- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.121
aaaa kendini erkeğe hazırlayınca ne kadar kötü olmuşsundur,12 hafta çok erken bi dönem yanılma ihtimalleri çok yüksek o yüzden şimdi söylenen cinsiyet doğru olandır,prensesin hayırlı olsun canım
aaaa kendini erkeğe hazırlayınca ne kadar kötü olmuşsundur,12 hafta çok erken bi dönem yanılma ihtimalleri çok yüksek o yüzden şimdi söylenen cinsiyet doğru olandır,prensesin hayırlı olsun canım
haklısın esteem cok erken cinsiyeti geç söyleyen doktorlar en iyisini yapıyo o zaman
ben inanamıyorum tatlım 1 kez daha kız denirse inanıcam valla
hayırlısı olsun canım ya bak ben 17 haftadayım,daha cinsiyetini bilmiyorum meraktan çatlıcam artık,yarın kontrolümüz var,çok heyecanlıyım.Allahım gönlündekine göre hayırlı olanı nasip etsin.
canım allaha emanet olun inşallah.güzel haberlerle döneceksin inşallahgünaydın herkese bugun amniyosentez için ist. la uçuyoruz meleğimi çok özledim ay nasıl bir duygudur bu ya içimde o ben kanımla canımla besliyorum ama özlüyorumda dualrınızı nolur esirgemeyin bizdenm down sendromu riskim yüksek çıktı biliyorsunuz . şu an bile gözlerim dolmak üzere . kızıma moral vermeye çalışıyorum. oda bana. gittğimiz doktor evet yapılması lazım derse hemen yapalcak amniyosentez .artık gere dönüş yok. detyalı usg de sonuçlar tertemiz ama genede doktorumuz hocam görsün dedi. bizde tamam dedik ne direlim. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. inşallah iyi haberlerle döneriz. ben haber aldıkça yazarım buraya.
evet canım ya 12 haftada erkek dedi 2 doktor cmt 15 haftada gittim doktora %80 kız dedi bende anlamadım valla[/Qu
umarım kıyafet falan almadın miniğine.sen ne hissediyordun canım?
amin canım en önemlisi sağlıcakla olsunlarda cinsiyet 2.plandaay inşallah öğrenirsin tatlım
aynen allahım hayırlısı ne ise onu versin eli ayağı düzgün sağlıklı olsun yeter
Bence büyük ihtimal öğrenirsin. İnsallah da değişmez. Bize 12 de büyük ihtimal kız demişti doktorumuz 10 gün önce falan erkek olduğunu çok net gorduk oglusumun :) kısa bı travma yasadım ama gecti sağlıklı olması herseyden onemli. Allah sanada gonlundekini versin !
evet canım ya 12 haftada erkek dedi 2 doktor cmt 15 haftada gittim doktora %80 kız dedi bende anlamadım valla
Canım burdaki herkes bizim artıkyol arkadaşımız oldu,sizden birisi üzüldüğü zaman en yakın arkadaşımın canı yanmış gibi üzülüyorum bende burda.Dualarımız seninle;Allahım prensesine ve sana yardım etsin inşallah çok güzel haberlerle dönersiniz burda bayram yaparız,sende inşallah sevinç gözyaşı dökersin.İyi yolculuklar canım
cnm allah yardımcın olsun içini ferah tut senin gibi olan ve bebeği almamız lazım denilen ve çok sağlıklı bir bebek dünya ya getiren o kadar çok kişi tanıyorum ki ben de sırf bu yüzden sadece 2 li test yaptırdım 3 lü ve 4 lü yaptırmıcam testler de hata oranı çok fazlaymış herşey allahtan kesinlikle bebeğinin sağlıklı olduğuna inanıyorum allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
canım allaha emanet olun inşallah.güzel haberlerle döneceksin inşallah
[canım inşallah sizlerde allaha emanet olun sevgilerimle
canım allaha emanet olun inşallah.güzel haberlerle döneceksin inşallah
evet canım ya 12 haftada erkek dedi 2 doktor cmt 15 haftada gittim doktora %80 kız dedi bende anlamadım valla[/Qu
umarım kıyafet falan almadın miniğine.sen ne hissediyordun canım?
