2011 Nisan Anneleri

tam olduğu sırada ayaktaydım ben misafirim vardı herkes hissetti bir ben hissetmedm

evet canım haklısın bir de hiç giyilmeden elde kalan kıyafetler oluyormuş hemen büyüdüğü için. sonuçta para veriyoruz öyle olmasını istemiyorum. bir de kalın alsam bebiş terler mi nisan da, ince alsam üşür mü diye düşünüyorumen iyisi yaşayarak öğrenmek gibi geliyor

canım evet ya herkes öyle diyor aslında bana işten bir nisan annesi bebeği 3 ay idare edecek kıyafet al dedi ilk 3 ayı düüşün sonra istediğin gibi alırsın dedi mantıklı geldi bana küçük bir liste hazırlıyor onuda eklerim

bana da en mantıklısı tecrübeli annelerin izinden gitmek geliyor.süper listeyi bekliyoruzz

hayırlı cumalar kızlar..biz bugün ayrıntılı usg ye girdik ..doktorum ünv hast gönderdi önce sonrada kendi bakıcak usg de fakat hastanedeki kadın erken göndermiş dedi..bencede heryerde 20-23,hafta diyo biz daha18+1 iz ama bebek 9 gün falan önde maşallah..ayrıca bizimde oğluşumuz geliyo doktorumuz pipisinin resmini bile çekti

selam herkese
bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..

İzmerdeki arkadaşlara çok geçmiş olsun.İnşallah bu depremler tekrarlamaz .
Bizimde yarın sabaha erkenden ayrıntılı usg miz var dopplerimiz erkene alındı 4 lü testte riskimiz sınırda çıktığı için yarın heyecanla bekliyoruz inşallah sorunsuz onuda atlatırız.

Ev o kadar dağıldı ki bugün sanırım onları toplamam gerek bayramda bizde ankaraya gidiyoruz ailemin yanına :)Ancak toparlarım arasıra dinlenme zamanlarımda gelir okurum .Size ii kaynatmalar

teacher1907 , gözün aydın canım..allah sağlıklı birşekilde kucağına almayı da nasip etsin inş.
Kıyafet konusunda ben de kendimi frenlemeye çalışıyorum.7.aydan sonra başlarım diyorum.arkadaşım c.tesi günü kurulan bakırköy pazarını çok methetmişti çok gzl şeyler geliyormuş oraya ayrıca inanılmaz da uygunmuş demişti birde gaziosmanpaşa 500 evlerde bir yer tarif etti oraya da chicconun malları falan geliyormuş hem nevresimleri falan çok kaliteli dedi ve çokta uygun olduğunu söylemişti..bende 500 evlere uygun sayılırım dolayısı ile oraya bakarım ama 7.aydan sonra inş..:97::92:

Aynen canım :13:

Hayırlı cumalar
Oğluşun hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

saol canım hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebişlerimizi inş

zaten doğum nisanın ortasında mayısta yaz geliyo nerdeyse ben penye tulumlar aldım zaten içine zıbın, body giyecek üstüne de şöyle şık kırık beyaz bi hırka arıcam.

herkese hayırlı cumalar. ya kızlar karnım büyüdü ancak yine de çok fazla değil. bu ara kafaya bebeğimi taktım içerde sağlığı iyi mi diye. sizde de böle bir psikoloji oluyor mu? yoksa çok mu evhamlıyım..bi de karnımda zaman zaman bi kıpırdanmalar oluyor ama o mu değil mi emin olamıyorum ayırt edemiyorum.. çok üzülüyorum..

Son düzenleme:
kızlar birşey daha sorayım. şimdi benim bekarlıktan kalma genç odam var. kırmızı-beyaz. onun yatağını kullanmayacağız. park yatak alıp dolap ve şifoniyerini kullanacağız. duvarlarımız beyaz. benim bebiş kız. sizce o takımı öyle kullansammı yoksa boyasakmı?eşimle beyaz a boyamayı düşündük ama nasıl olurki yoksa orijinal kırmızı-beyaz rengimi kalsa??riske atmasammı off çok kararsızım ben bu ara ya

hayırlı cumalar canım. benim de resimlerde de görmüşsündür öyle büyük karnım yok maalesef. ara ara evhamlanıyorum ben de ama sonra hemen pozitif düşünmeye çalışıyorum.

o hareket mi ağrı mı ben de ayırt edebilmiş değilim maalesef.

bu arada önerin için sağol cnm

canım benim 3. hamileliğim ben de bile oluyo dün hareket etmişti bugün neden etmedi diye merak etme 20. haftadan sonra düzene gircek biraz sabır az kaldı.

leegörkemcim şimdi nisan annelerinin göbüşlerine bakıyorum da e herkes öleymiş.. demek ben pek bi evhamlıyım.. hemen zırt diye büyüsün istiyorum... üff aceleciyim aceleci.. inşallah kızım öle olmaz. herkesin bebeişi vaktiyle hayırla doğsun.. dur bende göbüşü çekeyim de ekleyim bakarsınız..

canım benimkini gördüysen teselli bulmuşsundur belkiamin canım vaktiyle sağlıklı gerisi boş. ama merak etme nasılsa büyüyecek bu göbekler. evet canım koy da bakalım bu ara pek foto ekleyen yoık ii olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…