- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.141
İdrar yolu enfeksiyonu nedeniyle mi verdi iğneyi canım ? Off ya bende de var, antibiyotik kullandım ama bilmiyorum geçti mi.Yarın kontrolüm var.Valla geçtiğini de sanmıyorum, benim sonum da senin gibi görünüyor canım.Neyse bu böyle aylardır geçmek bilmedi benim de
arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu belirtileri nelerdir bende sürekli bir sarı akıntı var geçmedi nedir bilmiyorum doktora sordum fitil verdi uygulamadım sanırım tahlilde bir sorun olsa çıkar demiBenim de ilk haftalardan bu yana enfeksiyon var.İlk başta ilaç vermemişti.Bol su iç demişti ama ya ben çok içemedim yada fayda etmedi bilmiyorum geçmedi.Bu sefer alfasid verdi.Onu kullandım.Onu kullandıktan sonra ilk kez yarın gidicem işte.Artık yeni bir tahlil isteyecek sanırım.Hakkımızda hayırlısı olsun canım ya.Bebişlerimiz sağlıcakla doğsunlar da...
günaydın kızlar nasılsınız ben dun bu saatlerde ıyıydım.resmı bı kurumda calıstıgım ıcın 1o kasımda toren olur bahcede ona katıldım gayet ıyıdım ama saygı durusundan ıtıbaren elelrım keçeşmeye basladı mıdem bulanıyo gıbı oldu basımdan asagı kaynar sular dokuldu sabret dedım kendıme 1 dk saygı durusu dayanamayacakmısın dedım ama olmadı istiklal marsı okunurken ıyıce fenalastım en son mısrayı hatırlamıyorum ben fenalaştım düşeceğim demişim saadece.o sıra ben ıptal bayılmışım her tarafımda ınsanlar oldugu ıcın yere dusmeden hemen yakalamıslar benı apar topar saglık bolumumuze goturmusler 15-20 dk sonra kendıme geldım hemen arkadaslar esımı aramıslar oda panık ıcınde gelmıs.ben kendımı ıyı hıssedınce ayaga kalktım ama Allahım korudu belkı kendımı ıyı hıssetmıyorum dıye saygı durusundayken sıradan cıksaydım merdıvenlerden felan dusecektım dogal olarak artık kafam gözum nereye gelırse.Allah korumus benı ve bebeğimi.sağolsun butun arkadaslar delı dıvane oldu.hemen doktora gıttık kan şekerin düşmüş olabılır dedıler kan tahlılı oldu evde ıstırahat et dedıler butun gun dınlendım tahlıl sonucunda hıcbırsey cıkmadı belkı o sanıyede kan sekeırn dusmus olabılır dedı doktorum sabah cok sukur ıyı uyandım kendımı ıyı hıssetmesem ıse gelmeyecektım ama ıyıyım cok sukur evde otursam daha kotu olacaktım.kızlar aman dıkkat edın ben hayatımda daha ılk defa bayıldım.biliyorum hepsi o kuzumun yuzunden dogsun bı ınsallah etını kıvıracagım gorur o anneyı bayıltmak neymıs.kurban olurum ben ona.:90:
Günaydın cranberry ve mormaske.Sizler nasılsınız?
