- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.981
Fadik arkadasım çok büyük gecmis olsun, Allah sabır versin ve beterlerinden korusun insallah. En kısa zamanda sana hayirli ve sağlıklı bir evlat versin Allahım insallah.
Ve diğer arkadaslar cinsiyet öğrenenler, bebislerini görenler hepinizin gözü Aydın.
Gecmisi okudum bazı arkadaşların kabizlik problemi varmış benimde çok oldu ve kayısı falan bile geçirmedi. Doktorum DUPHALAC adında bir şurup verdi çok iyi geldi. Bağırsakta cozulup hemen atiliyomus. Bize ve bebislerimize zararı yok. Her zaman bile kullanabilirsin dedi ama ben sadece sıkıntı olduğu zaman iciyorum.
Ankarada alışveriş yapacak arkadaslar Yeşim mağazalarında hamile kıyafetleri çok guzel ve çok uygun fiyatli. Cukurambar, umitkoy ve tunalida var bildigim kadarıyla. Kotlar, etekler, taytlar 10-35 arasında değişiyor
Bende bebisimi uç gündür çok net hissetmeye başladım kıpır kıpır oldu oglusum. Bu hafta gobusumde aniden kocaman oldu sanki. Birden büyüdü sanki, ben bile şaşırdım. :)
Bu arada benim hala altta cikan çizelgem yok, yardım ederseniz çok sevinirim ve listeye kaydolmadım hala. Tatlisogluma msj aricaktim ama henüz özel msj atamiyomusum..
Canım 19+0 oldum bugün. Sat 27 haziran muhtemel dogum 3 Nisan
Evet :) ama doktorum Mart'ın son haftasida olabilir dedi. Kısmet :)
slm kızlar.......
slm kızlar.......
Hoş geldin canım.
Bence büyük ihtimal öğrenirsin. İnsallah da değişmez. Bize 12 de büyük ihtimal kız demişti doktorumuz 10 gün önce falan erkek olduğunu çok net gorduk oglusumun :) kısa bı travma yasadım ama gecti sağlıklı olması herseyden onemli. Allah sanada gonlundekini versin !
yedin tatlım anam kıtlıktan çıkmış gibi görmeniz lazım.. en son ben kalktım masadan 16 kişilik masa düşünün artık haha... nasılsın cnm..naptın bu gün..Selam canım nasılsın? Yedin mi balıkları
Slm esrayagmur!
nasılsın cnm..nasıl gidiyo..bebiş nasıl? kızlar kaçmış bu gün kocişlerinin yanında sanırım..
İlk sayfaya baktın da cinsiyet yazılmayan çok az kişi kalmış.
Biri de benim.
Yarın öğrenebilir miyim ki acaba :26:
evet cnm partideydik hihi... gitmicektim ama balık diyince gittim şükür çok iyiydim bugün... yarın güzel haberlerle gel inş..İyiyim canım çok şükür.
Bebek de iyidir sanırım.
Yarın nasıl olduğunu görücez inşallah.
Sen de iyisin sanırım, balık partisine gitmişsin.
Afiyet olsun, yarasın:))
Hava çok güzeldi, piknikteydik bugün biz de.
inşallah
bende yarın gidicem yarın yazalım gelince allah gönlümüze göre versin
Sağ ol canım.
Sağlıklı olsun da fark etmez.
İnsan merak ediyor işte.
Bir de bayramda herkes soracak şimdi.
Senin de gözün aydın.
İlk çocuk mu?
inşallah
bende yarın gidicem yarın yazalım gelince allah gönlümüze göre versin
İyi yapmışsın gitmekle, balık kaçmaz tabii.evet cnm partideydik hihi... gitmicektim ama balık diyince gittim şükür çok iyiydim bugün... yarın güzel haberlerle gel inş..
cnm ya bişi dicem biliyorum kızcaksınız bana ama ben yarın doktorumu arıcam..10.uncu haftalarda ormuştum ama yine sorcam rahim ağızı yetmezliği bakmışmı bana hiç hatılamıyorum acaba öyle bişey yokmu bende bi sorcam gerçi cuma randevum var ama olsun..AFEDERSİN ÖZELE GİDİYORUM.. HANİ Bİ İŞE YARASIN DİMİ.. SİZDE SORARMISINIZ DOKTORUNUZA
evet ilk bebişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?