2011 Nisan Anneleri

Ayy canım benim ya boşver gayette iyiymiş gelişimi,sen takma kafana bilmediğin doktorlara da gitme bundan sonra güzelim.Halt yemiş ben olsam tlf açar ağzıma geleni sayardım,.... bide bunun yemimini ediyorlar.

ha ha alemsin valla. bilmiyorum kirüyalarımda genel de erkek gördüm çin takviminden mi etkilendim ne erkekti çine göre allah bilir hayırlısını versin hepimize

Unnado da mı kayboldun :))

Sitenin adı unnado anne bebek alışveriş sitesi

evet yaaaa disney baby de banyo takımı varmış bitmiş ona üzülüyorum şimdi oğluşumun herşeyini winnie the pooh lu alıyoruz buda olsa güzel olacaktı
arkadaşla taç ta çok güzel bebek nevresimleri var

ayy ne çok alınacak şey var kızlar valla ben hiç bilmyodum neler lazım neler alınmalı sizin sayenizde öğreniyorum

Aa evet ya onu bende beğendim az önce çok sevimli bişi fiyatıda gayet uygundu

hafta sonu gidicem diyordun gittin mi?

Yoksa netten mi bakıyorsun

Aa evet ya onu bende beğendim az önce çok sevimli bişi fiyatıda gayet uygundu

hafta sonu gidicem diyordun gittin mi?

Yoksa netten mi bakıyorsun

netten baktım gidicem işte haftasonunu bekliyorum yarın uğrarım herhalde aklım kaldı winnie the pooh lu nevresimlerde
beşiğide seçtik ayırttık bayramdan sonra gelecek ben hızlı gidiyom şimdilik hep böyle olur inşallah

ayy ne çok alınacak şey var kızlar valla ben hiç bilmyodum neler lazım neler alınmalı sizin sayenizde öğreniyorum

Birbirimizden çok şey öğrenicez gibime geliyo

hemde çok çok çoooook
kızlar kendinize pijama baktınızmı ben 3 lü takım alıcam arkadaşın ablası satıyo onda beğendim 80 tl diyo çok güzel bişey

Bizide bilgilendirirsin

oo baya hızlısınız Güle güle kullansın oğluşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…