günaydın kızlar nasılsınız ben dun bu saatlerde ıyıydım.resmı bı kurumda calıstıgım ıcın 1o kasımda toren olur bahcede ona katıldım gayet ıyıdım ama saygı durusundan ıtıbaren elelrım keçeşmeye basladı mıdem bulanıyo gıbı oldu basımdan asagı kaynar sular dokuldu sabret dedım kendıme 1 dk saygı durusu dayanamayacakmısın dedım ama olmadı istiklal marsı okunurken ıyıce fenalastım en son mısrayı hatırlamıyorum ben fenalaştım düşeceğim demişim saadece.o sıra ben ıptal bayılmışım her tarafımda ınsanlar oldugu ıcın yere dusmeden hemen yakalamıslar benı apar topar saglık bolumumuze goturmusler 15-20 dk sonra kendıme geldım hemen arkadaslar esımı aramıslar oda panık ıcınde gelmıs.ben kendımı ıyı hıssedınce ayaga kalktım ama Allahım korudu belkı kendımı ıyı hıssetmıyorum dıye saygı durusundayken sıradan cıksaydım merdıvenlerden felan dusecektım dogal olarak artık kafam gözum nereye gelırse.Allah korumus benı ve bebeğimi.sağolsun butun arkadaslar delı dıvane oldu.hemen doktora gıttık kan şekerin düşmüş olabılır dedıler kan tahlılı oldu evde ıstırahat et dedıler butun gun dınlendım tahlıl sonucunda hıcbırsey cıkmadı belkı o sanıyede kan sekeırn dusmus olabılır dedı doktorum sabah cok sukur ıyı uyandım kendımı ıyı hıssetmesem ıse gelmeyecektım ama ıyıyım cok sukur evde otursam daha kotu olacaktım.kızlar aman dıkkat edın ben hayatımda daha ılk defa bayıldım.biliyorum hepsi o kuzumun yuzunden dogsun bı ınsallah etını kıvıracagım gorur o anneyı bayıltmak neymıs.kurban olurum ben ona.:90:
geçmiş olsun cnm iyi olmana çok sevindim allah bebeğini korumuş günaydın bu arada
bütün annelere günaydın
Günaydın esteem iyiyim şimdilik dün amniyosentez olmuştum bugün raporluyum evdeyim sonucu bekleme sürecindeyiz inşallah iyi çıkar :18:
inşallah güzel haberler alırsın canım ...
30010 çok geçmiş olsun canım...
Canım çok şükürki normal çıkmış,sizin korktuğunuz yetmiyormuş gibi bizde burda bekliyoruz sabırsızlıkla,Funmak nerelerde acaba daha haber gelmedi ondanben iiyim canım sen nasılsın
dün üçlü test sonucumuzu aldık normal çıktı çok şükür darısı tüm arkadaşlara
sonra lcw ye gittim yok hamile kıyafeti ne zaman gelecek ben doğuracam sonramı getireceğiniz dedim güldüler
3'lü badilerden bahsetmiştiniz 12,90 na onlardan aldım uygun ve penyesi güzel
bide 9,90 na penye bir tulum aldım bebişime
abisine bayramlık almaya gitmiştim nasip küçüğeymiş
abisine bişeyler beğendim ama kendisini götürmek daha ii şimdi artık herşeyi beğenmiyor trip atıyor sonra paşa kendisi beğensin
aman ne kalabalıktı çok yoruldum herkes çocuğuna bayramlık almaya gelmişti ya:78:
Günaydın kızlar,
uzun zamandır giremiyordum ama ara ara sizi takip ediyorum
Ben ve bebeğim iyiyiz çok şükür herşey yolunda 16 haftalık olduk,
allah kısmet ederse bi kızım olacak
dün dörtlü test için kan verdim inşallah iyi çıkar.
Günaydın esteem iyiyim şimdilik dün amniyosentez olmuştum bugün raporluyum evdeyim sonucu bekleme sürecindeyiz inşallah iyi çıkar :18:
kızlar günaydın:80:
300110 geçmiş olsun canım, Allah korumuş.
günaydınlar canlarım nasılsınız bakalım?ben dün doktora gittim üçlü test sonucum çok şükür iyi çıktı.darısı bekleyen arkadaşlara inşallah.cinsiyetini kıza benzetti.bende doktora anneme kızım olacak diyebilirmiyim dedim oda hayır doktorum kıza benzetti diyebilirsin dedi.18.haftamdayım.ben bunu kız kabul ediyorum artık.ben kız bebişi hem çok seviyorum hemde çok istiyorum aslında ama yinede bu bebişi erkek hissediyorum ya anlamadım nedenini sizce neden olabilir ya kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?