- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.601
kızlar yaa zaman nasıl gececek ben hemen yavrumun gelmesını ıstıyorum
canim birsey sorucam yüz üstü derken komple göbeginin üzerine yüz üstü yatiyomusun?sadece hissetmek icin mi yatiyosun,hep mi öyle..
ben sadece yüzüstü uyuyabiliyorum canım. biraz karnım büyüyünce de bacakarama yastık alır öyle uyurum.
hehe.. Söylemesi kolay... Ben ilk 3 ay 3 kilo almıştım 1 haftada 2 kilo aldım... Anlamadım bile.. Buda beni korkuttu.. Doktor toplamda 11 kilo almalısın ama bu gidişle 20 kilo ile tamamlarsın dio.. Kendimi 20 kilo almış halde düşünemiyorum... Felakett... Bayramdan sonra spor salonuna gideceğim bende... 20 dk yürüyüz ama hafif tempoda yapabilirsin dedi.. Bende 20 dk yürüyüp 20 dk dinlenicem sonra 20 dk daha yürücem... En azından almam kilo diye düşünüyorum ... Inşallah yani.. Allah yardımcımız olsun...
canim yüz üstü derken tam mi onu ögrenmek icin sordum.yoksa yarim mi? bende yüz üstü yatmayi cok severim ama hamilelikten bu yana yan yatmaktan canim cikti.
ben geldim ben geldim ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız
Hoşgeldin...Hoşgeldin...Hoşgeldin...Nasılsın canım...
dikkat etmek lazım canım,ben akşamları haşlamalara başlıyacağım.
Bende kendimi 20 kilo düşünemiyorum önmel şart ara öğünleri atlama dedi,demir hapları kan ilaçları iştah açıyormuş.
ben geldim ben geldim ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız
kızlar bende 3,5 ay hep kustum 3kilo verdim geçn gittim 4,5 aylıkken 5kilo almışım 1ayda hemde hala iştahım yok arada kusuyorum nasıl aldım anlamadım ekmek çok yedim midemi bastırsın diye sanırım ondan dr yeme dedi:78:bende aralarda form bisküvi yoğrt yada meyve yiyiyorum dikkat etmek lazım anlamadan şişicez yoksa:)
demir ilacını dün gece içmedim dolayısı ile gece açlık ile uyanmadım.. C.tesi doktora gideceğim soracağım yerine başka ne olabilir.. Yoksa şişicem :)))
hoşgellll hoşgeldinnnnn oşşşgeldinnnnnnnnnnnnnnn.......... Gelirken bize ne getirdin bakim :))
aynen ekmek yedim bastırsın diye ... Pilav makarna yedim sıvılar midemde durmuyordu... şimdi onları kesitim bakalım ne olacak.. önğmüzde bayram.. Allah yardımcımız olsun...
dscopur hoşgeldin canım,
Kızlar birşey sorucam ayrıntılı ultroson için ne kadar ödediniz,ssk karşılıyormu bu ultrosonu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?