2011 Nisan Anneleri

OH HADİ BAKALIM ARKADAŞIM ALLAH ŞİFA VERSİN..bebişin iyidir iyi.. bi randevuya git hayırlısıyla.. bende pazartesi gidicem sabırsızlıkla bekliyorum..güzel haberlerini bekliyorum cnm inş..

wallahi iyidir heralde içimde kıpraşıp duruyor bugün yine:)) canım ben doktora salı gitmiştim. bi dahaki randevu 1 ay sonra ama dayanamııp erken gidiorum hep ve sırf o yüzden geçen sefer kadın daha 20 gün olmuş ne bu acele diye şakayla karısık fırçaladı. eşimde gaza geldi sabırsız pipirikli diye şikayet etti. o yüzden mecburen bu sefer sabredicem ama 1 hafta sonra tahlil yaptırıp fakslıycam zaten olurda bir durum varsa giderim acil o ayrı.:)

haha sen öylesin bana nedemeli 15 günde 1 gidiyorum.. muayene+kontrol olunca hem fırsattan istifade hoş ben sabırsızım malum gidiyorum sürekli... ama çok zevkli bebişimi görüyorum..şimdi ugs ye sığmıcakmış gidenler öyle dio ay ne heycanlı ya... mercimekti badem olda şimdi büyümüşte neler yapıyolar hihi

ayyy sormaa güzelim yaa 20 cm 300 gr civarındaydı inanamıyorum hala ne cabuk nasıl büyüdü:))) bu arada cici almıştım ona geldi küçük kaptanın kıyafetleri çok şekkerr:)))

Kontroleden geldim. 19 cm, 232 gr olmuş kuzum. Kesin erkek olduğunu gördük.
5 gün önden gidiyor yine. Keyfi yerindeymiş. 1 ay sonra kontrole gün verdi.
Sonrasında detaylı için randevu verecekmiş. 1 ay daha sabretmem lazım. Allahtan hareketlerini hissediyorum da içim rahatlıyor.

canım gözün aydın çok sevindim maaşallah bebişine. oda tosuncuk olacak demekki:)))

süper cnm gözün aydın kocaman olmuş ya miniğin... ay hareketleri hissetmek süper olsa gerek az kaldı benimde inş.. pazartesi randevum.. bende görcem aşkımı...

canım ben gittigidiyordan denk geldim aldım. çok şeker göründü gözüme dayanamadım. bu arada canım civil iyi miydi bilgin var mı?

hihi bende bakıyodun gittigidiyora şimdi... sıfır dimi cnm.. ya böyle alan ama hiç kullanılmamaış dien ürünlerini satışa çıkaran anneler var çok hoş şeyler var ama bakıyorum şimdi güzel görünüyolar ama... sıfır diolar falan.. bende beğendim 1 tane kaptan takımı kırmızı beyaz ve şapkalı falan..BU ARADA CİVİL İYİ CNM...çoğu satıcılr uygun veriyo die karalıyolar ama aldanma...al 1-2 bişi yıka bak durumuna göre al...ben ordan almayı düşünüyorum..

yok cnm benimkiisi sıfır dükkan ürünü zaten mağazadan yolladılar canım ikinci elleri sıfır diye satıyorlar gerçekten ama bu kutulu geldi zaten

yok cnm benimkiisi sıfır dükkan ürünü zaten mağazadan yolladılar canım ikinci elleri sıfır diye satıyorlar gerçekten ama bu kutulu geldi zaten

evet satıcının yorumlarına bakmak lazım ben aldım 2 ürün memnun kaldım gerçekten farklı şeyler...paylaşsana cnm.. güle güle giysin inş bebekin..

benim diilde eşimin var canım bende tasarım amalı kullandığım için çizimlerde işime yarıyor. ewt cnm ewde diildim o esnada yardımcı bayan var bgn o almış kargoyu ama o civarladadır heralde. zaten bi tane daha alırsam onlu set alırım gerisini 4 lü 5 li alıcam. yaa bu arada bişi sorucam ya zıbın giydircekmiyiz biz yoksa göbek düştükten sonra body yetecek mi.. ilk ya bnm daha cok tecrübesizim:)

cnm zıbın giydirilir ya tek parça değil ya alt üst sorun olmuyomuş annem dio :)

anladım cnmm ya ben zıbına denk gelmedimde adam gbi biyerde dedim yoksa yerine body mi çıktı artık ueuhuhuh kusura bakmayın cahillik:))

anladım cnmm ya ben zıbına denk gelmedimde adam gbi biyerde dedim yoksa yerine body mi çıktı artık ueuhuhuh kusura bakmayın cahillik:))

cnm est... yok bu alt üst takımların altına beyaz atlet gibi şeyler giyriliyo işte zıbın değilmi ki o bende pek bilmiyorum ya.. çıtçıtlı badiler varya alttan çıtçıtlanan onlar giydirmiyo bi zaman

merhaba arkdaşlar ben dün havuzluhana gittim ama çok memnun kalmadım çoğu esnaf nakit çalışıyor dün kızçeme yeşil renkli 10 hastane çıkışı aldık ananesinin hediyesi birde battaniye birde kendime lohusa pijama ve sabahlık takımı aldım çünkü her zaman gidebileceğim bir yer değil o yüzden gitmişken aldım çok hoş şeyler var

Son düzenleme:

paylaş lütlen.... güle güle kullanın cnm..fiyatları nedir... bide kart geçmediği içinmi beğenmedin..ama cnm nakit hep eminönü esnafı çok seviyolar sıcak parayı ay eşim gönderirmi beni acep.. diyorum bi tekerlekli sandaliye al onla gezelim biz..

ayyy canım ne güzel iyi yapmışssın iyi günlerde giyin inşallah sizde. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…