- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.361
Rica ederim canım iyi alışverişlerbambik bu site çok güzelmiş teşkürler
aldım tatlım benim teşekkür ederim bakıyorum şimdi benim istediğim ürünler varmış disney baby
selam kizlar.. bugün ne kadarda sikici bir gün yaa(
arkadaşlar ben bugün doktora gittim kendi doktorumdan farklı doktora gittim bana hoş olmayan şeyler söyledi beni ağlattı sonra eşimle kendi doktoruma gittik kendi doktorum herşeyin normal oldğunu stres yapmamam gerektiğini bol sıvı almam gerektiğini söyledi yani içim biraz rahatladı siz siz olun para avcısı doktorlara gitmeyin yola kiminle çıktıysanız onunla devam edin 3 lü testimiz de yapıldı umarım herşey doğru düzgün çıkar rabbim yardım et
hosbulduk canim aynen dedigin gibi hava kapali kac gündür ne güzeldi hele dün yazdan kalmaydi.bugün tam tersi serin ve kapali( ruh halimi etkiliyo böyle olunca..kalktigimdan beri moralim bozuk sebepsiz yere off of
arkadaşlar ben bugün doktora gittim kendi doktorumdan farklı doktora gittim bana hoş olmayan şeyler söyledi beni ağlattı sonra eşimle kendi doktoruma gittik kendi doktorum herşeyin normal oldğunu stres yapmamam gerektiğini bol sıvı almam gerektiğini söyledi yani içim biraz rahatladı siz siz olun para avcısı doktorlara gitmeyin yola kiminle çıktıysanız onunla devam edin 3 lü testimiz de yapıldı umarım herşey doğru düzgün çıkar rabbim yardım et
ne dediki ağlattı canım ? Sende onu ağlatsaydın... Yapmak lazım bazısına aslında.. :)) sen kendini rahat hissettiğin doktora git... Gerisini boşver..
kızlar merhaba herkese :)))
bana bebeğin çok aşağıda olduğunu iğne vurulmam gerektiğini bebeğimin karnı sırtına yapışmış çok zayıfmış(kendi doktorum ölçtü gayet iyi dedi 14 cm boyu 167gr ağırlığı)sonra hiç dikkat etmemişsin bebeğine vs vs.....merak etmeyin eşim az önce aradı dedi eşimi ağlatmışsınız doktor bey bebeğin zayıf düşük tehdidi var falan demişsiniz doktor hemen ağız değiştiriyor ben öyle demedim eşiniz hamile onun hassasiyetleri var ondan size öyle demiş falan filan ne kadar dönüyor bu doktor milleti rabbim düşürmesin bu gibi doktorların eline hep iyi doktorlarla karşılaşmayı nasip etsin rabbim aminnnnnnnnnn
hoşgeldinnnkızlar merhaba herkese :)))
bana bebeğin çok aşağıda olduğunu iğne vurulmam gerektiğini bebeğimin karnı sırtına yapışmış çok zayıfmış(kendi doktorum ölçtü gayet iyi dedi 14 cm boyu 167gr ağırlığı)sonra hiç dikkat etmemişsin bebeğine vs vs.....merak etmeyin eşim az önce aradı dedi eşimi ağlatmışsınız doktor bey bebeğin zayıf düşük tehdidi var falan demişsiniz doktor hemen ağız değiştiriyor ben öyle demedim eşiniz hamile onun hassasiyetleri var ondan size öyle demiş falan filan ne kadar dönüyor bu doktor milleti rabbim düşürmesin bu gibi doktorların eline hep iyi doktorlarla karşılaşmayı nasip etsin rabbim aminnnnnnnnnn
bacım sen neredesin yahu :)))
hoşgeldinnn
Sen mi uydurdun karnı sırtına yapışmış lafını yani terbiyesiz ya bide iftira ediyorsinirlendim şimdi
Allah içinde Allah korkusu olan iyi insanlarla karşılatırsın
çok biliyosan sen bak deseydin.. :)) bunamı ağladın yahu... Belliki densiz biri... Acemi toy bi doktordur boşverrrrrrrrrrrrrrrrr..........
hoşgeldinnn
Sen mi uydurdun karnı sırtına yapışmış lafını yani terbiyesiz ya bide iftira ediyorsinirlendim şimdi
Allah içinde Allah korkusu olan iyi insanlarla karşılatırsın
hosgelmissin:79:
ama hamile insanı üzen muaffak olamaz beni üzdü bebeğimi de üzdü ALLAH görüyor
bacım burdayım ya bi ara bilgisayara bir haller oldu o yüzden giremiyodum nasılsın cinsiyetini öğrenmişsin kızın olacak diye okudum inşallah sağlıklı sıhhatli olur
ben salı günü kısmetse öğrenicem
o kadar kötü oldum ki anlatamam eşime geldim bağırdım ağladım dedim sen beni üzüyorsun hamile değilmişim gibi davranıyorsun yani ona sert çıktım o da hemen beni doktoruma götürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?