- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.961
kızlar ben arabadayım haha... beykoza gidiyom bizim bahçe var ilk defa...eşim arabayı dikkatlı sürüyo...ve odam var orda istersem uzanırım...çünkü balık partisi var bebşimle kaçırmayalım dimi ama
merhaba herkese yarın akşam amniyosentez için istanbula gidiyoruz . bakalım belkide usg de detaylı inceleme sonucunda gerekde kalmaz doktorum sorun çıkmayacakl ama genede yapalım demesine rağmen kaç gundur tadım yok benim riskim 1:172 arkadaşımın 1: 129 başka bir arkadaşımın ise 1:55 çıkmasına rağmen amniyosentez yaptırmamışlar doktorum genede sen bilirisin ama kendi çocugum olsa yaptırıdım dedi eşim de bende zaten pimpirikliyiz. dogana dek sıkıntı çekmektense ki doguncada 7 yıl anlaşılmıyormuş . o yuzden gerekiyorsa yapılacak ben yapıalcakmış gibi düşünüyorum hayırlısı artık . dualarınızı esirgemeyin bizden olur olurmu . meleğim sağlıklı olsun .
merhaba herkese yarın akşam amniyosentez için istanbula gidiyoruz . bakalım belkide usg de detaylı inceleme sonucunda gerekde kalmaz doktorum sorun çıkmayacakl ama genede yapalım demesine rağmen kaç gundur tadım yok benim riskim 1:172 arkadaşımın 1: 129 başka bir arkadaşımın ise 1:55 çıkmasına rağmen amniyosentez yaptırmamışlar doktorum genede sen bilirisin ama kendi çocugum olsa yaptırıdım dedi eşim de bende zaten pimpirikliyiz. dogana dek sıkıntı çekmektense ki doguncada 7 yıl anlaşılmıyormuş . o yuzden gerekiyorsa yapılacak ben yapıalcakmış gibi düşünüyorum hayırlısı artık . dualarınızı esirgemeyin bizden olur olurmu . meleğim sağlıklı olsun .
kızlar selam:) ben çok az girebiliyorum ama cuma günü başıma geleni sizinle paylsşmsk istiyorum.öğrencilerimizi geziye götürmüştük; sevvisten inerken düştüm.son basamaktan yere kapaklandım.Allahtan karnım yere vurmadı Rabbime binlerce kere şükürler olsun ki bebeğimi korudu.ellerimle ve dizlerimle yere vurdum.çok korktum tabi; sinirlerim boşaldı.neyse ağrım ve kanamam olmadı çok şükür.akşam okuldan çıkınca doğru hastaneye gittim.
çokşükür ki herşey yolundaymış küçük oğlum dönüm duruyodu karnımda :)))) o an sevinçten ve şükürden yaşlar boşaldı gözümden.
arkadaşlar lütfen siz de çok dikkat edin.Rabbim kazalardan korusun hepimizi ve meleklerimizi
hepinize sevgilerle :))))
bu arada karnınıza çatlak engelleyici ne sürüyosunuz arkadaşlar; bana da bilgi veiriseniz sevinirim
sevgiler
kızlar merhaba.benimde yengemin doğumu var nisanda.şu anda18 haftalık hamile.ve bebeğin hareketlerini hala hissetmediğini söylüyor.sizden hissedenler oldumu?merak ediyoruz.yengemde haliyle üzülüyor.
CNM GEÇ OLDU AMA FADİK e üzüldüm etkiledi beni..azcık gözyaşı şimdi iyiyim inş...
cnm ben doktora gidicem yakın zamanda yine sorucak ve ne yazıkki fadik kardeşimin başına geleni paylaşıcam gerekiyosa banada yapsınlar...korktum vallahi.. bide kanı pırtılaşıyomuydu iğnemi kullanıyodu ya ben bişey anlamadım... RABBİM HEPİMİZE SABIR VERSİN İNŞ..FADİK KARDEŞİMİN İLK OLUCAKTI DİMİ..BİDE KAÇ DÜŞÜĞÜ VAR NEDENLERİ NEYDİ..
kızlar merhaba.benimde yengemin doğumu var nisanda.şu anda18 haftalık hamile.ve bebeğin hareketlerini hala hissetmediğini söylüyor.sizden hissedenler oldumu?merak ediyoruz.yengemde haliyle üzülüyor.
esracım bu doğumum önceki düşüklerle alakalı değil...
bu ayriyeten başka bir şeyden kaynaklanmış...
henüz sebebi net değil tabi...
ortada net olan tek şey erkenden sancılarım başladı ve rahim tam açıldı...
benim 3 düşüğüm vardı ve 3 üde kalp atışı olmadan düşmüştü...
kan pıhtılaşması yok bende...
sadece bebeğin gelişimi için tedbir amaçlı iğne kullanıyordum ve bu iğnelerde allahın izniyle işede yaramıştı....
sakın benim yaşadıklarımı kafana takıp stres yapma herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok....
ama dr undan rahim açılması hakkında bilgi al ve arada rahim ağzınıda ölçtür istersen...
funmakcımm bence bişey çıkmayacak bak görürsün içini ferah tut moralini sağlam tut ki bebişin de yerin de mutlu mutlu oynasın zıplasın.
Bu arada Funmak içini rahat tut canım ben inanıyorum ki kötü birşey çıkmayacak. Moralini yüksek tut tatlım.
cnm benim allahın izniyle hiç bişey çıkmaz... ama olsun sen tedbirini al..için rahat olsun...
insaalah guzel haberlerle dönersiniz canım benm
insallah hersey yolunda giderde gerek kalmaz canim.tabikide iciniz rahat olmali ki saglikli bir hamilelik dönemi gecirebilesin..dualarimiz seninle..
cnm inş.hiç bir sorun yoktur,kalbini bozma ,bol bol et,iyi haberlrini bekliyoruz inş.
rabbim yardımcın olsun hayırlı haberlerle dönersin inşallah.
Canım çok geçmiş olsun.Allah korumuş
Güzel haberlerle dönün inşallah.Dualarımız seninle...
Canım inş güzel haberlerle döneceksin kalbini ferah tut.Dualarımızdasın arkadaşım dikkat et kendine.Allah yardımcınız olsun inş.
teşekkür ederim canımCanım şuan hissetmemesi normal.Okuduğuma göre ilk gebeliklerde 22. haftaya kadar hissediliyormuş.
canım bende 18 haftalığım ve çok net hissediyorum ilk defa 16 haftalıkken hissettim.....ama benim 2.bebeğim 2.de biraz daha erken hissediliyomuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?