2011 Nisan Anneleri

ooo kızlar iyi akşamlar,bakıyorumda bugün konunuz kayınvalideler,bende akşamları böyle hararetli hararetli ne konuşuyorlarda bir sürü sayfa birikiyor diyordum.Muhabbet güzelmiş:) ne anlatalım aşağı yukarı hepsi aynı özellikte,şeytan kayınvalidelere iltimas geçmiyor demekki kızlar bu zamanın gelinleri olan bizlerden korkulur o yüzden bırakalımda onlar çekinsinler bizden.Misaifrlerim gelecek muhabbete giremiyorum.Öpüyorum hepinizi hoşça kalın

kızlar sizin doktorlar ilişki için bişey diyorlarmı
bi sınırlama vs getiriyorlarmı?

Canım seninle aynı hastaneye gidiyorduk yanlış hatırlamıyorsam
benim doktorum ilk başlarda sık ilişkiye girmeyin diyordu
şimdi hiç bişi demiyor sormayıda unutuyorum
Ama çok şükür bi problem olmuyor

annemin bilafı var çok hoş. Geline sormuşlar kaynanan nasıl gelin demiş yemeğimi yapar işimi yapar ama gölgesi rahatsız ediyo.demekki herkezde var ne kadar iyi olurlarsa osunlar bi kaynana gelini kızı gibi göremez gelin de annesi gibi.nasıl bişeyse elektirikleri tutmuyo heralde

İyi akşamlar kızlar

uff kayınvalide konuları açılmış iklimya senin eltinde pek bi gereksizmiş hiç sevmem öyle tipleri

BENİM HİÇ GÖRÜMCEM YOK ama eltim gelene kadarda bi 5 sene geçer... ama tecrübeliyim kızlar çünkü binada 2 kardeş 2 kardeşle evlenmiş işte benim kaynanamın ablasıyla babamın abisi işte öyle bişey... onlar almış ilk gelini... anam anam ilk geldim yemin ederim dediği laf şu kızlar

gelin elti :: artık sen geldin ben emekliye ayrıldım( sanki çay doldurmayı bile beceremez sırf isteksiliğinden)
kaynanamda: biz 30 senedir emekliye ayrılmadık senin daha çok yolun var
aha bende ne koptum ama bi bozuldu...kendi eşyaları yok altınları benimkilerle kıyaslama yapıyodu anlatama size ya vallahi...

bir gün
yeni evlediğim zamanlar 2 aylık falanım kaynanamda çaydayız herkes var beni kendince kenara şıkıştırcak tanımıyo... dedimki başım ağrıyo ya ağrı kesici alim...DENSİZ..demezmi YA HERGÜN İNSAN DUŞ ALINCA BAŞI AĞRIR DİE

benim kafam bi attı sakince bende dedimki..YA YOK TATLI YA BAZEN GÜNDE 2-3 DEFA DUŞ ALINCA BÖYLE AĞRIYO BAŞIM Bİ BOZULDU...ima ettiği şeye bak terbiyesizin ölçüsün...bende cevap verdim asla yanaşmadı o konulara..

cnm ben eskiden nene hatuna gidiyordum
orayamı diyorsun acaba.

şidmi değiştirdim dotkorumu dragos şifa ya gidiyorum.
ben her gittiğimde unutuyorum yada yanımda annem fln oluyor ne bilim çekiniyorum
bayramdan snra gittiğimde sorucamm inş.
bizdede bi sorun olmuyor ama insan korkuyor bazn.

Esracım bende henüz yeni tanışmış insanların bu denli münasebetsizliğine tahammül edemiyorum
ama cevabını süper yapıştırmışsın

Aa neden değişirdin özel değilse paylaşırmısın canım

Dragos Şifa'da tahir bey varmış onamı gidiyorsun?

anladım kızlar.
ya bizdede çok sık diil
yani 3 4 günde bi falan yapıyoruz ama tedirgin oluyorum bazen.
ağrı sızı yok ama.
ee annelik işte diimp hehehe

yok cnm özel bi sebebi yok sadece çok kalabalıktı ve bana çok uzaktı orası.
şifa hastanesi anneme çok yakın orayada giderim hem fln diye düşündüm. doktorumda mine hn. tahir bey diil yani.ama onunda methini duydum. eşim erkek istemez diye tercih etmedm.

ahaha çok sık değilmiş maşallah ya ne güzel... çok özeniyorum ilişki değilde kafan rahat senin tedirgin eden bi durum yok ya hamilelikte çok gzel

slm kızlar nasılsınız?uzun zamandır giremiyorum netim arızalıydı?nasılsınız?cinsiyetlerimiz öğrenilmiş masallah yeni arkadaslarda katılmıs aramızabiz 3lü testimizide yaptırdık şükür sonuc iyi..bebişim cok iyi masallah usgye göre 1 haftada öndeyizgöbüş yok ama etrafımdaki herks göbeğim hiç yok diye beni sinir ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…