- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.121
selam hosgelmissin.insallah test sonuclarin güzel cikar..
ay ne densiz insanlar var... bu gün gittiğim yerde diyorum ki sabahları bi yerde yoğunlaşıyo yatıyo galiba...böyle elimle hissediyorum ordakini zamanlar uzanıyo gibi sonra pıt pıt bişeyler ama emin değilim ya...diyo ki bitanesi...yoğunlaşması hiç iyi değil..yok sorunmuş..ay millet hiç motive etmez afedersin senü üzmeyi tedirgin etmeyi iyi bilirler...ay çok sıkıldım kaç gündür... kaynanam bile bi merak eder bebek nasıl die sanki gayrimeşru çocuk umrunda değil yok anam adı kaynana anne desek istediğimiz kadar boş...
seninde başını ağrıttım kusura bakma
ay ne densiz insanlar var... bu gün gittiğim yerde diyorum ki sabahları bi yerde yoğunlaşıyo yatıyo galiba...böyle elimle hissediyorum ordakini zamanlar uzanıyo gibi sonra pıt pıt bişeyler ama emin değilim ya...diyo ki bitanesi...yoğunlaşması hiç iyi değil..yok sorunmuş..ay millet hiç motive etmez afedersin senü üzmeyi tedirgin etmeyi iyi bilirler...ay çok sıkıldım kaç gündür... kaynanam bile bi merak eder bebek nasıl die sanki gayrimeşru çocuk umrunda değil yok anam adı kaynana anne desek istediğimiz kadar boş...
seninde başını ağrıttım kusura bakma
selam esra ayy benimkide öyle yogunlasiyo..cogunluk sag tarafimda sert ve gergin hissediyorum ve ordan hareketleri hissediyorum atiyo..neymis sorun olan diye sorsaydin keske.Allahim yarabbim
vıy ne testi onlar ilk defa duydum ihih
canim qeen screen burdaki uclu test.afp bebegin omurga,kafayapisi.beyin omurilik sistemi problemleri hakkinda bilgi veriyo.(spina bfida,anensefali)cystic fibroziste kalitsal hastalik olup olmadiginin taramasi.burda hersey cok farkli.turkiyede olsam hangi ayda hangi testin yapilacagini biliyordum.burda benimde kafam karisiyo.ne ikili testlerini nede uclu testlerini anlamiyorum.habire kan alip dururlar.allahim insallah bu bilmecenin icinde bebegim saglikli dogar.turkiyede hemsirelik yapiyodum.amam burdaki saglik sisteminden hic haberim yok.ne yaptiklarini internetten arastirip ogreniyorum.kafayi yedim yani anliycaniz.
cnm bnde kaynanamla karşılıklı oturuyorum
karşılıklı dairelerde yani
aslaa bebekle ilgili bi kere bile ağzını açmazzz bişi sölemez.
sanki hiçç yokmuş gibi davranır.
aman elin iyisi olmaz diye boşuna dememiş anneciimm.
bnde hissediyorum elimle cnm sabahları korkma öle bişi yok
millt bi acayip zaten
ay kafa karışıklığından başka bişi dğil..içini ferah tut cnm.... zati gerçekten sakat bi çocuğu ygs de çok net anlıyolarmış inan kan testi bile fasi fiso..int araştırdım çocuk sakatlığı vs die bu hamişlikte...ay şok oldum...ugsde neyse tabi bebişler sonlandırılmış.. normaldede olar...RABBİM SAĞLIK SIHHAT VERSİN İNŞ. CNM
sagol amin hepimizinkine insallah.ugs dedigin ultrason dimi canim.birde sizlerden ricam hangi aylarda hangi testleri yaptirdiniz bana bilgi verebilirmisiniz.bende burda yapilan testlerle karsilastiriyim.ben 18.haftamdayim.cinsiyet erkek.
sagol amin hepimizinkine insallah.ugs dedigin ultrason dimi canim.birde sizlerden ricam hangi aylarda hangi testleri yaptirdiniz bana bilgi verebilirmisiniz.bende burda yapilan testlerle karsilastiriyim.ben 18.haftamdayim.cinsiyet erkek.
cnm ben sadece ense pilipsini ölçtürdm ikili test yani ondada kan vermedim..yaptırmadığım için detaylı bilgim yok...
cnm ben sadece ense pilipsini ölçtürdm ikili test yani ondada kan vermedim..yaptırmadığım için detaylı bilgim yok...
ense plipsini biz olcturmeye gittigimzde bebek normal haftasindan buyukmus o yuzden bakamadilar.son adet tarihimden iki hafta once hamile kalmisim.detayli usg pazartesi girecez.insallah o zaman bakilir.daha dogrusu diger haftalarda olculup olculmedigini bilmiyorum.canim sen ikiliyi niye yaptirmadin.onun dogruluk orani diger testlere gore yuzde 70 diye biliyorum.
showda güneydogudan öyküler önce vatan i izliyorum.kastI beni,sIkIntI basti(
günaydın kızlar nasılsınız ben dun bu saatlerde ıyıydım.resmı bı kurumda calıstıgım ıcın 1o kasımda toren olur bahcede ona katıldım gayet ıyıdım ama saygı durusundan ıtıbaren elelrım keçeşmeye basladı mıdem bulanıyo gıbı oldu basımdan asagı kaynar sular dokuldu sabret dedım kendıme 1 dk saygı durusu dayanamayacakmısın dedım ama olmadı istiklal marsı okunurken ıyıce fenalastım en son mısrayı hatırlamıyorum ben fenalaştım düşeceğim demişim saadece.o sıra ben ıptal bayılmışım her tarafımda ınsanlar oldugu ıcın yere dusmeden hemen yakalamıslar benı apar topar saglık bolumumuze goturmusler 15-20 dk sonra kendıme geldım hemen arkadaslar esımı aramıslar oda panık ıcınde gelmıs.ben kendımı ıyı hıssedınce ayaga kalktım ama Allahım korudu belkı kendımı ıyı hıssetmıyorum dıye saygı durusundayken sıradan cıksaydım merdıvenlerden felan dusecektım dogal olarak artık kafam gözum nereye gelırse.Allah korumus benı ve bebeğimi.sağolsun butun arkadaslar delı dıvane oldu.hemen doktora gıttık kan şekerin düşmüş olabılır dedıler kan tahlılı oldu evde ıstırahat et dedıler butun gun dınlendım tahlıl sonucunda hıcbırsey cıkmadı belkı o sanıyede kan sekeırn dusmus olabılır dedı doktorum sabah cok sukur ıyı uyandım kendımı ıyı hıssetmesem ıse gelmeyecektım ama ıyıyım cok sukur evde otursam daha kotu olacaktım.kızlar aman dıkkat edın ben hayatımda daha ılk defa bayıldım.biliyorum hepsi o kuzumun yuzunden dogsun bı ınsallah etını kıvıracagım gorur o anneyı bayıltmak neymıs.kurban olurum ben ona.:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?