2011 Nisan Anneleri

hoşgeldın ohh rahatlamıştırsın şimdı

ay benimde ole bence bebek hareketi
canım kasıklarımda kalp atım şeklinde atışı 12 haftamda hissetmiştim.bu midemin hemen altında sağ tarafta göbeğimde bir atımdı ayy tecrübesiz anne olunca anlamıyoruz bebiş hareketimi diye ama bence de bebişti yaa.bir daha olsun ne olurrr
guleysa bence bebeğindir o cnm.
bnde hissediyorum.
2 kere fln atıyor mesela bnmki.
geçen akşam kuvvetliydi ama elimle yakalayamıyorum hiç bi zaman:)
inşallah bebişimdir sert bir atım tarzıydı benim hissettiğim.seninkide mi öyleydi canım

hoşgeldın ohh rahatlamıştırsın şimdı
hosbulduk canim.evert gercekten iyi geldi.birde artik göbek üstü yatamiyom ya ondan omuzlarim kötü olmus.en sevdigim yati$ $ekli yüz üstü yatmak cok özledim

dayanabildiğimi kim söylediki çatlıyorum meraktan cnm ama göstermiyo sıpa napıyım bir günde 3 kere ultrasona girdim ama göstermiyo

selam zeynep senin kizin olucak galiba genelde onlar sakliyo.benimkide göstermemisti ilk bakltiginda doktor altina toplamisti bacaklarini:))

kızlarr merhaba nasılsınız ayy sonunda bebek odası için kararımı verdim takımı da buldum gerçi eşim bekleyelim almak için diyor ama begendik ya oda yeter.. üstelik fiyatıda hiç fena gelmedi wallahi çok mutlu oldum:))

bnm özellikle gece yatınca oluyor cnm.
yani sessiz kalınca ben hareket etmeyince onu daha iyi hissediyorum.
günde bi kere falan atyıor
3 4 gündür hissediyorum
ve eminim bu bebek diyorum
diğerlerine benzemiyo

ben göbeğimde ortada yani,bazende sağımda hissediyorum

kızlar ben bu arada banyo yapayım nasıl yapacaksam sabun kokularından öğüre öğüre yaparım artık bebe sabunu aldım ondan bile midem bulanıyor
herkese iyi günler görüşürüz :)))

hg cnm.
nasıl bi takım buldun
bnde takım almayı düşünüyorumda.
resmi fln varmı?
ne kadar bide?

cnm fiyatı ne kadar ben de düşünüyorum hazırlara bakmadım henüz fiyatlar nasıl ,,fortmanto da yaptıracaz belki ikisini bir yaptırırız yada gönlüme göre hazır bulursam alırım

canım ben bahçeşehir mobilyacılar çarsısında buldum bana cok yakın orası bir arkadasla görmüştük tam istediğim gibi geldi.. canım resmi kaydedip yollayamadım ama linkten bakabilirsin fiyat olarakta takım fiyatı 2500 dediler. üzerinde değişiklikler yapılabilrmiş gardrop boyu kulplar perde vs.linki bu canım burdan bakabilirsin

itlembik Bebe Gen

cok ho$ ve $ik iyi günlerde kullanin canim

hımm çok klasik görünüyor.
ben biraz daha bebeksi bişiler düşünüyorum.
bakalm inş. kafama göre bulurum
bnm salonum bembeyaz, yatak odam beyaz çocuk odamda böle beyaz olursa artık bembeyaz olucak evim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…