amin canım en önemlisi sağlıcakla olsunlarda cinsiyet 2.planda
AY ALDIM TATLIM YA HATTA FOTOLARINI DA KOYMUŞTUM
BEN EN BAŞLARDA HEP KIZ DİYODUM DOKTOR ERKEK DİYİNCE SOK OLMUŞTUM ZATEN AMA DEDİĞİME GELDİK GALİBA KIZ
hayırlısı olsun canım ya bak ben 17 haftadayım,daha cinsiyetini bilmiyorum meraktan çatlıcam artık,yarın kontrolümüz var,çok heyecanlıyım.Allahım gönlündekine göre hayırlı olanı nasip etsin.
günaydın arkadaşlar
bir cinsiyet değişikliğide benden 10 gün önce gittiğim doktor kız demişti kendi doktorum 3 lü test için gittiğimizde oğlun olacak dedi ben çok şaşırdım şok oldumönce gülme krizine girdim sonra ağlama krizi hemde hıçkıra hıçkıra 2gün de zor kendime geldim . bir oğlum vardı inşallah ikinci bir oğlum daha olacak çok şükür her işte bir hayır vardır rabbim neyler neylerse güzel eyler sağlıklı uzun ömürlü olsunlarda kız erkek farketmez
artık üçüncüye..............:81:
Fadik arkadaşımıza da sabırlar diliyorum Allah yardımcın olsun inşallah acılarını unutturacak yeni bir bebek nasip etsin
bende kurban bayramından sonrakı pazartesı kontrolum var bende o zaman senın gıbı 17.haftada olacagım doktorum o zamankı kontrolde soyleyecegım dedı.gercekten dogru olanda bu herhalde bız her ne kadar kızsak ta sonradan cınsıyetın degısmeyı hıcte hos bı durum degıl
kızlar günaydınn...
Funmak canım hayırlı haberlerle dön inşallah dualarımız sizinler.
mormaske ve didem canlarım hayırlısı olsun...Siz böyle dedikçe bende acaba diyorum gerçi pipiyi görmüştük biz ama insan yinede acaba diyor...Gittim devlet hastanesine ama ameliyatı varmış doktorun sabahtanö öğleden sonrada okul var.Göremedim meleğimi yanikaldık 27 kasıma... of of geçmez bu günler. Ah oğlum tekmelemeye başlasaydı rahat etseydim
Güanydın herkese,
nisan anneleri olarak hepimiz aynı kaderimi paylaşıyoruz nedir.? geçen ay ense kalınlığını ölçen doktor bana da erkeğe benziyor demişti , c.tesi günü normal kontrole gittiğim doktorumda pipiyi göremiyorum kız olabilir dedi..dolayısı ile bende ikilemde kaldığım.Bizim de cinsiyetimiz belli değil(
aaa ben seninkini en son kız biliyordum canım.hadi bakalım oğluşun hayırlı olsun sağlıcakla olsungünaydın arkadaşlar
bir cinsiyet değişikliğide benden 10 gün önce gittiğim doktor kız demişti kendi doktorum 3 lü test için gittiğimizde oğlun olacak dedi ben çok şaşırdım şok oldumönce gülme krizine girdim sonra ağlama krizi hemde hıçkıra hıçkıra 2gün de zor kendime geldim . bir oğlum vardı inşallah ikinci bir oğlum daha olacak çok şükür her işte bir hayır vardır rabbim neyler neylerse güzel eyler sağlıklı uzun ömürlü olsunlarda kız erkek farketmez
artık üçüncüye..............:81:
Fadik arkadaşımıza da sabırlar diliyorum Allah yardımcın olsun inşallah acılarını unutturacak yeni bir bebek nasip etsin
en kötüsü heveslenip bişey almak ve tam tersi çıkması ama hakkınıza hayırlısı olsun canım.bebiş sağlıcakla olsun da kız erkek farketmez.hepsi çok tatlılarcanım allaha emanet olun inşallah.güzel haberlerle döneceksin inşallah
AY ALDIM TATLIM YA HATTA FOTOLARINI DA KOYMUŞTUM
BEN EN BAŞLARDA HEP KIZ DİYODUM DOKTOR ERKEK DİYİNCE SOK OLMUŞTUM ZATEN AMA DEDİĞİME GELDİK GALİBA KIZ
hııımmm benimde bugün 3 lü test sonucum çıkacak ama eşimin işi bugün çok yogun diye yarın doktora gidecez sanırım.cinsiyetini söyleyedebilir söylemeyedebilir.sağlıklı desinde test sonucuma en önemlisi buhaklısın canım çevreden bile etkileniyor,doktorun yanlış hatasından dolayı kimbilir nasıl etkilenicektik.Geç olsun güç olmasın,yarnı sabırsızlıkla bekliyorum baram hediyesi olsun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?