2011 Nisan Anneleri

ahahaha bize.. yasak cnm.... bizde karınca kararınca herifin gözü kaçmasın die dışarı... bişeyler ediyuk...
iyiymiş

Bizde haftada 1 - 2 filan
bazen 10 günde bir
Bende bazen sonradan pişman oluyorum

alla snii

başladımı bebeişinin hareketleri?

bnmki dün akşam ve bu akşam bayağı pıt pıt atıyor:)

Perşembe günü doktora gittiğimde hareketlerini hissetmeye başlamışsındır dedi
Bende akvaryumdaki japon balığın ani ve kısa hareketleri gibi bişi hissediyorum
ama emin olamıyorum dedim
nerede hissediyorsun dedi gösterdim ultrasonla baktı ve ordaydı
Ben erken diye düşünüyordum ama olabiliyomuş çok tatlı oluyo

slm kızlar biz geldik nasılsınız epey derin konulara girmişsiniz ayy
Hoşgeldiniz Çok derin konular

Hoşgeldin canım maşallah bebeğine
boşver göbeğin yok diyenleri nede olsa 1-2 haftaya çıkıcak :13:

slm kızlar biz geldik nasılsınız epey derin konulara girmişsiniz ayy
hoşgeldin cnm...evet derin mevzular ihihih
hoşgeldin cnm...ay benim göbeğimi görsen 7 aylık gibi..

iyiymiş

iyi iyi...anam doğuma gitmeden bile boş kalımyolarmış bak...günah değilmi bize.. ahaha

ayy kaynanlardan bahsettık kaynanm yemek gtrdı eşim yemedı sonra tekarar geldı gordu duruyor sofrada bende patlıcan musakka yamıstım onu yedı fazla yaglı yeme dıyor baktı kendı yemegını yemıyor gıcık oluyorum ya .eşim hep yemek secer yemez sebze yemekelrını felan alıştrmamış annesı zamanında ben hıç bunları yemedım yemem dıo ben yapınca.şimdıde kaynanm gelmış sebze ye dsabhalrı pogca yeme dıo sankı bı sabh kalkmış kahvaltı hazrlamış bekarken ben hazırlıyordum yemıyor napım ben ayy kaynanam çok sınsıymış bu ara çok ıı anladım

valla kızlar benim büyük oğlum 5 e diğeride anaokula gidiyor onlarla uğraşmaktan gözüm ne kaynana ne bişey görüyo ilk hamilelikte bi sorumlu kendin varsın.hasta olsan yatıp dinleniyosun ama diğer hamilelikler de mecbur ilgilenecek diğer çocuklar var dinlen dinlene bilirsen.

ne güzel:)) benimkilerde duruyor ama bizimki erkek olduğu için giyemeyecek tabi:)

benim hiç acelem yok göbek konusunda ama mahalle baskısı var üstümde canımsizin göbüşler nasıl

aslında benımde karnım çıktı ama goren anlamıyor dar gıyınce bellı.eşim dr dedı eşimın karnı çıkmadı pek kıloda almıyor dr tosun gıbı olsun ıstıyorsun dedı:90:

mahalle baskısı he benim 1-2 haftadır çıktı

tam anmıyla mahalle baskısı valla gecen yolda komsumuzun biriyle karsılastık o da hamileymiş ama kocaman bir karın bak bu da seninle aynı dediler inanmadı kadın kot pantolon giymiş diyorhala kot giyebiliyorumeşimde bi ara taktı bebişe bakamıyormuyuz büyümedi karnın die sinir oldum sonrabir büyüsede kurtulsam su muhabbetten diyorum..hareketlerini hissedebiliyormusun artık??

ay boşver allah aşkına ya..çok komik bişey söylim eşim biraz soğuktur öyle girişken değil benim aileme yeni yeni alıştı muhappet konusunda...çok dert yandım kaynanama bu konuda hep bana hak verdi.. maça gider eşim hft 2 kere ona bile kızar..ben bişey deme olsun derim...bi gün bizim evdeyiz eşim MAHSUN KIRMIZI GÜLN İŞTE FLİMİ...ben gitmediğim için bebişime kıyafet alırım die bide içimi rahatlatmak için parasını alıyorum..eşim evden çıkarken dediki ah ah böyle gidemicem bi daha cinemya falan..kaynanam ne dese beğenirsini..ONUN ANASI VAR BAKAR SANA NE OLUYO..ay ben kime dert yanmışım bak.. şok oldum..öyle denilirmi ya..diceksin tabi oğlum azalt çocuk olunca maça gidince sırf kızmak için laf ederler ama..
benim hiç acelem yok göbek konusunda ama mahalle baskısı var üstümde canımsizin göbüşler nasıl

ay çok hoşsun mahalle baskısı hihi..olsun cnm süper bişi... çıkar

canım bnm yakimse kimseyi kendi kızı gibi görmüyor 3 eltim kendi ilçelerinden bir ben şehirler arasıyız bana fazla karışamıyor kayınvalidem oğluda zaten karıştırmaz zaten hep mesafeliyim eltilere falan ne bilim önyargı mı ama en azından canım sıkılmıyor[/QUOTE]

aslında bende çok mesafelıyımdır oyle fazla samımı olmam bu yuzdende bana hep soguk derler oyle olmak zorundayım yoksa dahada tepeme çıkarlar

maşş senın çocuklar buyukmuş tecrubelısın.ama senn ışın de zor allah yardım etsın okula yolla ders yaptr

bebişlerin isimlerine karar vermissiniz kızlar benim oğlumun da bir ismi var ama ikinci isme karar veremedim birinci ismini babamız koydu zatenteoman olacak ismi ama ikinci isim beklemede:26:

SLM KIZLAR NASILSINIZ BUGUN BEBEGIMIN PIPISINI GORDUM ERKKE BUYUK IHTIMALLE DEDI DOKTOR

KILOSU SIZLERIN KAC BEBEKLERINIZ BENIMKININ KILOSU 142 GRAM BIRAZ FAZLADA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…