- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.061
selam millet bende geldim.girmedigim saatlerde ammada kaynatmisiniz.ben varken kimsecikler yoktuu:))))
:)))) doğru vallahi 1 di ki oldular. bnm oğlan istesede izleyemiyor evde izleyen yok euheueh ne macı var bu arada
selam millet bende geldim.girmedigim saatlerde ammada kaynatmisiniz.ben varken kimsecikler yoktuu:))))
ah anacım ah TS&GS vardıa ne fark eder o bitti başka maçları izliyo özetleri izliyo yorumları izliyo...hft 2 maçı var ona gidiyo...tenise gidiyo arada baskete gidiyo...pöf.........:95:
öyle oluyo ya... naber cnm nettin bugün...
ah anacım ah TS&GS vardıa ne fark eder o bitti başka maçları izliyo özetleri izliyo yorumları izliyo...hft 2 maçı var ona gidiyo...tenise gidiyo arada baskete gidiyo...pöf.........:95:
tek dertli sen degilsin benimkide futbol konusunda öylee( pöff ki ne pöffffff
allah kolaylık versin cnm:)) Allahtan bizimkinin öyle dertleri yok bi tekne balık sevdası var onada yalnız gidemiyor benide getiriyor.. hamileliğimin ilk aylarında midem bulanırken gitmek zor oluyordu gerçi ama şükürki alıştım artık hoş zaten kıs geldi çıksak çıksak 1 ay dha cıkabiliriz en en fazla..
esracım bu doğumum önceki düşüklerle alakalı değil...
bu ayriyeten başka bir şeyden kaynaklanmış...
henüz sebebi net değil tabi...
ortada net olan tek şey erkenden sancılarım başladı ve rahim tam açıldı...
benim 3 düşüğüm vardı ve 3 üde kalp atışı olmadan düşmüştü...
kan pıhtılaşması yok bende...
sadece bebeğin gelişimi için tedbir amaçlı iğne kullanıyordum ve bu iğnelerde allahın izniyle işede yaramıştı....
sakın benim yaşadıklarımı kafana takıp stres yapma herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok....
ama dr undan rahim açılması hakkında bilgi al ve arada rahim ağzınıda ölçtür istersen...
ben bayılırım balığa çıkmaya ama hiç çıkmadımgalatada bi kere tutsak die teklifte bulundum bi baktı ene balık demeye korkuyorum
kizlar bugun baya bebegimi hissettim.hep sirt üstü uzandim.elimi karnima koydugumda su dalgalanmasi seklinde oldu hep 3,4 defa icerde hareket ettikce elimle hissettigim oydu.
esraa su an futbol bitti ntv de basket izliyoz biz:))))))))
kızlar kendimden korkuyorum allaha şükür ekmek yemiyorum cnm istemiyo ama bişey yerden kıtlıktan çıkmış gibi iyiyorum..şöyle bi sakin yemek yok.. şimdi bişey iyiyorum demicem adam 10 dak bana sabrediyo garip garip sesler çıkarıyorum yerken hahaha
kızlar iyi gecelerr ben kactım sabah erkenden kalkıp acıkmadan tahlil yaptırmaya gitmem lazım acıkınca bayılacak gbi oluyorum cunku maalesef(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?