2011 Nisan Anneleri

kızlar yaa zaman nasıl gececek ben hemen yavrumun gelmesını ıstıyorum

benim bi arkadaşım var oda hamile 32 haftalık hep bana hayal gibi gelirdi 30 lu haftalar ama zaman okadar çabuk geçiyorki kıymetini bilmek gerek hamileliğin diyor. tadını çıkar diyor bana. bir gün bizde böyle dicez inş. allahın izniylede kucağımıza alcaz inş

kızlar çok sabırsızlanıyorum bebeişlerimiz doğsun artık hep doğduktan sonra ilk kucağıma verildiği anı hayal ediyorum ilk tanışmamızı gözlerim doluyor

şekerler peki bebek alışverişlerini nelerin lazım olduğunu ne zaman konuşuruz ben sizlerden duyduğum kadarıyla bir liste yaptım daha ilave edecem şu an için hiç birşey almadım listeyi elime alıp mağazaları gezecem en uygun olan yerden alacam iş yerim kemeraltında mina ve barış bebeye çok yakın daha gidip oralardan da fiyat almam lazım

BEBEK ALIŞVERİŞ

1 HASTANE ÇIKIŞI
2 PUSET
3 ZIBIN TAKIMI
4 AĞIZ SİLME MENDİLİ
5 BANYO HAVLUSU
6 BANYO KUVETİ
7 BEBEK ŞAMPUANI
8 BEBEK BEZİ
9 ÇITÇITLI BADİ
10 TULUM
11 ÇORAP
12 ÖNLÜK
13 BATTANİYE

şimdilik bunları yazdım

bende hızlı kilo almaya başladım 3 kilo vermiştim yerine 5 kilo almış şimdi kalori kontrollü yiyorum bakalım benim doktor memnun ama aldığım kilodan.

Dikkat etmek lazım canım,ben akşamları haşlamalara başlıyacağım.
bende kendimi 20 kilo düşünemiyorum önmel şart ara öğünleri atlama dedi,demir hapları kan ilaçları iştah açıyormuş.

canim yüz üstü derken tam mi onu ögrenmek icin sordum.yoksa yarim mi? bende yüz üstü yatmayi cok severim ama hamilelikten bu yana yan yatmaktan canim cikti.

tam yan değil ama karnımın bi kısmı yukarda kalıyo. en zoruda ne biliyomusun doğumdan sonra 15 gün uyuyamıyorum dikişlerim iyileşene kadar sırtüstü yatıyorum ve ben sırüstü nefes alamıyorum yani doğumdan sonra 15 gün tavan bana ben tavana bakıyorum.

siz yine iyisiniz benim eşim sağ tarafıma bile yatırmaz dön çabuk dön deyip duruyor illa sola yatacakmışım doktor yanında söyledi ya bir kere şimdi sıkıyorsa sola yatma geceleyin beni uyandırıyor dön çabuk diyor

Son düzenleme:
Selam hatunlar...Nasılsınız...

Ben çok yorgunum...Hastaneye 3'lü test için gittim ama gittiğim hastanede 3'lü test yapılmıyormuş...Bebeğimi incelediler ölçülerini aldılar ve başka hastaneye yolladılar test için ama yarın gideceğim o hastaneye...Oğluşumun durumu gayet iyiymiş...Adet tarihine göre bugün 16+4 ama usg göre 17+1 çıkıyor...Yarın ilk testimizi yaptırırız sonrada özelde randevumuz var saat 14:00 oraya gideceğiz babamızda özlemiş oğlunu görsün doya doya...

kızlar bende 3,5 ay hep kustum 3kilo verdim geçn gittim 4,5 aylıkken 5kilo almışım 1ayda hemde hala iştahım yok arada kusuyorum nasıl aldım anlamadım ekmek çok yedim midemi bastırsın diye sanırım ondan dr yeme dedi:78:bende aralarda form bisküvi yoğrt yada meyve yiyiyorum dikkat etmek lazım anlamadan şişicez yoksa:)

demir ilacını dün gece içmedim dolayısı ile gece açlık ile uyanmadım.. C.tesi doktora gideceğim soracağım yerine başka ne olabilir.. Yoksa şişicem :)))

ben geldim ben geldim ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız

hoşgellll hoşgeldinnnnn oşşşgeldinnnnnnnnnnnnnnn.......... Gelirken bize ne getirdin bakim :))

aynen ekmek yedim bastırsın diye ... Pilav makarna yedim sıvılar midemde durmuyordu... şimdi onları kesitim bakalım ne olacak.. önğmüzde bayram.. Allah yardımcımız olsun...

hoşbuldum tatlımmmmmmmmm gevezelik getirdim biz bugün çok gevezeyizzzz

dscopur hoşgeldin canım,
Kızlar birşey sorucam ayrıntılı ultroson için ne kadar ödediniz,ssk karşılıyormu bu ultrosonu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…