- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.721
hoşgeldın ohh rahatlamıştırsın şimdıselam kizlar ne var ne yok umarim hepiniz iyisinizdir.bende bu sabah uzun aradan sonra tekrar masaja basladim uzun ara derken hamilelikten dolayi birakmistim 12 hafta yapilmiyomus cünkü..ay sirtim boynum cok kötü olmus.kadin bütün dügümlenmis noktalari acti.bide boynumu yaparken sen bas agrisi cekmedin mi dedi bende cekmezmiyim dedim boynumdaki bir nokta baski yapiyomus o yapmistir dedi..neyse simdilik heryerimi düzeltti bakalim ne zamana kadar yamulmam:)) simdi dayak yemis gibi yorgunum
bende mandalına çok yıyorum demk ondan bende gaz oluyor.ıçım yanıyor mandalına yıyınce rahatlıyordum bı daha yemıyım
hoşgeldınn canım ıyı dayanmıssın valla
ben de çok mandalina yiyorum ama midem bulanınca ii geliyor birde sabun deterjan kokularını hissetmemek için kabuklarını kokluyorum kafayı yedim
canım kasıklarımda kalp atım şeklinde atışı 12 haftamda hissetmiştim.bu midemin hemen altında sağ tarafta göbeğimde bir atımdı ayy tecrübesiz anne olunca anlamıyoruz bebiş hareketimi diye ama bence de bebişti yaa.bir daha olsun ne olurrray benimde ole bence bebek hareketi
inşallah bebişimdir sert bir atım tarzıydı benim hissettiğim.seninkide mi öyleydi canımguleysa bence bebeğindir o cnm.
bnde hissediyorum.
2 kere fln atıyor mesela bnmki.
geçen akşam kuvvetliydi ama elimle yakalayamıyorum hiç bi zaman:)
yaa herkez 13 haftalıkken öğrenmeye başladı benimki kocaman oldu ama tık yok
hosbulduk canim.evert gercekten iyi geldi.birde artik göbek üstü yatamiyom ya ondan omuzlarim kötü olmus.en sevdigim yati$ $ekli yüz üstü yatmak cok özledimhoşgeldın ohh rahatlamıştırsın şimdı
dayanabildiğimi kim söylediki çatlıyorum meraktan cnm ama göstermiyo sıpa napıyım bir günde 3 kere ultrasona girdim ama göstermiyo
kızlarr merhaba nasılsınız ayy sonunda bebek odası için kararımı verdim takımı da buldum gerçi eşim bekleyelim almak için diyor ama begendik ya oda yeter.. üstelik fiyatıda hiç fena gelmedi wallahi çok mutlu oldum:))
kızlarr merhaba nasılsınız ayy sonunda bebek odası için kararımı verdim takımı da buldum gerçi eşim bekleyelim almak için diyor ama begendik ya oda yeter.. üstelik fiyatıda hiç fena gelmedi wallahi çok mutlu oldum:))
sohbetınıze doyum olmuyor kızlar ben çkıyorum 15:30 da kontrolumuz var heycan bastı benı hazırlanım.
sohbetınıze doyum olmuyor kızlar ben çkıyorum 15:30 da kontrolumuz var heycan bastı benı hazırlanım.
canım ben bahçeşehir mobilyacılar çarsısında buldum bana cok yakın orası bir arkadasla görmüştük tam istediğim gibi geldi.. canım resmi kaydedip yollayamadım ama linkten bakabilirsin fiyat olarakta takım fiyatı 2500 dediler. üzerinde değişiklikler yapılabilrmiş gardrop boyu kulplar perde vs.linki bu canım burdan bakabilirsin
itlembik Bebe Gen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?