2011 Nisan Anneleri

ben alışveriş sitelerine bakıorum cnm bi dünya yılbası hediyesi almam lazım ve aralıkta alışverişe cıkabilmem güç olacak fikrindeyim. cok uzakta ev artı hadımköyde kıs sert oluyor zor giderim istinyeye levente..

hnk of of özledim oraları ya gezmeyi özledim.. istinyeyi..sahili.. leventi bile.. acısını fena çıkarıcam..azkaldı.. oh al cnm ne güzel..çalışırken bende az almadım yılbaşı hediyesi bu ailede öyle bi kültür yok..en azından bi gönül alma bi anlık mutluluk...

anladım canım maksat hatıra aslında işte ya bide bende meraklıyım özeniyorum aslında sanırım her biri için özel bişi olsun istiorum mesela bayram için herkese evlerine göre özel tabaklar aldım kendim çikolata koydurtup paketledim.. canım cıktı tabi o ayrı:)

sen seviyosun cnm ama öyle şeyleri...merakın var...el becerinde var...vallahi değer kıymat bilmiyolar emin ol ben yeni gelinken neler yaptım..doğum günüm geçti bi kutlayan olmadı.

anladım canım yok bizde benim ailemde eşimin ailesindede herkes cok sever hediyeleşmeyi bayramlarda büyükler hediye alır küççükler çikolata mesela.. gerçi bu bayram annemleri yine göremicem ama kayınvalidemler burda en azından.

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım ben ve bebişim iyiyiz çok şükür.inşallah sizlerde ıyısınızdır.:92:

kızlar bayram için bi planınz varmı?biz eşimle antalya tıtanıc resort otele gıdıyoruz ucakla gıdecegım ıcın rahat içim.ama size birşey soracagım havaalanında alışveriş merkezlerınde güvenlik cihazlarından gecıyormusunuz?

günaydın cnm
biz de bayramda kayseriye gidiyoruz.ramazanda antalyadaydık(benim annemler ordalar) bu bayramda kayseriye gidices.( eşim tarafı da orda olduğu için.) titanic resort çok güsel yaa daha önce gittin mi bilmiyorum ama. bu arada bana doktorum söylemişti onlar metal dedektörü olduğu için olumsuz hiç bi etkisi olmaz rahatlıkla geçebilirsin dedi.sadece x ray vs gibi şeylerden uzak durcaksın

şimdiden iyi tatiller canım, ben geçmiyorum güvenlik cihazlarından ...

günaydın kızlar, güzel bir hafta diliyorum hepinize....hafta sonu kıpır kıpırdı oğlum kocaman maşallah ona , çok güzel bir duygu onun hareketleriyle varlığını hissetmek...

aa ne guzel yanı sende aslen kayserılısın oylemı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…