- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.381
bana bebeğin çok aşağıda olduğunu iğne vurulmam gerektiğini bebeğimin karnı sırtına yapışmış çok zayıfmış(kendi doktorum ölçtü gayet iyi dedi 14 cm boyu 167gr ağırlığı)sonra hiç dikkat etmemişsin bebeğine vs vs.....merak etmeyin eşim az önce aradı dedi eşimi ağlatmışsınız doktor bey bebeğin zayıf düşük tehdidi var falan demişsiniz doktor hemen ağız değiştiriyor ben öyle demedim eşiniz hamile onun hassasiyetleri var ondan size öyle demiş falan filan ne kadar dönüyor bu doktor milleti rabbim düşürmesin bu gibi doktorların eline hep iyi doktorlarla karşılaşmayı nasip etsin rabbim aminnnnnnnnnn
hadi bakalım hakkında hayırlısı inşallah.. Ne hissediyorsun ?
Büyük hissediyorum deme :)))) varmısın yokmusundaki gibi :))
nedir bizim kocişlerden çektiğimiz... Hala bizi normal sanıyolar... Gebelik öncesindeki gibi.. Ama değil... çocuk doğuruyoruz ama aslında evde koca bir çocuk var :)))) yanına küçüğünü daha masumunu doğuracaz :)))
kimler var bakimmmmm
bambik bu site çok güzelmiş teşkürler
eeee biz varız nasılsın bakalım[/QUOTE
tatlım nasılsın karşılaşamıyoruz hiççç
adı ne sitenin mesa...
eeee biz varız nasılsın bakalım[/QUOTE
tatlım nasılsın karşılaşamıyoruz hiççç
evet bi ara giremedim sistem çöktü.
iyim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Unnado da mı kayboldun :))kimler var bakimmmmm
adı ne sitenin mesa...
evet bi ara giremedim sistem çöktü.
iyim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
iyi tatlım bulantı filan kalmadı bişey allaha şükür yarını bekliyorum doktora gidicem
Unnado da mı kayboldun :))
Sitenin adı unnado anne bebek alışveriş sitesi
iyi tatlım bulantı filan kalmadı bişey allaha şükür yarını bekliyorum doktora gidicem
ohhh çok güzel rahatlamışsındır hadi hayırlısı
ben herhalde iyicene hastalık hastası oldum bulantı hazımsızlık başağrısı
evet yaaaa disney baby de banyo takımı varmış bitmiş ona üzülüyorum şimdi oğluşumun herşeyini winnie the pooh lu alıyoruz buda olsa güzel olacaktı
arkadaşla taç ta çok güzel bebek nevresimleri var
bendede var hazımsızlık sorunu nasıl olcak bilmiyorum yarın sorucam bide sancılar var tabi bulantılardan sonra bunada şükür diyorum valla
Aa evet ya onu bende beğendim az önce çok sevimli bişi fiyatıda gayet uygundu
hafta sonu gidicem diyordun gittin mi?
Yoksa netten mi bakıyorsun
ayy ne çok alınacak şey var kızlar valla ben hiç bilmyodum neler lazım neler alınmalı sizin sayenizde öğreniyorum
Bulantıların hala devam mı ediyor çok zor ya benimde dün bi ara bulandı dünyam döndü resmen
ayy ne çok alınacak şey var kızlar valla ben hiç bilmyodum neler lazım neler alınmalı sizin sayenizde öğreniyorum
netten baktım gidicem işte haftasonunu bekliyorum yarın uğrarım herhalde aklım kaldı winnie the pooh lu nevresimlerde
beşiğide seçtik ayırttık bayramdan sonra gelecek ben hızlı gidiyom şimdilik hep böyle olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?