- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.581
canım merhaba bizde 4 aydır tık yok işte biliyosun ilk aylar kanama olmuştu riskli olduğu için olmadı sonra hastalıktı bulantıydı bilmem neydi şimdi de korkuyorum valla kanama filan oluyormuş ya bazılarında kocişimde doktora sor dedi bugün soracam bakalım
canım teşekkür ederim az kaldı ozaman sabırsızlıkla bekliyorum birde hareketleri hep aynı değil dün çok hissettim daha kahvaltı yaparken başladı bugün daha hiç yok normal midir?sen tecrübelisin...
bizdede hamile kaldim mi okullar tatile giriyo sonuna kadarhicte bebegimi tehlikeye atamam..ben korkuyorum hamileyken sabretsin biraz..hep bilardo oynuycak degil ya,birazda tavla oynasin:))))
bende senin gibi diğer hamileliklerimde endişelenip bugün hareket etmedi diye çok doktora gittim bu hamileliğim de benim öyle hissetmediğim günler oluyo 5. aydan sonra düzene gircek merak etme hatta uyuyup uyandığı saatleri bile bileceksin.
hayırlı olsun canımMerhaba Kızlarrr
biz hastaneden geldik şimdi,bi ERKEK'de bizden geliyor
Bende erkek istiyormuşum ki çok sevindim.Gayet sağlıklıyız,gelişimimiz 17+3 olarak gözüküyor teyzeleri.
Yolculuk için rahat kıyafetler ve 2 saatte mola koşulu ie izin verdi Uşak seyehatine.Bu ara hamilelikten bu yana 5 kilo almışımdoktor bi dur dedi,bir sürü yasak getirdi ve yürüyüş.Onun haricinde herşeyi iyi oğluşumun ve benim.İdrar tutamama gibi şikayetim vardı,tuvaletim geldiği anda tuvalete gitmem gerekiyor.Bunun içinde idrar testi verdi ama eğer herhangi bi mikrop veya hastalık yoksa mesane kasları için doğumdan sonra ilaç kullanman gerekiyor,kasların güçlendirilmesi gerekiyor dedi.İdrar testimizi ve 3boyutlu testimiz için randevu verdi.Şimdilik bizden bu kadar
allahın gönlüne göre versin hayırlı haberlerle dönersin inşallahkızlar merhaba nasılsınız
bugün 3.30 da randevum var 1 aydır bebeğimi görmedim çok heyecanlıyım belki cinsiyetini de öğrenicez kısmetse
20. haftada ancakızlaaar benim sorumu bilen vaaaaar mıııı :92:
ben diğer hamileliklerimde hamile değilmiş gibi devam ettik bundabiraz tedirginim niyeysecanım merhaba bizde 4 aydır tık yok işte biliyosun ilk aylar kanama olmuştu riskli olduğu için olmadı sonra hastalıktı bulantıydı bilmem neydi şimdi de korkuyorum valla kanama filan oluyormuş ya bazılarında kocişimde doktora sor dedi bugün soracam bakalım
bizdede hamile kaldim mi okullar tatile giriyo sonuna kadarhicte bebegimi tehlikeye atamam..ben korkuyorum hamileyken sabretsin biraz..hep bilardo oynuycak degil ya,birazda tavla oynasin:))))
hadi hayırlı olsun.allah sağlıcakla nasip etsin.bende bugünlerde belki cinsiyeti öğrenirim.darısı başıma hayırlısıyla sağlıcakla.allah salih sağlıklı evlat nasip etsinMerhaba Kızlarrr
biz hastaneden geldik şimdi,bi ERKEK'de bizden geliyor
Bende erkek istiyormuşum ki çok sevindim.Gayet sağlıklıyız,gelişimimiz 17+3 olarak gözüküyor teyzeleri.
