- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.781
hoşbulduk, hepinize teşekkür ederim
Bushra25 canım; %90 deyince açık kapı bıraktım; perşembe doktorun çalıştığı devlet hastanesine gidicez. Oradaki ultrason daha detaylı gösteriyormuş, o zaman netleşecek inşallah. Ben de sabırsızlanıyorum alışveriş için; eşim biraz daha bekleyelim diyor
Forumda Unnado diye bir alışveriş sitesiyle ilgili yazılar gördüm..Ama özelden mesaj atamıyorum, kimseden rica edemedim.. bana birisi davet gönderebilir mi?
evet yaa evimize gidelim artık
Kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm,2.senemizi devirdik.Eşim ve benim için bugün en güzel hediye cinsiyetinin öğrenmesi ve sağlığı oldu.Rabbim herkese hayırlı evlat ve evlilik nasip etsin
ayca22 canım özelden mail adresini gönder davetiye göndereyim sana.
Kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm,2.senemizi devirdik.Eşim ve benim için bugün en güzel hediye cinsiyetinin öğrenmesi ve sağlığı oldu.Rabbim herkese hayırlı evlat ve evlilik nasip etsin
ImageShack Album - 3 images kızlar oğluşum o anda doktor teyzesine tekme atmakla meşgul..
oy maşallah sana tosuncuk allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
sağol cnm... vallahi şimdiden korkutum eşim çok iyidir uysaldır ama çok gıcık ve inattır hihih
ImageShack Album - 3 images kızlar oğluşum o anda doktor teyzesine tekme atmakla meşgul..
yedi de yazın da yedi buçuk ta
kızlar varsa sisiznde bebiş resi eklesenize kız erkek fark etmez..çok merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?