- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.621
hoşbuldum kuşum biz bugün iyiyiz kızım fıkır fıkır içerde
sen nasılsın canım üçlü testi yaptıramamışsın benden doktor istemedi 2 li yapınca 3 lüye gerek yok yerine dopler yapıcaz dedi
Kız sen hissediyormusun...Ben neden hissetmiyorum...Ben senden öndeyim...Senin ilkmi bu bebek...2'liyi ben yaptıramadım...Gününde gitmiştim ama bebek önde gittiğinden günü geçmiş dedi dr...O nedenle...
dscopur hoşgeldin canım,
Kızlar birşey sorucam ayrıntılı ultroson için ne kadar ödediniz,ssk karşılıyormu bu ultrosonu?
Selam hatunlar...Nasılsınız...
Ben çok yorgunum...Hastaneye 3'lü test için gittim ama gittiğim hastanede 3'lü test yapılmıyormuş...Bebeğimi incelediler ölçülerini aldılar ve başka hastaneye yolladılar test için ama yarın gideceğim o hastaneye...Oğluşumun durumu gayet iyiymiş...Adet tarihine göre bugün 16+4 ama usg göre 17+1 çıkıyor...Yarın ilk testimizi yaptırırız sonrada özelde randevumuz var saat 14:00 oraya gideceğiz babamızda özlemiş oğlunu görsün doya doya...
ben geldim ben geldim ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız
hosgeldiniz kizlarr:129:
cnm ben gitmedim ama arayıp bilgi aldım 50 tl den başlıyo ssk hastanesini de aradım var dediler ücretsiz yapıyolar veb normal ssk ya gidecem ve yeni acılan bi hastane 3 yıllık ya var ya yok hersey son tekmil daha sonra özele tekrar geçiş yaparım
Kızlar bu kilo işine ne yapacağız...4 ayda 2 kilo almıştım ama şimdi 1 ayda 2 kilo almışım...Görünce şok oldum yaaa...Hep görümcemin yüzünden...Edirne'ye gittik 4 gün kaldık...Kayınvalidem eltim görümcem hep mutfakta yemekler poğçalar börekler daha neler neler yaptılar tabi bizde oğluşumla hep yedik...Aldık 2 kiloyu...
canım uzak durucaz yoksa her yanımız löp löp poğaça,börek olacakKızlar bu kilo işine ne yapacağız...4 ayda 2 kilo almıştım ama şimdi 1 ayda 2 kilo almışım...Görünce şok oldum yaaa...Hep görümcemin yüzünden...Edirne'ye gittik 4 gün kaldık...Kayınvalidem eltim görümcem hep mutfakta yemekler poğçalar börekler daha neler neler yaptılar tabi bizde oğluşumla hep yedik...Aldık 2 kiloyu...
slm cnm hoşgeldin aramıza...SAĞLIKLA BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALMAN DİLEĞİYLE İNŞ..selam kizlar bende 18 haftalik hamileyim.sizin yazdiklarinizi okuyodum her zaman.bende katiliyim dedim.burada her zaman usg ile bebegi goremiyoz.ama kan tahlilleri felan burda cok dikkat ediyolar.bebekle ve anneyle ilgili testler cok siki kontrol altinda.usg ilede kendi dr.muz iki defa bakiyo.gebelik boyunca.ayintili usg icin radyoloji dr.bebegin her bir organini inceliyolar.usg bebege cok zararliymis dr.muz ole soledi.kontrole gittimizde kalp sesini dinliyolar.bebekte bir anomalilik olmadikca usg ile bakmiyolar.vitamin ilaclari bile farkli sadece 1 tane kullaniyoz.icinde hersey var.balik yagli.sizin her dr.kontrolunuzde bebeginizi gorebilmenize cok seviniyorum.benim boyle bir imkanim yok.buranin tek avantaji bebek kiyafetleri cok ucuz.turkiyede aldigimiz markali bebek kiyafetleti burda inanilmiycak kadar ucuz.insallah hepimiz saglikli bir sekilde bebeklerimize kavusuruz.benide topiige eklerseniz sevinirim.sat 14 temmuz.bebgin cinsiyeti erkek.
MAŞALLAH CNM HADİ GÖZÜN AYDIN...Merhaba Kızlarrr
biz hastaneden geldik şimdi,bi ERKEK'de bizden geliyor
Bende erkek istiyormuşum ki çok sevindim.Gayet sağlıklıyız,gelişimimiz 17+3 olarak gözüküyor teyzeleri.
Yolculuk için rahat kıyafetler ve 2 saatte mola koşulu ie izin verdi Uşak seyehatine.Bu ara hamilelikten bu yana 5 kilo almışımdoktor bi dur dedi,bir sürü yasak getirdi ve yürüyüş.Onun haricinde herşeyi iyi oğluşumun ve benim.İdrar tutamama gibi şikayetim vardı,tuvaletim geldiği anda tuvalete gitmem gerekiyor.Bunun içinde idrar testi verdi ama eğer herhangi bi mikrop veya hastalık yoksa mesane kasları için doğumdan sonra ilaç kullanman gerekiyor,kasların güçlendirilmesi gerekiyor dedi.İdrar testimizi ve 3boyutlu testimiz için randevu verdi.Şimdilik bizden bu kadar
cnm bizdede yok...ki asla yapa bileceğimi doktor izin versede yanaşacağımı zannetmiyorum...SKORPİON dünüşün sözüne bayıldın..hep bilorda oynucak değillerya arada tavlada oynasınlar..canım merhaba bizde 4 aydır tık yok işte biliyosun ilk aylar kanama olmuştu riskli olduğu için olmadı sonra hastalıktı bulantıydı bilmem neydi şimdi de korkuyorum valla kanama filan oluyormuş ya bazılarında kocişimde doktora sor dedi bugün soracam bakalım
tatlım ben 4 ayda 5 kg aldım ne diyon sen
Esracığım hoşgeldin,
sana kızmak lazım biraz o zaman neden dikkat etmiyorsun kendine
bendeeeeeeeee bendeeeeeeeeeeee(((((((
slm cnm hoşgeldin aramıza...SAĞLIKLA BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALMAN DİLEĞİYLE İNŞ..
MAŞALLAH CNM HADİ GÖZÜN AYDIN...
cnm bizdede yok...ki asla yapa bileceğimi doktor izin versede yanaşacağımı zannetmiyorum...SKORPİON dünüşün sözüne bayıldın..hep bilorda oynucak değillerya arada tavlada oynasınlar..
slm kızlar...benim bu gün az gazım var.. yani üşüttümmü galiba dün duş aldım anneme geldim..oda mideme vurdu hafif yanıyo..dün 2 kere kustum bu günde çok az bişey yedim...çok kötü bi durum ya
[
slm kızlar...benim bu gün az gazım var.. yani üşüttümmü galiba dün duş aldım anneme geldim..oda mideme vurdu hafif yanıyo..dün 2 kere kustum bu günde çok az bişey yedim...çok kötü bi durum ya
hoşbulduk cnm kız vallahi..sıkı sıkı giyindim ama demek dün nasıl olduysa bide sürekli abdest yenilemekten hop içim titriyo sıcak suyla bile aldıktan sonra oluyo..şimdi bal şerbeti yaparım iyi gelir o... bişi sorcam cnm duş sıcak suyla almayın dedi ya doktor vs ben ılık suyla alıyorum normalde çok sıcak severim oda yapıyo...nasıl olmalı su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?