Yolculuk için rahat kıyafetler ve 2 saatte mola koşulu ie izin verdi Uşak seyehatine.Bu ara hamilelikten bu yana 5 kilo almışımdoktor bi dur dedi,bir sürü yasak getirdi ve yürüyüş.Onun haricinde herşeyi iyi oğluşumun ve benim.İdrar tutamama gibi şikayetim vardı,tuvaletim geldiği anda tuvalete gitmem gerekiyor.Bunun içinde idrar testi verdi ama eğer herhangi bi mikrop veya hastalık yoksa mesane kasları için doğumdan sonra ilaç kullanman gerekiyor,kasların güçlendirilmesi gerekiyor dedi.İdrar testimizi ve 3boyutlu testimiz için randevu verdi.Şimdilik bizden bu kadar
merhaba kızlarrr
biz hastaneden geldik şimdi,bi erkek'de bizden geliyor
Bende erkek istiyormuşum ki çok sevindim.gayet sağlıklıyız,gelişimimiz 17+3 olarak gözüküyor teyzeleri.
Yolculuk için rahat kıyafetler ve 2 saatte mola koşulu ie izin verdi uşak seyehatine.bu ara hamilelikten bu yana 5 kilo almışımdoktor bi dur dedi,bir sürü yasak getirdi ve yürüyüş.onun haricinde herşeyi iyi oğluşumun ve benim.idrar tutamama gibi şikayetim vardı,tuvaletim geldiği anda tuvalete gitmem gerekiyor.bunun içinde idrar testi verdi ama eğer herhangi bi mikrop veya hastalık yoksa mesane kasları için doğumdan sonra ilaç kullanman gerekiyor,kasların güçlendirilmesi gerekiyor dedi.idrar testimizi ve 3boyutlu testimiz için randevu verdi.şimdilik bizden bu kadar
kızlar merhaba nasılsınız
bugün 3.30 da randevum var 1 aydır bebeğimi görmedim çok heyecanlıyım belki cinsiyetini de öğrenicez kısmetse
[sıze="2"]bizdede hamile kaldim mi okullar tatile giriyo sonuna kadarhicte bebegimi tehlikeye atamam..ben korkuyorum hamileyken sabretsin biraz..hep bilardo oynuycak degil ya,birazda tavla oynasin:))))
[/sıze]
canım merhaba bizde 4 aydır tık yok işte biliyosun ilk aylar kanama olmuştu riskli olduğu için olmadı sonra hastalıktı bulantıydı bilmem neydi şimdi de korkuyorum valla kanama filan oluyormuş ya bazılarında kocişimde doktora sor dedi bugün soracam bakalım
kızlar mrb yeni bii site buldum bebek kıyafetleri ve araç gereçleri çok ama çok ucuz bii bakın isterseniz. bii bebek arabası bakmıştık mağazada 500 demişti aynısı bu sitede 240 tl bii göz atın bence
En Ucuz e-bebek Maazas- Enes Bebe| eyiz ve Gereleri | TRKYE'NN EN UCUZU
5. ay bittikten sonra elle hissedilebilir
bende 2 haftadır yüzüstü yatınca hissediyordum ik gündür ayaktayken bile hissedebiliyorum çok özlemişim bebek hareketlerini benim 3. hamileliğim olduğu için erken hissettim
bizde öyle değil ama bu hafta doktor bişey yapmayın dedi yoksa sorun olmadğı sürece yaparız tedbirlice
evet biraz göz gezdirdim fiyatlar iyi gözüküyor sağol bilgileri için
rica ederim cnm baya bii bişey alırım artık ben bu siteden
nasıl alacaksın ptt kapıda ödeme ile mi
angel 74; beyaz ekmek hamur işi,kızartma cips çekirdek,tatlılar ve bilımum bütün yağlı ve hamurlu yiyecekler yasak.tam tahıllı ve çavdar ekmeği yiyebilirsin,haşlama yiyebilirsin,besinini haşlamadanda alabilirsin illaki kızartma yada salçalı soğanlı olmasına gerek yok bütün yediklerinin dedi.yürüyüş ve hafif spoarlar yapabilirsin dedi.dikkat et bidahaki gelişinde 2 kilo alıp gelme sakın dedi:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?