- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.781
selam kızlar benımde 3lü test sonucum cıktı doktorumun mauyenehanesi tadılatta oldugu için telefonla baktı sonuçlara cok güzelmiş neticeler ama ben pek anlamadım paylaşsam burda yardımcı olurmusunuz test sonucu çıkan arkadaşlar bilirler sanırım...
risk of open spina 1:2800
down sendrom age 1:890
down sendrom age AFP,HCG,UE3 1:98000
trisomy 18 is 1:99000
Oldukça iyi bence sonuçların benim 4 lü test değerlerimden bile oranların yüksek. Doktoruna güven bence bu zamanlarda önce Allah sonra doktora güvenicez başka çaremizyok o nedenle çok endişeetme bence. Sağlıcakla al bebeğini.
artık yavaş yavaş nerde dogum yapcagımıza karar vermelıyız kızlarr
artık yavaş yavaş nerde dogum yapcagımıza karar vermelıyız kızlarr
cnm ben devam ettiğim hastanede doğum yapıcam...normaldede 9 ay boyunca benimle ilgilenen ve gerçekten alıştığım bi yüz olsun isterim... oda yine aynı doktorum olcak inş.. ama nasıl doğum yapıcaksınız die sorsam kızlar? sezeryanı tercih eden yada epiduralle normal doğum yada ne bilim başka şekilde?
bayramları sevmiyorum ilk gün kayınvalidemde ikinci gün annemde 3,ve 4,gün yine kayınvalidemde sonra kayınvalidem bizde ben bu kadar samimiyet istemiyorum eşime dedim bayramda bir yerlere gitsek cevap vermiyor çünkü anasını kıramaz ama karısını kırar:84:
ahaha çok şanlıyım demekki zamanla anlıyorum... kayınvalidem kendi aile binasını terk etti ben burda kaldım... ilk günde biz oraya gitmicez çünkü binada babaanne var onlar gelcek ehüehüehü sonrada sarıyere böyükbaş kesim izlemeye.. tabi ben az durup gidicem yani eşimle..öğğ enfeksiyon falan çekemem...eti bile yemem.. de cnm senin nie yine geliyo yanına
kızlar bişey sorcam bebeği kundaklamakla ilgili ne düşünüyosunuz...bugünlerde böyle şeyler duymaya başladım da ben....
Allahın izniyle ben normal doğum.. hatta bi ara gaza geldim çatır çatır doğururum diyorumda...yok bi epidural yaptırırım arkadaşım benim hastanemde yaptı epiduralle gerçi mız mız onada bile ne çektim dio.. prenses doğum adı ihihih hayırlısı olsun ya..rabbim sezeryanı nasip etmesin.. çok feci bişi çünkü
cnm ben devam ettiğim hastanede doğum yapıcam...normaldede 9 ay boyunca benimle ilgilenen ve gerçekten alıştığım bi yüz olsun isterim... oda yine aynı doktorum olcak inş.. ama nasıl doğum yapıcaksınız die sorsam kızlar? sezeryanı tercih eden yada epiduralle normal doğum yada ne bilim başka şekilde?
cnm şöyle bi yorum var doktorda demişti... kundaklamak doğru değilmiş..çocuk hareket etmeli ki ellerini kollarını oynatmalıki kasları gelişsin falan die... eskiden eldiven pek kullanılmadığı için kundaklarlarmış çizmesi bi tarafını die.. evde yatarken bile malum anneler öyle yapmış bize.. benim tercihim ben kundaklamıcam cnm yani normal kıyafet eldiven takılsın sıpa geniş geniş.. tabi mantığıma yatan bi yararını okursam yada bilirsem neden olmmasın..kızlar bişey sorcam bebeği kundaklamakla ilgili ne düşünüyosunuz...bugünlerde böyle şeyler duymaya başladım da ben....
her ay 10 gün bende kalıyor eşimle anlaşmamız var o da fırsatları kaçırmaz
bayramları sevmiyorum ilk gün kayınvalidemde ikinci gün annemde 3,ve 4,gün yine kayınvalidemde sonra kayınvalidem bizde ben bu kadar samimiyet istemiyorum eşime dedim bayramda bir yerlere gitsek cevap vermiyor çünkü anasını kıramaz ama karısını kırar:84:
doğum için erken birde bizim burda bir ebe hemşire var diyor şimdiden düşünme ve kendini şartlandırma o gün ne gerekirse o yapılır yani o dakika karar oluyor diyo
kızlar bişey sorcam bebeği kundaklamakla ilgili ne düşünüyosunuz...bugünlerde böyle şeyler duymaya başladım da ben....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?