- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.061
canım gözün aydın:)) maşşallah bebişinede sanada:) az kaldı 20 haftaya hadi hayırlısı bakalım. bu arada bende oynuyor dye küçük şekerlerden habire atıyordum agzıma eşim şikayet etti bnm doktorda kızdı oda söledi aynı şeyi. ama bende düşük şeker olduğu için tatlı tüket mutlaka dedi ama faydalı tatlılar olsun meyvelerden yada sütlü tatlı kendin yap onları ye dedi:))
hayırlısı olsun bakalım cnım. ne zaman gideceksin bi daha doktora
mrb güzel anneler:)
herkez iyi okudğum kadarıyla, tabi bebeklerde. maşallah:)
dün eşimle o kadarrrr çooook gezdikki ama çok güzel bayramlık buldum kendime.
hafif hamile olan kıyafetlerden aldım.
yani doğumdan snrada giyebilirim bi süre daha.
bide etek aldım. bu ikinci eteğim oldu dahada almam heralde. iki taneyle idare ederim.
tesettürlü olunca etek her yerde bulunmuyor maalesef. o yuzden ümraniyeden buldum ve aldım.
şimdiden herkezin bayramını kutlarım.
bu arada oğluşum dün ve bugünn çok hareketli:)
mrb güzel anneler:)
herkez iyi okudğum kadarıyla, tabi bebeklerde. maşallah:)
dün eşimle o kadarrrr çooook gezdikki ama çok güzel bayramlık buldum kendime.
hafif hamile olan kıyafetlerden aldım.
yani doğumdan snrada giyebilirim bi süre daha.
bide etek aldım. bu ikinci eteğim oldu dahada almam heralde. iki taneyle idare ederim.
tesettürlü olunca etek her yerde bulunmuyor maalesef. o yuzden ümraniyeden buldum ve aldım.
şimdiden herkezin bayramını kutlarım.
bu arada oğluşum dün ve bugünn çok hareketli:)
sanırım aralık ilk haftası
slm kızlar bizde doktordan geldik rahim ağzını ölçtü sorun yok çok şükür... bebişimin hareketlerini hissetmiştim ben 1-2 defa...bebişim uyuyodu çok sessizdi bu gün... kilo artışım doktora göre 1 miş..çok iyi dedi... ben arada 2 -3 artıyo kilom oda yediklerimden yada tartıdan olabiliyomuş... bebişim 203 gr maşallah.. 10 günde baya almış.. boyunu söylemedi ama yine iri olucak dedi seni bebeğin gündü ölçümlerinde parça parça olanlarda 1 hft önde gidiyo ona göre dedi... çok güzelleşmiş etlenmiş yavrum.. 20 haftada özgürmüşüm...bebek hareketlerini nezaman tam hissedersem ozamanmış..olsun şuan çok mutluyum... aykalanınca alışveriş yapıcam zaten...
benimde aşağı yukarı aynı zamanlar hayırlısı olsun canım..
kızlar özel hastane olmasa doktor beni topa tutardı dei dşünüyorum bıktı bizden artık 2 hft 1 görmekten..bende artık 3 hft geçer 4. haftadan sonra gideriz diyorum... fazla zorlamim şansımı...hem artık alışmam lazım..tedirgindim önceleri şimdi daha rahat olmam lazım dimi ama..
gözünaydın canımm...sevindimm senin doktorun baya tedbirlii..benim de çok kanamam oldu ama ayaklandım valla.sadece calışmıyorum o da ilçeye gidiş geliş yapmam gerektiği için,yol yasak...ama evin içinde dönüoyorum ağır olmasa da süpürgemi yapıyorum.çarşıya 1 saatte olsa çıkıyorum.acaba yapmasam mı??BEN DE daha tam hareketlerini hissetmedim.yani ayırt edemiyorum henüz...allaha emanet inşallah bişey olmaz tabi ama dikkatli olmakta fayda var.
bebişlerimizi ii görünce nasıll rahatlıyoruz değil mii??bana 1 hafta 10 gün gidiyoosonra gene merak etmeye başlıom nası ki ii mi ki die bi hareketlense yaramazlar...
hnkcım hareketlerini hissediyomusun??
slm kızlar bizde doktordan geldik rahim ağzını ölçtü sorun yok çok şükür... bebişimin hareketlerini hissetmiştim ben 1-2 defa...bebişim uyuyodu çok sessizdi bu gün... kilo artışım doktora göre 1 miş..çok iyi dedi... ben arada 2 -3 artıyo kilom oda yediklerimden yada tartıdan olabiliyomuş... bebişim 203 gr maşallah.. 10 günde baya almış.. boyunu söylemedi ama yine iri olucak dedi seni bebeğin gündü ölçümlerinde parça parça olanlarda 1 hft önde gidiyo ona göre dedi... çok güzelleşmiş etlenmiş yavrum.. 20 haftada özgürmüşüm...bebek hareketlerini nezaman tam hissedersem ozamanmış..olsun şuan çok mutluyum... aykalanınca alışveriş yapıcam zaten...
cnm vallahi doktorum çok fena ya..baya tedbirli... hiç bişey anlamadım ama olsun..sağlıklı olsunda bebişim... vallahi cnm doktorun ne diyo senin... yani söylediklerine göre maşallah çok hareketlisin.. sağlıklıysan bilnmem..ama yinede tedbirli ol..çünkü rahim göbek hizasının biraz ütüne çıkınca daha rahat özgür olucakmşım..
maşallah minik mustafa yusufa ne güzel de kilo almış :)
cnm anlamadım eşinmi dio sana 350 tane yap die..çok fazla.. değilmi..100 tane yap hastanedede dağıtırsın.. eve gelenlerede...ya kızlar ben anlamadım ben bizim bebek için şeker yapacam hastanede falan gelene dagıtmak için eşimle konusuyoruz bugün demez mi 350 tanede bana yapar mısın. dalga mı geçiyor ciddi mdir yoksa beni bezdirip hazır satın almak için mi dedi anlamadım. ne edecek 350 taneyi çözemedim bi türlü:))
selam şker anneler nasılsınız izde hala kaynanamdayız malum bayrama geldik sizde ne var ne yok geçmişi okumaya çalşcam ama kaç saatte bitiririm bilmiyorumm yani :82:
ya kızlar ben anlamadım ben bizim bebek için şeker yapacam hastanede falan gelene dagıtmak için eşimle konusuyoruz bugün demez mi 350 tanede bana yapar mısın. dalga mı geçiyor ciddi mdir yoksa beni bezdirip hazır satın almak için mi dedi anlamadım. ne edecek 350 taneyi çözemedim bi türlü:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?