2011 Nisan Anneleri

cnm inş.hiç bir sorun yoktur,kalbini bozma ,bol bol et,iyi haberlrini bekliyoruz inş.

rabbim yardımcın olsun hayırlı haberlerle dönersin inşallah.

Güzel haberlerle dönün inşallah.Dualarımız seninle...

Canım çok geçmiş olsun.Allah korumuş

Canım inş güzel haberlerle döneceksin kalbini ferah tut.Dualarımızdasın arkadaşım dikkat et kendine.Allah yardımcınız olsun inş.

kızlar merhaba.benimde yengemin doğumu var nisanda.şu anda18 haftalık hamile.ve bebeğin hareketlerini hala hissetmediğini söylüyor.sizden hissedenler oldumu?merak ediyoruz.yengemde haliyle üzülüyor.

kızlar merhaba.benimde yengemin doğumu var nisanda.şu anda18 haftalık hamile.ve bebeğin hareketlerini hala hissetmediğini söylüyor.sizden hissedenler oldumu?merak ediyoruz.yengemde haliyle üzülüyor.

Canım şuan hissetmemesi normal.Okuduğuma göre ilk gebeliklerde 22. haftaya kadar hissediliyormuş.

esracım bu doğumum önceki düşüklerle alakalı değil...
bu ayriyeten başka bir şeyden kaynaklanmış...
henüz sebebi net değil tabi...
ortada net olan tek şey erkenden sancılarım başladı ve rahim tam açıldı...

benim 3 düşüğüm vardı ve 3 üde kalp atışı olmadan düşmüştü...
kan pıhtılaşması yok bende...
sadece bebeğin gelişimi için tedbir amaçlı iğne kullanıyordum ve bu iğnelerde allahın izniyle işede yaramıştı....
sakın benim yaşadıklarımı kafana takıp stres yapma herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok....
ama dr undan rahim açılması hakkında bilgi al ve arada rahim ağzınıda ölçtür istersen...

canım bende 18 haftalığım ve çok net hissediyorum ilk defa 16 haftalıkken hissettim.....ama benim 2.bebeğim 2.de biraz daha erken hissediliyomuş...

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin bende 2. Bebeğimi kaybetmiştim bilirim acısını dursaydi şimdi bu ay doğum yapacaktım. Allah sana en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip eder inşallah

Slm kızlar kimsecikler yok...bakıp kaçıyonuz dimi...bizde evdeyiz şimdi şükür hep oturdum ve oturduğum yerde rahattı ondan hiç belim ağrımadı..

funmakcımm bence bişey çıkmayacak bak görürsün içini ferah tut moralini sağlam tut ki bebişin de yerin de mutlu mutlu oynasın zıplasın.

Bu arada Funmak içini rahat tut canım ben inanıyorum ki kötü birşey çıkmayacak. Moralini yüksek tut tatlım.

cnm benim allahın izniyle hiç bişey çıkmaz... ama olsun sen tedbirini al..için rahat olsun...

insaalah guzel haberlerle dönersiniz canım benm

insallah hersey yolunda giderde gerek kalmaz canim.tabikide iciniz rahat olmali ki saglikli bir hamilelik dönemi gecirebilesin..dualarimiz seninle..

cnm inş.hiç bir sorun yoktur,kalbini bozma ,bol bol et,iyi haberlrini bekliyoruz inş.

rabbim yardımcın olsun hayırlı haberlerle dönersin inşallah.

Canım çok geçmiş olsun.Allah korumuş

Güzel haberlerle dönün inşallah.Dualarımız seninle...

Canım inş güzel haberlerle döneceksin kalbini ferah tut.Dualarımızdasın arkadaşım dikkat et kendine.Allah yardımcınız olsun inş.

desteğiniz için çok tşk ederim canlarım buugn gene bir fasıl ağladım ama geçti sonuç belli olana dek acabalar bitmeyecek ne zormus anne olmak allah beterinden sakınsın yavrularımız sağlıkla doğsun inşallah hepinizi çok opüyorum belki giremem ist la gidene kadar ama sizleri habersiz bırakmam sevgiyle kalın dua edin bize sorun çıkmasın

Fadik arkadasım çok büyük gecmis olsun, Allah sabır versin ve beterlerinden korusun insallah. En kısa zamanda sana hayirli ve sağlıklı bir evlat versin Allahım insallah.

Ve diğer arkadaslar cinsiyet öğrenenler, bebislerini görenler hepinizin gözü Aydın.

Gecmisi okudum bazı arkadaşların kabizlik problemi varmış benimde çok oldu ve kayısı falan bile geçirmedi. Doktorum DUPHALAC adında bir şurup verdi çok iyi geldi. Bağırsakta cozulup hemen atiliyomus. Bize ve bebislerimize zararı yok. Her zaman bile kullanabilirsin dedi ama ben sadece sıkıntı olduğu zaman iciyorum.

Ankarada alışveriş yapacak arkadaslar Yeşim mağazalarında hamile kıyafetleri çok guzel ve çok uygun fiyatli. Cukurambar, umitkoy ve tunalida var bildigim kadarıyla. Kotlar, etekler, taytlar 10-35 arasında değişiyor

Bende bebisimi uç gündür çok net hissetmeye başladım kıpır kıpır oldu oglusum. Bu hafta gobusumde aniden kocaman oldu sanki. Birden büyüdü sanki, ben bile şaşırdım. :)

Bu arada benim hala altta cikan çizelgem yok, yardım ederseniz çok sevinirim ve listeye kaydolmadım hala. Tatlisogluma msj aricaktim ama henüz özel msj atamiyomusum. .

Herkese merhaba.

Fadik çok üzüldüm canım. Allah sabır ve şifa versin.

Funmak Allah'ın iniyle hiçbir şey çıkmayacak inşallah canım. Kalbini ferah tut sen.

Gulenhepgul hoş geldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…