2011 Nisan Anneleri

ben inanamıyorum tatlım 1 kez daha kız denirse inanıcam valla

haklısın esteem cok erken cinsiyeti geç söyleyen doktorlar en iyisini yapıyo o zaman

ben inanamıyorum tatlım 1 kez daha kız denirse inanıcam valla

hayırlısı olsun canım ya bak ben 17 haftadayım,daha cinsiyetini bilmiyorum meraktan çatlıcam artık,yarın kontrolümüz var,çok heyecanlıyım.Allahım gönlündekine göre hayırlı olanı nasip etsin.

ay inşallah öğrenirsin tatlım
aynen allahım hayırlısı ne ise onu versin eli ayağı düzgün sağlıklı olsun yeter

canım allaha emanet olun inşallah.güzel haberlerle döneceksin inşallah

dscopur bende 10. haftamda gitmiştim bir doktor kız dedi.şimdi 17.haftamdayım kendi doktorum görüyor ama net olmadığı için söylemiyor.net gördüğümde kesin sölerim diyo bekliyoruz.

evet canım ya 12 haftada erkek dedi 2 doktor cmt 15 haftada gittim doktora %80 kız dedi bende anlamadım valla

günaydın arkadaşlar
bir cinsiyet değişikliğide benden 10 gün önce gittiğim doktor kız demişti kendi doktorum 3 lü test için gittiğimizde oğlun olacak dedi ben çok şaşırdım şok oldumönce gülme krizine girdim sonra ağlama krizi hemde hıçkıra hıçkıra 2gün de zor kendime geldim . bir oğlum vardı inşallah ikinci bir oğlum daha olacak çok şükür her işte bir hayır vardır rabbim neyler neylerse güzel eyler sağlıklı uzun ömürlü olsunlarda kız erkek farketmez
artık üçüncüye..............:81:
Fadik arkadaşımıza da sabırlar diliyorum Allah yardımcın olsun inşallah acılarını unutturacak yeni bir bebek nasip etsin

canım iyiki varsınız valla okuuymca yeniden gözlerim doldu inşallah sağlıkla döneceğiz

canım valla girdik bu yola bakalım allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım allaha emanet olun inşallah.güzel haberlerle döneceksin inşallah
[canım inşallah sizlerde allaha emanet olun sevgilerimle

bende kurban bayramından sonrakı pazartesı kontrolum var bende o zaman senın gıbı 17.haftada olacagım doktorum o zamankı kontrolde soyleyecegım dedı.gercekten dogru olanda bu herhalde bız her ne kadar kızsak ta sonradan cınsıyetın degısmeyı hıcte hos bı durum degıl

kızlar günaydınn...
Funmak canım hayırlı haberlerle dön inşallah dualarımız sizinler.
mormaske ve didem canlarım hayırlısı olsun...Siz böyle dedikçe bende acaba diyorum gerçi pipiyi görmüştük biz ama insan yinede acaba diyor...Gittim devlet hastanesine ama ameliyatı varmış doktorun sabahtanö öğleden sonrada okul var.Göremedim meleğimi yani kaldık 27 kasıma... of of geçmez bu günler. Ah oğlum tekmelemeye başlasaydı rahat etseydim

ayy bak işte buna üzüldüm,canım ya o anki psikolojini anlamak zor değil,kız erkek karşı olmasak dahi neye kendimizi hazırlıyorsak başka bi fikri duyunca kendimizi kötü hissediyoruz.Rabbim prensimizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,anne adaylarımızda alışverişten önce bir kere daha cinsiyetlerini öğrensinler.

Hafta sonu capitoldeydik,boynere ve chicco ya uğradık,O ne pahalılıktı,5 cm bez ayakkabı 100 lira olur mu yavvv,amann kızlar alışveriş yaparkende gözümüz dönmesin,wenicede,cıa,lcw da falan fiyatlar uygunmuş oralara bakın derim, bide zaranın indirim günlerini ve chicconunda depo günlerini yalalayalım derim

Güanydın herkese,
nisan anneleri olarak hepimiz aynı kaderimi paylaşıyoruz nedir.? geçen ay ense kalınlığını ölçen doktor bana da erkeğe benziyor demişti , c.tesi günü normal kontrole gittiğim doktorumda pipiyi göremiyorum kız olabilir dedi..dolayısı ile bende ikilemde kaldığım.Bizim de cinsiyetimiz belli değil (

haklısın canım çevreden bile etkileniyor,doktorun yanlış hatasından dolayı kimbilir nasıl etkilenicektik.Geç olsun güç olmasın,yarnı sabırsızlıkla bekliyorum baram hediyesi olsun bana

kuşum kaldım bende acabaların içinde yaaa 4 aralık bi dahaki muayene bekliyoz bakalım

canım başka bi doktora git,bu haftalarda öğrenirsn doğru olanı çünkü,ikilemde kalıp duygu karmaşası yaşamaktansa öğrenir rahat edersin o ikre alıştırırsın kendini. hakikaten erken öğrenmek iyi değilmiş

aaa ben seninkini en son kız biliyordum canım.hadi bakalım oğluşun hayırlı olsun sağlıcakla olsun

Ben de hala cinsiyet öğrenemeyenlerdenim ama dediğiniz gibi geç öğrenmek daha iyi galiba.
Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…