- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.021
yok cnm ya fazla takılmıyorum inan ama tedbir amaçlı biraz sorguluyorum böyle...demek ugs den anlıyolar..ben alltan muayene ile die biliyodum iyi ozaman...
hoşbulduk canımm gormemışım kusuarbakmaa
Biliyorum canım görmediğini, niye kusura bakayım.
Ama bazen gerçekten bazı kişiler sadece belirli kişilerle konuşup diğerleriyle hiç muhatap olmuyorlar.
Selam veriyorsun mesela alan olmuyor.
O zaman kızıyorum.
O nedenle selam verip her gelene laf atmaya çalışıyorum.
benim 6 olacak bu kez 16 da gitmiştim 22 de çağırdı bayramdan sonraki hafta doppler içinıyıyım cnm bende.evt gt başka drada bekleyemıyosan.benım bır dahakı randevu 4 hafta sonra bende dayanamıycam galıba okdar
ıyıym bende eşim kendını bugun tv ye odakladı sıkıcı bı pazr gecrıyoruz bızde maç hastasıda kendısı
benim 6 olacak bu kez 16 da gitmiştim 22 de çağırdı bayramdan sonraki hafta doppler içinbakalım yarın sezeryan yoksa hastanede bir şansımı deneyeceğim. :94:
merhaba canım anca cevap yazıyordum geçmişi okumaya çalıştım biraz....iyiyim sen nasılsın?dreamer35, esrayagmur, hnk, tatlişoğlum
mrb kızlar naslsnz
benim 6 olacak bu kez 16 da gitmiştim 22 de çağırdı bayramdan sonraki hafta doppler içinbakalım yarın sezeryan yoksa hastanede bir şansımı deneyeceğim. :94:
bizde tv basındaydık butun gun ama bzmki hiç maç seyretmez allahtan.. elinde çizgifilmle gelmiş bebeğe çizgifilm getirdim diye buz devri 3 onu seyrettik öldük gülmekten:)) bahaneye bakın yanlız koskoca adam çizgifilm seyretmek istedim demiyorda doğmamıs bebege çizgifilm aldım diyorr:))) alem yaa:)
merhaba canım anca cevap yazıyordum geçmişi okumaya çalıştım biraz....iyiyim sen nasılsın?
canım benimde bayramdan sonra çağırdı ayrıntılı organlarına bakacağım dedi..daha epey zaman var bende kısmet olursa çarşamba günü annemlere gideceğim orda nete sık giremem inş herkesin bayramı güzel geçer....
Ben çıkıyorum kızlar.
İyi geceler size
ne guzell ızlememesı.bebişi için şimdıden bışeler yapmaya çalışyorr
kızlar bebek kangurusu almayı düşünüyomusunuz?
bende bayramda kayınvalideme gitcem İmire bende pek giremem nete.şimdiden sanada iyi bayramlar canım.bayram telaşında vakit geçer umarım hızlada kontrol günümüz gelirmerhaba canım anca cevap yazıyordum geçmişi okumaya çalıştım biraz....iyiyim sen nasılsın?
canım benimde bayramdan sonra çağırdı ayrıntılı organlarına bakacağım dedi..daha epey zaman var bende kısmet olursa çarşamba günü annemlere gideceğim orda nete sık giremem inş herkesin bayramı güzel geçer....
evet öyle gerçekten zaten her akşam eve çikolata yada herhangi birşeyle geliyor son günlerde.. ilk başlarda elimi karnıma bile gitiremiyordu ama hediye bebeğe bişiler gelmişti onlara bile bakmadı. bende cok üzülüyordum ama sanırım kaptırmamak içinmiş kendini şimdi çok değişti 4 aydan sonra..
yedin tatlım anam kıtlıktan çıkmış gibi görmeniz lazım.. en son ben kalktım masadan 16 kişilik masa düşünün artık haha... nasılsın cnm..naptın bu gün..
A.S cnm.özel atmıştım cvp vermedin! hadi hayırlısın allah sağlık versin size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?