- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.181
slm kızlarr..sabahtan beri bi fırsat bulamadım tam işlerim bitti bu seferde elektirikler kesildi saatlerce sinir oldum..sanırım bayramda doğru dürüst girebilen olmamış,mesajlar az..sitenin bu haline gözüm alışmadı çok tuhaf geliyor..alışkanlıklarından çok zor vazgeçeen biri olarak bu durumu hiç sevmedim
kankim geçmiş olsun naptın öyle sen ya kolla biraz kendini cnm benim..inş.iyisindir şimdi..valla kaç gündür bi koşturmaca hiçbişeye fırsat bulamadım ama zerre bi zevk duycak bi iş yapmadımhep angarya,hep milletin keyfine..yarında kısmetse teyzeoğlunun düğünü var hayırlısı bakalım..
Kızlar.... Vücudum imdat çanları çalıyor...İştahım deli gibi açıldı.Kendimi frenleyemiyorum. Döt göbek aldı başını gidiyorKabızlıkta devam... 63 oldum... 5.aydan sonra hızla kilo alınır demişlerdi ama ben daha 21.haftamdayım :18: Sizde durumlar nasıl????
Selam canım...Ben 18 haftamdayım ve bu zamana kadar 4 kilo aldım...Bende çok yiyorum ne yapacağım bilmiyorum...Birde sen sağlık ocağına ilk aşını yaptırdın mı...
arkadaslar esim arabayi park ederken farkinda olmadan yan aynadan bana vurdu.kolum bacagim cok kotu siisti.yere dustum.ilk aklima gelen bebekti.zor kalktim ayaga.bebek hareketleri var.hissediyorum.ama hala korkuyu uzerimdemn atamadim.bu araada yuruyemiyorum.bacagim cok kotu olmus.hepinizi opuyorum kendinize dikkat edin.
arkadaslar esim arabayi park ederken farkinda olmadan yan aynadan bana vurdu.kolum bacagim cok kotu siisti.yere dustum.ilk aklima gelen bebekti.zor kalktim ayaga.bebek hareketleri var.hissediyorum.ama hala korkuyu uzerimdemn atamadim.bu araada yuruyemiyorum.bacagim cok kotu olmus.hepinizi opuyorum kendinize dikkat edin.
ve bebisi tabikiii.
tesekkurler canim.asil sizler nasilsiniz.bayraminiz nasil gecti.bizim burda kuru kuru gecti.slm kızlar nasılsınız?geçmiş olsun rahatsızlanan arkadaşlar Allah sizi ve bebeklerinizi korusun
pardon da cnm merakımı affet odamı artık sevmiyorum ne demek gerçekten merak ettim odandan mı tiksindin
canim evde oturuken bos durmuyorum snaa bir kac site adresi buldum.bakarsan memenun olurum.fikir ediniriz en azindan.bebek odasi icin.burda tek tekte satiliyomus.glenna jean.com,,,,,,,,,,,,,,rhbabyanchild.com............................brattdecor.com simdilik bu kadar /Aman cok sevindim..evet aynen verilmis sadakaniz varmis.
Hepimizin cok dikkatli olmamiz gerekiyor ben kitaplarimi cekcekli valizle tasiyorum ama merdivenlerde elime alip inip cikmak zorundayim heryerde asansor yok maalesef..
Neyse cok gecmis olsun iyi dinlenmeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?