2011 Nisan Anneleri

Canım kusura bakma şimdi sen söyleyince gördüm mesajını o kadar cevap yazdım ama özel msj atamazsın dıe geri cevrildim yine. bıraz yogundum bu aralar ve cepten takıp edıyodum ekran kucuk ve bırazda yavas olunca ancak yazılanları geriden takıp edebildim.

CNM KIZMAYIN BANA ÇOK PİMPİRİKLİ OLDUM DİCEM AMA DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIM..FADİK kardeşimin öyle olduğu için... bakılması gerekiyo ve her doktor anlamıyo 12. hft sonra genelde dikiş atıyolar ben sorcam ya... of.

canım bende boyle olaylardan çok etkılenıyorum benımde başıma geldı çok uzuldum arkadaşımıza allah sabır versın .ben daha da pımpırıklıyım.sen dr guven bence anlat fıkrını ama dr dınle yıne de

daha doğrusu rahim ağzı yetmezliği topiği var orda okudum baya bişey denk geldi...paylaştım die terdin etmedim dimi sizi kızlar...çünkü gerçekten hassas bi dönem demeleri sadece duygusal değil her türlü hassas oluyo insan

Esracığım aklına kötü şeyler getirme.
Bu konularda rahat olmak lazım biraz.
Ne kadar irdeleyip sorun ararsan o kadar sorun yaşarsın.
Rahat ol biraz, kurcalama.

dreamer35, esrayagmur, hnk, tatlişoğlum
mrb kızlar naslsnz

Ben de varım. Hoş geldin.

sende aynı şeyimi yaşadın cnm... vallahi mesela ben kurbanda hiç biyere çıkmıcam biz sarıyerde toplaşırdık ailece büyük baş kesilir 7 aile olur vs yeme içme ortam süper ama asla riske atamıcam kendimi.. fazla oluyorum herhalde ama öyle işte

erenhava merhaba.iyiyim canım sağol.sen nasılsın?
yaramazım yine dayıyor koca kafasını sağ kasığıma ağrıyor 5 dk. boyunca :) Yarın devlet hs. gitcem ya.daha çok var kendi kontrolüme dayanamayacam. herşey yolunda mı görmek istiyorum...
Esracım benim doktor 12.haftada baktığında rahim ağzın dar ilerde açılma olur inşallah ama bu şekilde normal doğum yapman zor demişti. sonradan unuttu bakmadı ama bir dahaki kontrolde soracağım. Herşeyden korkuyor insan ya...

aynı değil ama benımde bebgım karnımda öldü.çok dıkkatlı olmalıyız tamam ama bu kadarda kendını sıkma uzucu olayların oldugu topıklere fazla takılma zaten dr bı sorun olsa sana soyler drlar ultrasondan anlıyorlar rahımde açılma varmı yokmu gecen ben muayene oldum drum dedı gayet duzgun açılma felan yok.

rahim ağzıyla dokuların set demek aynımı..ben hamiş olmadan önceki düşüğümde kontrole gitmiştim... bana doktor dokuların sert doğumun zor olur demişti...afedersiniz kadın 3 parmak daldı ne bekliyo bende herhalde kasıcam ilk deneyilerim

yok cnm ya fazla takılmıyorum inan ama tedbir amaçlı biraz sorguluyorum böyle...demek ugs den anlıyolar..ben alltan muayene ile die biliyodum iyi ozaman...

ıyıyım cnm bende.evt gt başka drada bekleyemıyosan.benım bır dahakı randevu 4 hafta sonra bende dayanamıycam galıba okdar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…