- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.301
Merhaba arkadaslar sizi hep takip ediyorum ama yazmaya hiç fırsat bulamadım bende 16 haftalık hamileyim inşallah Nisan annesi olucam buaya kdr bebeğimi erkek diye biliyordum ama bugün kız olduğunu öğrendim ve biraz hayal kırıklığına uğradım kız erkek ayırmıyorum ama kendimi erkeğe çok hazirlamisim Allah hepinizin saglikla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin:)
Selam kızlar, geçici beyanname dönemi yoğunluğundan dolayı arada girip yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama maşallah bgn pek hızlısınız sohbete yetişemiyorum..
bende fena soğuk almışım sanırım.. hem gözlerim hem burnum durmuyor..bolbol su ve bitki çayı içmeye çalışıyorumistirahat etmek lzm ama çalışınca nerdeeeee
isin icin kolay gelsin..bende muhasebe mezunuyum( neyseki artik o isi yapmiyorum:)) cok gecmis olsun.
kizlar bir sey sorucam..griplisiniz ve doktora gittiniz,doktor rapor yazmazmi evde dinlenip atlatmaniz icin? ve calistiginiz yerdekilerede bulastirmamak icin??
kızlar bayramda ne yapıyorsunuz bı planınız varmı
kızlar bayramda ne yapıyorsunuz bı planınız varmı
bayramda biz kocişle benim memlekete gidiyoruz. sen napıyosun cnm
antalya tıtanıce gıdıyoruz bızde sen kayserıye gelecektın demı
kızlar bayramda ne yapıyorsunuz bı planınız varmı[/QUOT
Bizde bayramda eşimle memleketime Eskişehire gidiyoruz:) Göbüşümü annemlere göstermek için sabırsızlanıyorum
antalya tıtanıce gıdıyoruz bızde sen kayserıye gelecektın demı
al benden bi tane dahabayanlar selammm
Bana 2 hafta önce doktor %90 erkek demişti,
şimdi doktordan geliyorum; kız dedi....
Minik prensesim olacak inşallah
Ama ben alışveriş için en iyisi detatlı ultrasonu bekleyeyim
bana da verdi kullanamıyorum cesaret edipte öyle ce duruyor neden gittik ozaman diyor eşim doktora napıyım kullanamıyorum....kızlar benim akıntım var doktordan ilaç istedim vajinal krem verdi tüplü. Cleocin diye.ama kararsız kaldım kullansam mı diye bilen var mı bu ilacı
ben yüzüme hiç krem sürmedim hamileliğin başlangıcından beri ii fikir bende yapayım bariben öyle kullanıyorum cnm ama yağ olarak sürmek zor oluyo daha dogrusu ben mi beceriksizm halıya damlattım biraz sadece karına sürmüyorum çünkü ,,,çözüm olarak kakao kremi aldım içine kayısı yağı ve badem yağını yarım şişe olarak karıştırdım öyle güzel ki krem oldı ki sürmeye bayılıyorum bir kaç gündür yüzüme de sürmeye başladım cildim cok pürüzlenmişti iiii geldi
[[/quot
bizde bayramda eşimle memleketime eskişehire gidiyoruz:) göbüşümü annemlere göstermek için sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?