- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.541
Güleysa ve Bambik hayırlı olsun bebişlerinizin cinsiyetlerikızlar erkekleri geçti sanırım
Bu arada izmirli arkadaşlar gece çok sarsıntılar olmuş..hissettinizmi siz? Çok geçmiş olsun hepiinize Allah daha kötülerinden korusun hepimizi..
Güle güle giysin oğluşun
Teşekkür ederiz
Bende sırf bunu düşünerek alışverişimi yavaş yavaş yapıcam
geçen gün bi liste yaptım hepsini bigünde alırım tamamdır diyodum
ama şimdi anladım ki öyle değilmiş
evet canım haklısın bir de hiç giyilmeden elde kalan kıyafetler oluyormuş hemen büyüdüğü için. sonuçta para veriyoruz öyle olmasını istemiyorum.bir de kalın alsam bebiş terler mi nisan da, ince alsam üşür mü diye düşünüyorum en iyisi yaşayarak öğrenmek gibi geliyor
canım evet ya herkes öyle diyor aslında bana işten bir nisan annesi bebeği 3 ay idare edecek kıyafet al dedi ilk 3 ayı düüşün sonra istediğin gibi alırsın dedi mantıklı geldi bana küçük bir liste hazırlıyor onuda eklerim
bana da en mantıklısı tecrübeli annelerin izinden gitmek geliyor.süper listeyi bekliyoruzz
Aynen canım :13:evet canım haklısın bir de hiç giyilmeden elde kalan kıyafetler oluyormuş hemen büyüdüğü için. sonuçta para veriyoruz öyle olmasını istemiyorum.bir de kalın alsam bebiş terler mi nisan da, ince alsam üşür mü diye düşünüyorum en iyisi yaşayarak öğrenmek gibi geliyor
hayırlı cumalar kızlar..biz bugün ayrıntılı usg ye girdik ..doktorum ünv hast gönderdi önce sonrada kendi bakıcak usg de fakat hastanedeki kadın erken göndermiş dedi..bencede heryerde 20-23,hafta diyo biz daha18+1 iz ama bebek 9 gün falan önde maşallah..ayrıca bizimde oğluşumuz geliyo doktorumuz pipisinin resmini bile çekti
teacher1907 , gözün aydın canım..allah sağlıklı birşekilde kucağına almayı da nasip etsin inş.
Kıyafet konusunda ben de kendimi frenlemeye çalışıyorum.7.aydan sonra başlarım diyorum.arkadaşım c.tesi günü kurulan bakırköy pazarını çok methetmişti çok gzl şeyler geliyormuş oraya ayrıca inanılmaz da uygunmuş demişti birde gaziosmanpaşa 500 evlerde bir yer tarif etti oraya da chicconun malları falan geliyormuş hem nevresimleri falan çok kaliteli dedi ve çokta uygun olduğunu söylemişti..bende 500 evlere uygun sayılırım dolayısı ile oraya bakarım ama 7.aydan sonra inş..:97::92:
evet canım haklısın bir de hiç giyilmeden elde kalan kıyafetler oluyormuş hemen büyüdüğü için. sonuçta para veriyoruz öyle olmasını istemiyorum.bir de kalın alsam bebiş terler mi nisan da, ince alsam üşür mü diye düşünüyorum en iyisi yaşayarak öğrenmek gibi geliyor
zaten doğum nisanın ortasında mayısta yaz geliyo nerdeyse ben penye tulumlar aldım zaten içine zıbın, body giyecek üstüne de şöyle şık kırık beyaz bi hırka arıcam.
herkese hayırlı cumalar. ya kızlar karnım büyüdü ancak yine de çok fazla değil. bu ara kafaya bebeğimi taktım içerde sağlığı iyi mi diye. sizde de böle bir psikoloji oluyor mu? yoksa çok mu evhamlıyım..bi de karnımda zaman zaman bi kıpırdanmalar oluyor ama o mu değil mi emin olamıyorum ayırt edemiyorum.. çok üzülüyorum..
herkese hayırlı cumalar. ya kızlar karnım büyüdü ancak yine de çok fazla değil. bu ara kafaya bebeğimi taktım içerde sağlığı iyi mi diye. sizde de böle bir psikoloji oluyor mu? yoksa çok mu evhamlıyım..bi de karnımda zaman zaman bi kıpırdanmalar oluyor ama o mu değil mi emin olamıyorum ayırt edemiyorum.. çok üzülüyorum..
leegörkemcim şimdi nisan annelerinin göbüşlerine bakıyorum da e herkes öleymiş.. demek ben pek bi evhamlıyım.. hemen zırt diye büyüsün istiyorum... üff aceleciyim aceleci.. inşallah kızım öle olmaz. herkesin bebeişi vaktiyle hayırla doğsun.. dur bende göbüşü çekeyim de ekleyim bakarsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?