2011 Nisan Anneleri

:))) senindemi kız geliyor.... Hayırlı uğurlu olsun canım... Kız olunca insan çocuğu olduğunu anlarmış :)))) bizlere ortak geliyoo ortakk....

:))) senindemi kız geliyor.... Hayırlı uğurlu olsun canım... Kız olunca insan çocuğu olduğunu anlarmış :)))) bizlere ortak geliyoo ortakk....

sağol canım niye kız olduğuda anlarmış kız çok bağırıp çağıracak mı ne şimdi korktum
hayırlısı olsun tabiiki
birde 3 lü test istemedi doktorum direkt 21. haftada 2. düzey doppler istedi senden de istedemi?

yok canım bağırmaktan değil... Kız daha cilveli oluyo... Veletler doğdulkarı andan itibaren acayip bir cilveleri oluyo :)) oyuncak bebeğin gibi şekil şekil giydir süsle... Babaya daha ilgili oluyolar.. Aslında babalar daha çok anlıyolar.. Beni doktorumda ikinci çocuğu kız olmuş dioki baba olduğumu yeni anladım :)))

benden 5,5 aylıkken detaylı ultrasona gir dedi.. çok önemli dedi başkada bişey istemedi :)))

Kızlar herkese günaydın randevumuz bugün, akşam 5 te, bakalım öğrenelim bebişimizin cinsiyetini. Bu arada üçlü tarama testide yaptırıyoz. Kan sonucumuz yarın çıkacak. keşke bugün çıksaydı doktorada gösterirdim. Üçlü taramayı devlet hastanede yaptırıyorum. ben özel hastaneye gidiyorum kontrole.

babaya ilgili olacaklar ama bizede olsunlar değil mi yani :)))
aman bizim sülaledeki minik kızlar çok sevindi kız olacak diye

hayırlısı olsun canım. 3 lü testi kendi doktorun mu istedi? benden istemedi direkt ayrıntılı ultrason istedi

selam canlar ben iyiym amniyosentezi yaptık çok kolay aslında kan aldırmaktan cok daha klay ilk 24 saat hep yattım yemek ve tuvalet dıısnda kalkmadım
dr. dan cok memnun kaldım detaylı usg de hiç sorun cıkmadı ama ist la kadar gelmişkenm yaptırmazsak artrık içimiz rahat etmeyecekti. cuamrtesi down sendromu ile ilgili sonucu öğreneceğim
dr. 24 saat sonra dus alanilirsin ama 3 gun yorulma sakın dedi kendi dr umda aradaı sürekli ordayken . gittiiğ klinik gerçekten bu işte usta canım hiç acımadı aman acısa nolur diyordum hep bebeğim sağlıklı olsunda
dr.amniyosenterden sonra alınan yerde az agrı kramp olabilir demişti ilk 30 dk oldu ord 40 dk yatırdılar beni babam eşim ve kızkardeşim yanımdaydı hemen arabayal eve döndük hep yattım şimdide evde dinleniyorum . merak edenler beni, iiyiz inş kızımda daha da iyi olcak ver inş iyidir . iyiki annemler burda cok rahat ettim kendi evimiz nede olsa . ama inanın uzman bir elde sorun olmuyor bebeğer hiç gelmiyor bile zaten onal alakası yok su alaınan yerin oda anlamıs gibi sakin sakin yattı şükür . hemen kalp ritmine bakıldı gene . ben sonra yine cvinsiyetini sordum 2 dr. da kız desin diye yine baktık hareket ediyordu. zaten ara ara hissediyorum onu amniyosenez hakkında merak ettikelrinizi lütfen sorun bana

canım çok geçmiş olsun inşallah sonuçların da iyi çıkar da için rahat eder kendine çok dikkat et .

hoşgeldin amniyosentezin sorunsuz atlatmana inan çoook sevindim canım
inşallah sonucunda tertemiz çıkarda bayram ederiz
kızın hayırlı uğurlu olsun

sağol canım niye kız olduğuda anlarmış kız çok bağırıp çağıracak mı ne şimdi korktum
hayırlısı olsun tabiiki
Canım kız çocukları erkek çocuklarına göre daha kolay yetiştirilirmiş,erkek çocuğun bakımı daha zor dediler.

2011 nisan ayı annelerine ben ve oğluşumuda eklermisin
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin

Canım sabırsızlıkla seni bekliyorduk,güzel sonuçlarla gelirsin diye dua ettik.İnşallahda bi sorun yoktur.Çok çok geçmiş olsun iyi olmana ve memnun kalmana sevindim.

canım geçmiş olsun... Hayırlı sonuçlarınıda alınca inşallah çifte bayram olur... Dikkat et kendine...

funmakcım hoşgeldin canım. hep aklımızdaydın. sorunsuz geçmesi çok güzel. hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım ama ben inanıyorumki sonucun çok güzel çıkacak

çok tşkler canlarım valla inşallah hayırlı habrleri alıırzda sağlıkla devam ederiz yolumuz burda gittim dr da cok memnun kaldım amniyosentez konsuunda zaten doçent ve işini ehli bir dr du detaylı usg de en ufak bir olumsuz bulgu saptanmadı ancak yaptıktan sonrada dr muz iyikşi yapamk yönünde karar aldınız ve iyiki yaptık dedi ço çok az da olsa minicik bir risk varsa bile onuda görürüz olumsuz cıkıcağını sanmıyorum büyük olasılıkla sonuc olumlu olacak dedi dualrınız benle olsun şekerler

hayırlısı olsun canım. 3 lü testi kendi doktorun mu istedi? benden istemedi direkt ayrıntılı ultrason istedi
Yok canım doktorum istemedi, ben kendim hastaneye gidip yaptırdım. Ordaki doktora 3 lü test yaptıracam dedim, o da beni önce ultrasyona sonrada kana gönderdi. Yarında sonucum çıkacak. Sonucu sonra kendi doktorumada gösteririm.

Canım geçmiş olsun. Allah bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almak nasip etsin.

FUNMAK HOŞGELDİN ŞEKERİM ALLAHIN İZNİ İLE BEBEĞİNİ SAĞLIKLI KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH AMAN KALBİNİ BOZMA HEP SAĞLIKLI OLDUĞUNA İNAN,,, BEN SIRF BU YÜZDEN 3 LÜ DEN FALAN VAZGEÇTİM BU BEBEĞİ ALMAMIZ LAZIM DEDİKLERİ ÇOCUKLAR BİLE MAŞALLAH COK SAĞLIKLI DOĞUYOR SONUÇTA HERŞEY ALLAHTAN ,,,,BİZLER İNANIYORUM Kİ DÜNYANIN EN SAĞIKLI BEBEKLERİNİ DÜNYAYA GETİRECEZ VE ÇOK ŞANSLIYIZ EN AKILLI VE GÜZEL BEBEKLERİN ANNELERİYİZ

Bayanlar selammm

bana 2 hafta önce doktor %90 erkek demişti,
şimdi doktordan geliyorum; KIZ dedi....

Minik prensesim olacak inşallah

ama ben alışveriş için en iyisi detatlı ultrasonu bekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…