- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.741
$u milletin hic i$i yok zaten canim..evlenirsin bebek yokmu diye sorarlar.birinci olur ikinciyi ne zaman yapacaksin,oglun varsa bu kesin kiz,yada tam tersi..ikitane kizsa 3 yüde yaparsin.kimse kendine bakmaz,baskasina konusmak asli görevleridir
en tembel benim herhalde.. Daha yeni ilk defa indirim vardı bebek bezi aldım bir paket :))) kapının ağzında duruyordu akşam eşim geldi bu ne dedi eline aldı baktıki bebek bezi rengi değişti ağzı kulaklarına vardı :))) dedim içini doldurupda kokuttuğu zamanda bakalım böyle gülebilecekmisin :)))))
canım nefes ismide çok güzel,düşünebilirsin.
Bende senden farksız değilim sen yine bebek bezi almışsın ben hiçbirşey almadım
ne sınır bozucu hıç takma onları ya cahıl ınsanlar onlar.ne cvp vercen. bıde cevp vermemkte bır agr cevap oluyor bazen.
$u milletin hic i$i yok zaten canim..evlenirsin bebek yokmu diye sorarlar.birinci olur ikinciyi ne zaman yapacaksin,oglun varsa bu kesin kiz,yada tam tersi..ikitane kizsa 3 yüde yaparsin.kimse kendine bakmaz,baskasina konusmak asli görevleridir
kızlar yazmıştım ama arada kaynadı. duru, cansu, ceyda isimlerinden hangisi size göre daha güzel
kızlar yazmıştım ama arada kaynadı. duru, cansu, ceyda isimlerinden hangisi size göre daha güzel
kızlar benimde 2. kızım geliyormuş dün öğrendim.......eşim biraz burukluk yaşadı ,ne yalan söyleyim bende ondan farksız değildim heralde......bizi hep şu çevremizdeki insanlar böyle yaptı...ilki kız olunca birde oğlun olsun,buda erkek olur artık falan diyince bizde farkında olmadan kendimizi erkeğe adapte etmişiz galiba......sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur inşallah.....hala kız olayına alışamadım ama bir iki güne kendime gelirim heralde...
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız....bugün sağlık ocağından çağırdılar aşı olup geldim kolumu kaldıramıyorum çok acıyo yaa...
Gerçekten insan çevredikelerin söylediklerine farkına varmadan kendini kaptırıyormuş..Bizimde oğlumuz var , herkez kız olacak diye diye bizde kız fikrine alışmışız..Oğlan olacağını duyduğumuzda inanmak istemedik..Şu an oğlumuz olacak artık kesin benim bebeğim,sağlıklı olsun kız erkek fark etmez..Allah hayırlı sağlıklı evlat versin..:))
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız....bugün sağlık ocağından çağırdılar aşı olup geldim kolumu kaldıramıyorum çok acıyo yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?