2011 Nisan Anneleri

Günaydın bayanlar;
Hafta sonunuz nasıl geçti bakalım,hediyeler konuşulmaya başlanmış,tatiller ayarlanmaya başlanmış bakıyorumda.Biz bayramın 2.gününe kadar burdayız ,2.gününden sonra benim memleketime gidicez annemlerle beraber.Hediye vermeyi bende çok severim,hnk canım fikrin çok hoş ama esranın dediği gibi değer bilmiyorlar

kızlar araştırdımda havaalanlarında sadece bavulları çantaları koydugumuz bantda x-ray ışınları etkılı oluyormus zaten zararlı olanda bu ışınlarımış.bızım avm lerde ve dıger yerlerdekı gectıgımız guvenlık kapıları sadece metal dedektörüymüş bu nedenlede hıcbır zararı yokmuş canlar.içimiz rahatça gidip gelebiliriz yani.

inşallah canım hepımızde bayram planlarını saglıklı sıhhatlı olarak yapar gerı yuvamıza donerız.

günaydın herkese bugun amniyosentez için ist. la uçuyoruz meleğimi çok özledim ay nasıl bir duygudur bu ya içimde o ben kanımla canımla besliyorum ama özlüyorumda dualrınızı nolur esirgemeyin bizdenm down sendromu riskim yüksek çıktı biliyorsunuz . şu an bile gözlerim dolmak üzere . kızıma moral vermeye çalışıyorum. oda bana. gittğimiz doktor evet yapılması lazım derse hemen yapalcak amniyosentez .artık gere dönüş yok. detyalı usg de sonuçlar tertemiz ama genede doktorumuz hocam görsün dedi. bizde tamam dedik ne direlim. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. inşallah iyi haberlerle döneriz. ben haber aldıkça yazarım buraya.

roka ya bayılırım

ay kızlar yahu turp dan nefret edıyorum.geçen gun öğle yemegınde annem zorla ınce bı dılım turp yedırdı turp yede turp gıbı bebegın olsun dedı zorla yedım ve ısteyken butun gun boyunca ıcımden turp kokusu geldı.nedense hıc yıyemıyorum.

canım benım senın ve bebegın ıcın hayırlısı olsun canım.canını sakın sıkma allahım herseyın en guzelını bılır.kızına cok ıyı destek ol onun su an bence senın ılgıne sevgıne destegıne ıhtıyacı her zaman kınden daha da cok.allah yar va yardımcın olsun.ıns ıyı haberlerle donersın.dıkkat et.

Son düzenleme:

Canım burdaki herkes bizim artıkyol arkadaşımız oldu,sizden birisi üzüldüğü zaman en yakın arkadaşımın canı yanmış gibi üzülüyorum bende burda.Dualarımız seninle;Allahım prensesine ve sana yardım etsin inşallah çok güzel haberlerle dönersiniz burda bayram yaparız,sende inşallah sevinç gözyaşı dökersin.İyi yolculuklar canım

kızlar ben turp,roka,havuç gibi sebzelere bayılırım,bol bolda yerim sağlıklı olsun bebişim

canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin burda hangi hastaneye gidiceksin tatlım

evet canım ya 12 haftada erkek dedi 2 doktor cmt 15 haftada gittim doktora %80 kız dedi bende anlamadım valla

aaaa kendini erkeğe hazırlayınca ne kadar kötü olmuşsundur,12 hafta çok erken bi dönem yanılma ihtimalleri çok yüksek o yüzden şimdi söylenen cinsiyet doğru olandır,prensesin hayırlı olsun canım

cnm allah yardımcın olsun içini ferah tut senin gibi olan ve bebeği almamız lazım denilen ve çok sağlıklı bir bebek dünya ya getiren o kadar çok kişi tanıyorum ki ben de sırf bu yüzden sadece 2 li test yaptırdım 3 lü ve 4 lü yaptırmıcam testler de hata oranı çok fazlaymış herşey allahtan kesinlikle bebeğinin sağlıklı olduğuna inanıyorum allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…