediyorum deme :)))) varmısın yokmusundaki gibi :))

o kadar kötü oldum ki anlatamam eşime geldim bağırdım ağladım dedim sen beni üzüyorsun hamile değilmişim gibi davranıyorsun yani ona sert çıktım o da hemen beni doktoruma götürdü

nedir bizim kocişlerden çektiğimiz... Hala bizi normal sanıyolar... Gebelik öncesindeki gibi.. Ama değil... çocuk doğuruyoruz ama aslında evde koca bir çocuk var :)))) yanına küçüğünü daha masumunu doğuracaz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…