- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.101
Günaydın bayanlar;
Hafta sonunuz nasıl geçti bakalım,hediyeler konuşulmaya başlanmış,tatiller ayarlanmaya başlanmış bakıyorumda.Biz bayramın 2.gününe kadar burdayız ,2.gününden sonra benim memleketime gidicez annemlerle beraber.Hediye vermeyi bende çok severim,hnk canım fikrin çok hoş ama esranın dediği gibi değer bilmiyorlar
ROKA-TURP-PANCAR-DERE OTU KIZLAR TÜKETİN BOL BOL... varmı roka seven..
aa ne guzel yanı sende aslen kayserılısın oylemı.
günaydın güzel nisan anneleri nasılsınız
günaydın tatlım şükür iiiyiz sen nasılsın
son cinsiyet değişikliğinden sonra kendime gelmeye çalışıyorum tatlım
son cinsiyet değişikliğinden sonra kendime gelmeye çalışıyorum tatlım
roka ya bayılırım
günaydın herkese bugun amniyosentez için ist. la uçuyoruz meleğimi çok özledim ay nasıl bir duygudur bu ya içimde o ben kanımla canımla besliyorum ama özlüyorumda dualrınızı nolur esirgemeyin bizdenm down sendromu riskim yüksek çıktı biliyorsunuz . şu an bile gözlerim dolmak üzere . kızıma moral vermeye çalışıyorum. oda bana. gittğimiz doktor evet yapılması lazım derse hemen yapalcak amniyosentez .artık gere dönüş yok. detyalı usg de sonuçlar tertemiz ama genede doktorumuz hocam görsün dedi. bizde tamam dedik ne direlim. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. inşallah iyi haberlerle döneriz. ben haber aldıkça yazarım buraya.
günaydın herkese bugun amniyosentez için ist. la uçuyoruz meleğimi çok özledim ay nasıl bir duygudur bu ya içimde o ben kanımla canımla besliyorum ama özlüyorumda dualrınızı nolur esirgemeyin bizdenm down sendromu riskim yüksek çıktı biliyorsunuz . şu an bile gözlerim dolmak üzere . kızıma moral vermeye çalışıyorum. oda bana. gittğimiz doktor evet yapılması lazım derse hemen yapalcak amniyosentez .artık gere dönüş yok. detyalı usg de sonuçlar tertemiz ama genede doktorumuz hocam görsün dedi. bizde tamam dedik ne direlim. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. inşallah iyi haberlerle döneriz. ben haber aldıkça yazarım buraya.
ay kızlar yahu turp dan nefret edıyorum.geçen gun öğle yemegınde annem zorla ınce bı dılım turp yedırdı turp yede turp gıbı bebegın olsun dedı zorla yedım ve ısteyken butun gun boyunca ıcımden turp kokusu geldı.nedense hıc yıyemıyorum.
canım son cinsiyet değişikliği dediğin nedir,ne zaman gittin cinsiyeti ne bebişinin?
evet canım ya 12 haftada erkek dedi 2 doktor cmt 15 haftada gittim doktora %80 kız dedi bende anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?