2011 Nisan Anneleri

yok cnm ya fazla takılmıyorum inan ama tedbir amaçlı biraz sorguluyorum böyle...demek ugs den anlıyolar..ben alltan muayene ile die biliyodum iyi ozaman...

tabı tedbır al o konuda ıyı yapıyorsun ama psıkolojık anlamda ıyı olmalıyız.bılmıyorum kı gecen bana ultrasondan baktı oyle dedı

hoşbulduk canımm gormemışım kusuarbakmaa

Biliyorum canım görmediğini, niye kusura bakayım.
Ama bazen gerçekten bazı kişiler sadece belirli kişilerle konuşup diğerleriyle hiç muhatap olmuyorlar.
Selam veriyorsun mesela alan olmuyor.
O zaman kızıyorum.
O nedenle selam verip her gelene laf atmaya çalışıyorum.

onun bende farkındayım topık kalabalık ondan fark edılmıyordur dıyorum sonrada kendı kendıme

ıyıyım cnm bende.evt gt başka drada bekleyemıyosan.benım bır dahakı randevu 4 hafta sonra bende dayanamıycam galıba okdar
benim 6 olacak bu kez 16 da gitmiştim 22 de çağırdı bayramdan sonraki hafta doppler için bakalım yarın sezeryan yoksa hastanede bir şansımı deneyeceğim. :94:

ıyıym bende eşim kendını bugun tv ye odakladı sıkıcı bı pazr gecrıyoruz bızde maç hastasıda kendısı

bizde tv basındaydık butun gun ama bzmki hiç maç seyretmez allahtan.. elinde çizgifilmle gelmiş bebeğe çizgifilm getirdim diye buz devri 3 onu seyrettik öldük gülmekten:)) bahaneye bakın yanlız koskoca adam çizgifilm seyretmek istedim demiyorda doğmamıs bebege çizgifilm aldım diyorr:))) alem yaa:)

dreamer35, esrayagmur, hnk, tatlişoğlum
mrb kızlar naslsnz
merhaba canım anca cevap yazıyordum geçmişi okumaya çalıştım biraz....iyiyim sen nasılsın?
benim 6 olacak bu kez 16 da gitmiştim 22 de çağırdı bayramdan sonraki hafta doppler için bakalım yarın sezeryan yoksa hastanede bir şansımı deneyeceğim. :94:

canım benimde bayramdan sonra çağırdı ayrıntılı organlarına bakacağım dedi..daha epey zaman var bende kısmet olursa çarşamba günü annemlere gideceğim orda nete sık giremem inş herkesin bayramı güzel geçer....

ne guzell ızlememesı.bebişi için şimdıden bışeler yapmaya çalışyorr

olsun onemlı değıl canım ıyıyım bende

ne guzell ızlememesı.bebişi için şimdıden bışeler yapmaya çalışyorr

evet öyle gerçekten zaten her akşam eve çikolata yada herhangi birşeyle geliyor son günlerde.. ilk başlarda elimi karnıma bile gitiremiyordu ama hediye bebeğe bişiler gelmişti onlara bile bakmadı. bende cok üzülüyordum ama sanırım kaptırmamak içinmiş kendini şimdi çok değişti 4 aydan sonra..

bende bayramda kayınvalideme gitcem İmire bende pek giremem nete.şimdiden sanada iyi bayramlar canım.bayram telaşında vakit geçer umarım hızlada kontrol günümüz gelir
kızlar bebek kangurusu almayı düşünüyomusunuz?

kesinlikle hayır diyorum.erkek çocuklara tavsiye edilmiyor birrr , ikincisi bebek hiçte rahat görünmüyor bana kanguru içinde. yazık küçücük kuzuya yaaa

benımkıde hıç dokunmuyor ben soleyınce o da çok nadır bışe almak ıstemıyor şımdıden soruyorum korkuyorum dıyor

kızlar bebek kangurusu almayı düşünüyomusunuz?

canım bizimkine teyzesi almış hediye kimisi daha sağlıklı kimiside saglıksız birşey diyor ama sanırsam olsada olur olmasada... ben kendi adıma iyi olcak diye düşünüyorum acıkcası cunku site içinde markete falan giderken yakın mesafede araba ac kapa yapmam bikaç ay onla yaparım..

kızlar çok detaylı bişiler almaya çalışmayan bebişlere bunların çoğu kullanılmadan bebişler büyüyor...mümkün olduğunca böyle günlük lazım olacak şeyler almaya çalışın...kanguru çok kullanışlı değil..onun yerine o dönemlerde battaniyeye sarmak daha uygun olur..

İyi canım temizlik yaptım biraz yoruldum. Malum yarın işbaşı banyo falan zaman geçti. Herkes kocişinin yanında benimki İstanbul'da canım. O yüzden yalnızım kızımla başbaşayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…