- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.081
kızlar iyi gecelerr ben kactım sabah erkenden kalkıp acıkmadan tahlil yaptırmaya gitmem lazım acıkınca bayılacak gbi oluyorum cunku maalesef(
ben rokayi cok severim ama burda demet halimde bulunmuyor malesef..ama migroslarda kücük yaprak seklinde var salatalar icin.
püf orasınında öyle bi dezavantajı var dimi dünüş... tane tane mi nedir... öylemi satılıyo cnm genelde
anladım canım maksat hatıra aslında işte ya bide bende meraklıyım özeniyorum aslında sanırım her biri için özel bişi olsun istiorum mesela bayram için herkese evlerine göre özel tabaklar aldım kendim çikolata koydurtup paketledim.. canım cıktı tabi o ayrı:)
kızlar bayram için bi planınz varmı?biz eşimle antalya tıtanıc resort otele gıdıyoruz ucakla gıdecegım ıcın rahat içim.ama size birşey soracagım havaalanında alışveriş merkezlerınde güvenlik cihazlarından gecıyormusunuz?
kızlar bayram için bi planınz varmı?biz eşimle antalya tıtanıc resort otele gıdıyoruz ucakla gıdecegım ıcın rahat içim.ama size birşey soracagım havaalanında alışveriş merkezlerınde güvenlik cihazlarından gecıyormusunuz?
günaydın cnm
biz de bayramda kayseriye gidiyoruz.ramazanda antalyadaydık(benim annemler ordalar) bu bayramda kayseriye gidices.( eşim tarafı da orda olduğu için.) titanic resort çok güsel yaa daha önce gittin mi bilmiyorum ama. bu arada bana doktorum söylemişti onlar metal dedektörü olduğu için olumsuz hiç bi etkisi olmaz rahatlıkla geçebilirsin dedi.sadece x ray vs gibi şeylerden uzak durcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?