2011 Nisan Anneleri

:86:ya anca canım daha zaten yeni yeni cinsiyetler belli olmaya başladı. biz de kıyafetlerin hepsini cinsiyeti öğrendiğimiz gün gazla aldıkama arkadaşlar çok güzel ciciler almış. topikte görüyorum. valla benim yavrum garip kaldı diyorum içimden

ne sınır bozucu hıç takma onları ya cahıl ınsanlar onlar.ne cvp vercen. bıde cevp vermemkte bır agr cevap oluyor bazen.

doğru söylüyorsunda tatlım ahhh bir sabredebilsem...sabretsemde içim içimi yer valla...

benim bir arkadaşım var o 4.kızını doğurdu ve ben gerçekten en büyük desteklerden birini verdim erkek lafı hiç etmedim ,kısmet,olsun gibi laf etmedim devamlı ne kadar güzel allah sevdiği kullarına kız evlatlar nasip edermiş dedim ....bide benim karşılaştığım cevaplara bak...

teşekkür ederim kızlar. duru ismi daha çok beğeniliyor sanırım.

bu arada kuantum isim analizi diye birşey varmış. akrofonoloji diye de geçiyor. isimde yer alan harflere göre bir analiz. internetten ben de araştırıyordum şimdi. bu konu hakkında bilgisi olan varmı

Gerçekten insan çevredikelerin söylediklerine farkına varmadan kendini kaptırıyormuş..Bizimde oğlumuz var , herkez kız olacak diye diye bizde kız fikrine alışmışız..Oğlan olacağını duyduğumuzda inanmak istemedik..Şu an oğlumuz olacak artık kesin benim bebeğim,sağlıklı olsun kız erkek fark etmez..Allah hayırlı sağlıklı evlat versin..:))

ay evet milletin işi gücü yok anca yorum yapıyo sanki onlara fikrini soran olmuş gibi.biz eşimle evliliğimizde 1 sene dolmadan hamile kaldım şimdi duyan herkes erken değil mi vs dio..yaa size ne.zaten yıllardır birlikteyiz bunun içinde çok beklemeyi düşünmüoduk.oldu. iyiki de olmuş. ama ben bu açıklamayı herkese yapmak zorundamıyım cnm. bence insanların bu bebek haberi karşısında söyleyecekleri tek sözleri olmalı o da ^^ hayırlı olsun^^ .

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız....bugün sağlık ocağından çağırdılar aşı olup geldim kolumu kaldıramıyorum çok acıyo yaa...

Haklısın canım ne kadar etkisinde kalıyoruz aslında istemeyerek.Önemli olanın kız erkek değil sağlıklı ve hayırlı olması gerektiğini sonradan sindiriyoruz içimizde.Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin,yoksa hayırsız olduktan sonra kızmış erkekmiş gözü görmez insanın

selam herkese
biz bugün 4 lü testimizin sonucunu aldık ve doktorumuza gösterdik .riskimiz tam sınırda çıktı ..doktorum hemen doppler istedi 21-23 haftalar arası yapılması gerek ama bu durumda biraz erkene alıcaz dedi ( moralim çok bozuldu cumartesi doppler yapılacak eğer gerek görürlerse amiyosentez yapılacakmış inşallah gerek görülmez ama görülsede ben kesinlikle yaptırmayı düşünmüyorum ..(( funmak arkadaşımız vardı ondan haber geldimi istanbulda sıvı aldıracaktı .ben atladımmı acaba okudunuzmu onunla ilgili bişeyler:????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…