2011 Nisan Anneleri

:)))) doğru vallahi 1 di ki oldular. bnm oğlan istesede izleyemiyor evde izleyen yok euheueh ne macı var bu arada

ah anacım ah TS&GS vardıa ne fark eder o bitti başka maçları izliyo özetleri izliyo yorumları izliyo...hft 2 maçı var ona gidiyo...tenise gidiyo arada baskete gidiyo...pöf.........:95:

ah anacım ah TS&GS vardıa ne fark eder o bitti başka maçları izliyo özetleri izliyo yorumları izliyo...hft 2 maçı var ona gidiyo...tenise gidiyo arada baskete gidiyo...pöf.........:95:

allah kolaylık versin cnm:)) Allahtan bizimkinin öyle dertleri yok bi tekne balık sevdası var onada yalnız gidemiyor benide getiriyor.. hamileliğimin ilk aylarında midem bulanırken gitmek zor oluyordu gerçi ama şükürki alıştım artık hoş zaten kıs geldi çıksak çıksak 1 ay dha cıkabiliriz en en fazla..

tek dertli sen degilsin benimkide futbol konusunda öylee( pöff ki ne pöffffff

anam anlatsam neler yaptığını hihi koparsınız en basitinden 7-8 kişi toplanıp izlerler o ayrı bişi her evde LCD var dimi o yetmiyo bide HD izlemek için receiver sökülüyo başka eve taşınıyo... ogn ben yokken LCD sen git başka eve taşı orda izleyin..sebeb şu çay orda yapılmış die..

ben bayılırım balığa çıkmaya ama hiç çıkmadım galatada bi kere tutsak die teklifte bulundum bi baktı ene balık demeye korkuyorum

kizlar bugun baya bebegimi hissettim.hep sirt üstü uzandim.elimi karnima koydugumda su dalgalanmasi seklinde oldu hep 3,4 defa icerde hareket ettikce elimle hissettigim oydu.

anladığım kadarıyla rahim ağzı yetmezliği senin durumun canım..Çünkü söylediklerin rahim ağzı yetmezliğinde olan şeyler..bir dahaki hamileliğinde muhakkak riskli gebelik uzmanına görün,normal yolunda giden hamileliklerle ilgilenen dr ların faydası olmaz sana fazla...son hamileliğimde 12+2 günlükken serklaj ameliyatı ile rahim ağzını diktirdim ve hamlileiğim boyunca yattım..tekrar hamile kalırsan fazla geç kalmadan muhakkak diktir Fadikçim......

Son düzenleme:
ben bayılırım balığa çıkmaya ama hiç çıkmadım galatada bi kere tutsak die teklifte bulundum bi baktı ene balık demeye korkuyorum

haklı adam bende galata da tutalımmı desem eminim benimkide bakar öyle:)) biz tekneden tutuyoruzda ondan götürüyor beni yoksa götürmez eminim..:) ama o balık tutup temizlerken kullancak adam lazım ona tekneyi mecburen götürüyor euehueh

kizlar bugun baya bebegimi hissettim.hep sirt üstü uzandim.elimi karnima koydugumda su dalgalanmasi seklinde oldu hep 3,4 defa icerde hareket ettikce elimle hissettigim oydu.

ayy canım benimde aynen öyle işte 3 4 gündür hissediyorum bende deiğin gibi sırtüstü yatınca hissediyorum bşrde ayaklarımı koltukta karnıma doğru cekip oturunca cok kıpraşıyor benimkisi:))

kızlar kendimden korkuyorum allaha şükür ekmek yemiyorum cnm istemiyo ama bişey yerden kıtlıktan çıkmış gibi iyiyorum..şöyle bi sakin yemek yok.. şimdi bişey iyiyorum demicem adam 10 dak bana sabrediyo garip garip sesler çıkarıyorum yerken hahaha

kızlar iyi gecelerr ben kactım sabah erkenden kalkıp acıkmadan tahlil yaptırmaya gitmem lazım acıkınca bayılacak gbi oluyorum cunku maalesef(

masallah masallah istahin acilmis yee bebise yarasin canim.bende gece otururken sürekli birsey yemek istiyorum:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…