- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.161
Şekerim sonuçların iyi çıktığına sevindim.Artık kız diyebiliriz ama tabii cinsiyetini görmemişse doktor beklemekte fayda var diye düşünmüştür.Bende kız hissediyordum ve iki kere rüyamda kız bebeği görüyordum ama oğluşum oluyor benimde
mormaske canım ca diye bir mağaza varya,ordada hamile pantolonları 49 civarıydı.Benim vaktim olmadığı için bakamadım.Bebişler için bdyler vardı,4-5 li 15-20 civarıydı.Çocuk kıyafetleride güzel şeyler vardı.Yolun dülerse ve yakın mağaza varsa bi oraya uğra derim.Lcw yeni modeller çıkartıyor artık,duyduğuma göre el değiştirmiş fiyatları ve kaliteleri artacakmış.Önceki gibi olacakmış yani,son zamanlarda pazar malına dönmüştü.
kızlar nerdesiniz yaa?kimsecikler bişe yazmıyor
kayınvalidemin 5 erkek oğlu var torunları 5 tane var.5 taneside erkek.onlara söylesem kesin şaşırılar.ailede ilk kız :)
esteem canımcım bende merak ettim FUNMAK arkadaşımızı amniyosentezden sonra 24 saat çok önemliymiş hiç hareket etmeden yatmak gerekiyormuş zaten 24 saati geçtimi sorun bitermiş kağan kocatepenin sitesinde vardı
ben bursanın bir ilçesinde oturuyorum canım bu lcw ye gidebilmek kendi başıma benim için büyük başarı valla gezemiyorum ben öyle
bursada hamile kıyafeti satan dükkanlar var ama gidemedik bir türlü fırsat bulup yada ben güç bulupta
bebiş için şimdilik bu kadar yeter diyorum artık son aylarda hızlı bir turla alırız inşallah
lcw duymamıştım el mi değiştirecekmiş evet haklısın bazı malları adi bazı malları kaliteli zaten fiyata yansıyor bu x-side mi ne onlar ucuz genelde
ama insanlar çok rağbet ediyor lcw ye çocuklara güzel ve uygun şeyler var kendilerine almayıp oradan çocuklarına alıyorlar öyle kalabalıktıki sanki bedava dağıtıyorlar yani mallar da hemen bitiyor
canım senle günlerimiz aynı sen üçlüye gittinmi detaylı ultrasona ne zaman gideceksin
kayınvalidemin 5 erkek oğlu var torunları 5 tane var.5 taneside erkek.onlara söylesem kesin şaşırılar.ailede ilk kız :)
kayınvalidem kızının olmasını çok istemiş ama olmamış.evlatlık almayı bile düşünmüş.halen bile bu yaşa gelmiş kızının olmamasına çok üzülür.oooooooooo ne güzel çok kıymetli olacak kızın tebrik ederim. sağlıcakla al kuacğına
kaynana biraz çatlayaack heralde ama çok sever
ben bile artık torunum belki kız olur diye şimdiden ona hevesleniyorum :90:
maşallah bebişin kilosu çok iyi benimki 200 gr.allah sağlıcakla nasip etsin.kız erkek farketmez ya.allah her iki evlatıda nasip etsin.kimseyi hasret bırakmasınkızlar herkese günaydın nasılsınız?
doktora gittim net olmasada bebeğimin cinsiyeti için kız dedi. bacaklarının kapatmış pozisyon vermiyomuş ama büyük ihtimalle kız dedi 1 ay sonra tam belli olur dedi.bakalım hayırlısı inşallah
bu arada bebğimin boyu 18 cm ağırlığı 230 gr olmuş en önemlisi sağlıklı olduğunu görmekti benim için kız erkek hiç farketmez ilk bebğim olduğu için.
ewt gerçek prensens kızım benim :)canım ben 2-3 lü teste girmedim ,ayrıntılı ultrosona giricem,bayramdan sonra izinliyim o zaman giderim.Buhafta gittik biz doktorumuza,gayet sağlıklıydı ama boyu kilosunu sormayı unutmuşum,ultroson resimlerindende anlamadım bi öncekiyle karşılaştırıcam.Sanırım boyunu falan öğreniriz.Gayet sağlıklıydı oğluşum.Alışveriş içinde ben daha bi çorap bile almadım,hediye gelen bi patikle bide bjknin hastane çıkışı var resimlerini çektim bi türlü gönderemedim cicilere:) Kendimede birşey almadım,yakın arkadaşım yeni doğum yaptı alma boşu boşuna pantolon diye 3 tane çok az kullandığı hamile pantolonunu verdi onları bile henüz kullanamadım.
canım bizim bi arkadaş var sülalesinde hiç kız yok,kızı oldu enteresan onlarda çok şaşırmışlardıSenin kız prenses olacak.
kayınvalidem kızının olmasını çok istemiş ama olmamış.evlatlık almayı bile düşünmüş.halen bile bu yaşa gelmiş kızının olmamasına çok üzülür.
maşallah bebişin kilosu çok iyi benimki 200 gr.allah sağlıcakla nasip etsin.kız erkek farketmez ya.allah her iki evlatıda nasip etsin.kimseyi hasret bırakmasın
ewt gerçek prensens kızım benim :)
merhabalar güzel nisan annişleri nasılsınız bugün
günaydın canım iyiyz sen nasılsın
Kızlar aranızda magnezyum hapı kullanan varsa bilgi verirse sevinirim
ne marka kullanıyosunuz aç veya tok farkediyorumu
sağol canım senin ki de kız herhalde hayırlı olsun
benim de hem eşimin hem benim tarafımdan ilk kız olacak kızkardeşimin kuzenlerimin hep erkek çocukları var. görümcelerimin ikisinin de erkek çocukları var. o yüzden kıymetli oldu birazcık hele böyle ailemizdeki küçük kızlar kız olacak olmasına çok sevindiler
prenseslerimiz hayırlı olsun dikkat ettim de demek erkek bebek daha önce öğreniliyo kızlar sonradan çoğaldı
seninkide hayırlı olsun canım.eşin ne dedi benimkisi hayırlısı olsun bakalım falan dedi.erkek olsaydı daha çok sevinirdi gibi ama kusura bakmasın benim kız kardeşim yok tek kızım ben.kızım olması benimde hakkım demi yani?
bide erkek denip kıza dönenler var tatlım şekil a1 örnek bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?