2011 Nisan Anneleri

Kız sen hissediyormusun...Ben neden hissetmiyorum...Ben senden öndeyim...Senin ilkmi bu bebek...2'liyi ben yaptıramadım...Gününde gitmiştim ama bebek önde gittiğinden günü geçmiş dedi dr...O nedenle...

Kız sen hissediyormusun...Ben neden hissetmiyorum...Ben senden öndeyim...Senin ilkmi bu bebek...2'liyi ben yaptıramadım...Gününde gitmiştim ama bebek önde gittiğinden günü geçmiş dedi dr...O nedenle...

hımmm anladım tatlım
ya bugüne kadar az az bişiler hissediyordum ama bugün garip bişiler var içerde
ilk bebeğim benimde canım

dscopur hoşgeldin canım,
Kızlar birşey sorucam ayrıntılı ultroson için ne kadar ödediniz,ssk karşılıyormu bu ultrosonu?

cnm ben gitmedim ama arayıp bilgi aldım 50 tl den başlıyo ssk hastanesini de aradım var dediler ücretsiz yapıyolar veb normal ssk ya gidecem ve yeni acılan bi hastane 3 yıllık ya var ya yok hersey son tekmil daha sonra özele tekrar geçiş yaparım

ben geldim ben geldim ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız

hosgeldiniz kizlarr:129:

Kızlar bu kilo işine ne yapacağız...4 ayda 2 kilo almıştım ama şimdi 1 ayda 2 kilo almışım...Görünce şok oldum yaaa...Hep görümcemin yüzünden...Edirne'ye gittik 4 gün kaldık...Kayınvalidem eltim görümcem hep mutfakta yemekler poğçalar börekler daha neler neler yaptılar tabi bizde oğluşumla hep yedik...Aldık 2 kiloyu...

sordum şimdi 200 dedilerde o yüzden sordum.Yaptıran varmı acaba tarih olarak çok geçmi tarih veriyorlar?

tatlım ben 4 ayda 5 kg aldım ne diyon sen

canım uzak durucaz yoksa her yanımız löp löp poğaça,börek olacak

slm cnm hoşgeldin aramıza...SAĞLIKLA BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALMAN DİLEĞİYLE İNŞ..
MAŞALLAH CNM HADİ GÖZÜN AYDIN...
cnm bizdede yok...ki asla yapa bileceğimi doktor izin versede yanaşacağımı zannetmiyorum...SKORPİON dünüşün sözüne bayıldın..hep bilorda oynucak değillerya arada tavlada oynasınlar..

slm kızlar...benim bu gün az gazım var.. yani üşüttümmü galiba dün duş aldım anneme geldim..oda mideme vurdu hafif yanıyo..dün 2 kere kustum bu günde çok az bişey yedim...çok kötü bi durum ya

Esracığım hoşgeldin,
sana kızmak lazım biraz o zaman neden dikkat etmiyorsun kendine

hoşbulduk cnm kız vallahi..sıkı sıkı giyindim ama demek dün nasıl olduysa bide sürekli abdest yenilemekten hop içim titriyo sıcak suyla bile aldıktan sonra oluyo..şimdi bal şerbeti yaparım iyi gelir o... bişi sorcam cnm duş sıcak suyla almayın dedi ya doktor vs ben ılık suyla alıyorum normalde çok sıcak severim oda yapıyo...nasıl olmalı su

[
slm kızlar...benim bu gün az gazım var.. yani üşüttümmü galiba dün duş aldım anneme geldim..oda mideme vurdu hafif yanıyo..dün 2 kere kustum bu günde çok az bişey yedim...çok kötü bi durum ya
[/QUOTE]

GEÇMİŞ OLSUN.. DİKKET ETMEK LAZIM ESRACIM...

ben 2.5 kilo aldım bu zamanda kadar ama..sağlıklı beslenmezsem eminim kilom artıcak...günde 3+3 yemediğimde lavabo ihtiyacım geçikiyo..bende iyerek zayıflamayı tercih ettim...

hoşgeldin canım geçmiş olsun dikkat et kendine artık havalar abuk subuk gidiyo hemen çarpıyor insanı

GEÇMİŞ OLSUN.. DİKKET ETMEK LAZIM ESRACIM...[/QUOTE]

sağol cnm...vallahi öyle...bide hamişlikte daha bi hassas oluyoruz ya yoksa takmam bile..

canım sıcak yerlerde bebeişin kalbi normalinden hızlı atmaya başlıyormuş nabzımız yükseliyormuş,doktorumuz o yüzden hamam,sauna gibi yerlerden uzak durmamı ve banyomun suyunu ılık yapmamı istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…