2011 Nisan Anneleri

Ben geldimmm. Nihayet zar zor da olsa memleketime ulaştım dün gece.Şimdi annemdeyim.Bir bakayım dedim ne var ne yok diye.Nasılsınız kıslar ??

selam kizlar bende geldim NASILSINIZ bakalim?? biz iyiyiz artik bebegimin hareketlerini gözle disaridan bile görüyorum bunun icin cok mutluyum.2 gün sonra kotrolümde var onada sevincliyim bir yandan:))

bende tatildeyim tatlım ordan yazıyorum kaynanam görümcem herkes bebişimiz buyuusn diye yedrmeye çalşyr isyan edecem valla :84:

Ben geldimmm. Nihayet zar zor da olsa memleketime ulaştım dün gece.Şimdi annemdeyim.Bir bakayım dedim ne var ne yok diye.Nasılsınız kıslar ??

hosgeldiniz kizlar..tatilden bile topige gelmeniz güzel cokta yanliz kalmayalim demi bir yere gitmeyenler olarak:)))arada cikin cikin gelinnnn

selam kizlar bende geldim NASILSINIZ bakalim?? biz iyiyiz artik bebegimin hareketlerini gözle disaridan bile görüyorum bunun icin cok mutluyum.2 gün sonra kotrolümde var onada sevincliyim bir yandan:))

ayy tatlımm ne mutlu sana valla..maşallah.ben de istiyommmm bebişimi hissetmeyiii:90:ben hala gaz mı bebek mi onun ayrımını yapmakla meşgulüm.19 hafta oldum yahuu:97:

Canım bu rahim ağzı nasıl ölçülüyo??Alttan muayene ile mi? Benim doktorum daha hiç ölçmedi? Ölçülmesi mi gerekiyo ki?Ona göre bir dahaki muayenede söylim de benimkini de ölçsün.

esracim gözün aydin canim hersey yolunda gitmis senin adina cok sevindimözgürlügünede az kaldi canimmbol bol gezer yaparsin alisverisini

ay herkes bellli dyr göbüşüme oysa bebk daha kasıklarımda kucucuk ki...o kendi göbeğim bide yukarı çkarsa ne olacak bziim halimiz

yok cnm artık kasıklarının üstündedir 17 hafta olmuşsun.rahmin artık göbek deliğinin 3 cm altına kadar çıktı bu hafta diye biliyorum.bebekde onun içinde hadi biraz daha aşağıda olsun.o göbek bebek göbeği yaniiii

Peki rahmimizin yukarı çıktığını nerden anlıyoruz?? Ay ne cahilim yaa

internette yazıyooo:82:20.haftada göbek deliği hizasına geliyormuş.ondan sonrada hafta hafta 1cm yukarı çıkacakmış diye biliyorum.bide büyüdükçe hissederiz galiba.göbek deliğinin üstüne çıktıkça baya belli olur gibime geliyo.ama ilk doğumum bu benim yorumum tabiiii

Peki rahmimizin yukarı çıktığını nerden anlıyoruz?? Ay ne cahilim yaa

walla onu bende merak edyrm da hani bebeğin oldgu yer biraz daha sert ya belki öle anlyrzdr benmki hala kasıklarmda göbek deliğinin iki üç parmak aşağısında...hergun bakyrm yukarı çkyr mu diye ama sanki oldgu yerde buyuyr bende anlamadım bu işi

ayy tatlımm ne mutlu sana valla..maşallah.ben de istiyommmm bebişimi hissetmeyiii:90:ben hala gaz mı bebek mi onun ayrımını yapmakla meşgulüm.19 hafta oldum yahuu:97:

tesekkür ederim canim hissetmek iyi oluyo valla insanin süpheleri azaliyo en azindan yani benim.canim ilk hamileliklerde 24.haftaya kadar hissedilememesi normal ama bence seninde az balmis yakinda ben burdayim der minigin

ay herkes bellli dyr göbüşüme oysa bebk daha kasıklarımda kucucuk ki...o kendi göbeğim bide yukarı çkarsa ne olacak bziim halimiz

güldürdün beni:)) ciksin canim birsey olmaz..bosver cikan ciksin hamileligin tadini cikarmak lazim kilolari sonradan vericez insallah

Hımm ben de acaba elleyince nerden anlayabilirim diye düşünmüştüm.Ama sanırım anlayamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…