2011 Nisan Anneleri

bizdede hamile kaldim mi okullar tatile giriyo sonuna kadarhicte bebegimi tehlikeye atamam..ben korkuyorum hamileyken sabretsin biraz..hep bilardo oynuycak degil ya,birazda tavla oynasin:))))

canım teşekkür ederim az kaldı ozaman sabırsızlıkla bekliyorum birde hareketleri hep aynı değil dün çok hissettim daha kahvaltı yaparken başladı bugün daha hiç yok normal midir?sen tecrübelisin...

bende senin gibi diğer hamileliklerimde endişelenip bugün hareket etmedi diye çok doktora gittim bu hamileliğim de benim öyle hissetmediğim günler oluyo 5. aydan sonra düzene gircek merak etme hatta uyuyup uyandığı saatleri bile bileceksin.

ayy evet ne güzel ben çok sabırsızım eşim kızıo okadar üstüne düşme zamanı gelince hissederiz dio ama ben saat saat sayıyorum gebeliğimi

hayırlı olsun canım
kızlar merhaba nasılsınız
bugün 3.30 da randevum var 1 aydır bebeğimi görmedim çok heyecanlıyım belki cinsiyetini de öğrenicez kısmetse
allahın gönlüne göre versin hayırlı haberlerle dönersin inşallah
kızlaaar benim sorumu bilen vaaaaar mıııı :92:
20. haftada anca
ben diğer hamileliklerimde hamile değilmiş gibi devam ettik bundabiraz tedirginim niyeyse
bizdede hamile kaldim mi okullar tatile giriyo sonuna kadarhicte bebegimi tehlikeye atamam..ben korkuyorum hamileyken sabretsin biraz..hep bilardo oynuycak degil ya,birazda tavla oynasin:))))

haklısın okeyde oynayabilir

hadi hayırlı olsun.allah sağlıcakla nasip etsin.bende bugünlerde belki cinsiyeti öğrenirim.darısı başıma hayırlısıyla sağlıcakla.allah salih sağlıklı evlat nasip etsin

hadi gözün aydın canımm...maşşallah bebişine... Kilo olayına gelince ne dedi doktorun bende 5 kilo aldım ekmeği kestim az yemeye çalışıyorum ama napıcam bilmiyorumm ((

kızlar merhaba nasılsınız
bugün 3.30 da randevum var 1 aydır bebeğimi görmedim çok heyecanlıyım belki cinsiyetini de öğrenicez kısmetse

hayırlı haberler ile dön inşallah..

[sıze="2"]bizdede hamile kaldim mi okullar tatile giriyo sonuna kadarhicte bebegimi tehlikeye atamam..ben korkuyorum hamileyken sabretsin biraz..hep bilardo oynuycak degil ya,birazda tavla oynasin:))))

[/sıze]

hehehe.. Demekki bu dünyada yanlız değiliz... :)))) 4 aydır kardeş kardeş uyuyoz walla:)))

bizde öyle değil ama bu hafta doktor bişey yapmayın dedi yoksa sorun olmadğı sürece yaparız tedbirlice

canim birsey sorucam yüz üstü derken komple göbeginin üzerine yüz üstü yatiyomusun?sadece hissetmek icin mi yatiyosun,hep mi öyle..

angel 74; Beyaz ekmek hamur işi,kızartma cips çekirdek,tatlılar ve bilımum bütün yağlı ve hamurlu yiyecekler yasak.Tam tahıllı ve çavdar ekmeği yiyebilirsin,haşlama yiyebilirsin,besinini haşlamadanda alabilirsin illaki kızartma yada salçalı soğanlı olmasına gerek yoK bütün yediklerinin dedi.Yürüyüş ve hafif spoarlar yapabilirsin dedi.Dikkat et bidahaki gelişinde 2 kilo alıp gelme sakın dedi:18:

hehe.. Söylemesi kolay... Ben ilk 3 ay 3 kilo almıştım 1 haftada 2 kilo aldım... Anlamadım bile.. Buda beni korkuttu.. Doktor toplamda 11 kilo almalısın ama bu gidişle 20 kilo ile tamamlarsın dio.. Kendimi 20 kilo almış halde düşünemiyorum... Felakett... Bayramdan sonra spor salonuna gideceğim bende... 20 dk yürüyüz ama hafif tempoda yapabilirsin dedi.. Bende 20 dk yürüyüp 20 dk dinlenicem sonra 20 dk daha yürücem... En azından almam kilo diye düşünüyorum ... Inşallah yani.. Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…