2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin cnm... sitenin bu durumu geçiciymiş inş kısa sürede geçer...bende anlaöadım kankim heo poposu böyük kocam yüzünden...yorgana bi dalıyo çıçım açıkta kalıyo sonra ben çekiyorum ceremesini..bu onun yüzüden hasta olduğumun 2. si annemle abim bizde kaldı mecbur kocamla yattım biliyosun ben ayrı yatıyorum odamı sevmiyorum artık

Kızlar.... Vücudum imdat çanları çalıyor...İştahım deli gibi açıldı.Kendimi frenleyemiyorum. Döt göbek aldı başını gidiyor Kabızlıkta devam... 63 oldum... 5.aydan sonra hızla kilo alınır demişlerdi ama ben daha 21.haftamdayım :18: Sizde durumlar nasıl????

Selam canım...Ben 18 haftamdayım ve bu zamana kadar 4 kilo aldım...Bende çok yiyorum ne yapacağım bilmiyorum...Birde sen sağlık ocağına ilk aşını yaptırdın mı...

Selam canım...Ben 18 haftamdayım ve bu zamana kadar 4 kilo aldım...Bende çok yiyorum ne yapacağım bilmiyorum...Birde sen sağlık ocağına ilk aşını yaptırdın mı...

canım pazartesi yaptırcam.bende 3 kilo aldım toplamda daha 4 ay var. 12 kilo limitini aşcam bu gidişle :18:

arkadaslar esim arabayi park ederken farkinda olmadan yan aynadan bana vurdu.kolum bacagim cok kotu siisti.yere dustum.ilk aklima gelen bebekti.zor kalktim ayaga.bebek hareketleri var.hissediyorum.ama hala korkuyu uzerimdemn atamadim.bu araada yuruyemiyorum.bacagim cok kotu olmus.hepinizi opuyorum kendinize dikkat edin.

canım geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış Allah beterinden korusun

Aaaaa cok gecmis olsun canim simdi nasil oldun??? Doktora gittin mi? ben daha yeni aciyorum KK forumu tum gun dersim vardi....Gecmis olsunnn merak etttim seni.

Aman cok sevindim..evet aynen verilmis sadakaniz varmis.
Hepimizin cok dikkatli olmamiz gerekiyor ben kitaplarimi cekcekli valizle tasiyorum ama merdivenlerde elime alip inip cikmak zorundayim heryerde asansor yok maalesef..
Neyse cok gecmis olsun iyi dinlenmeler.

canim evde oturuken bos durmuyorum snaa bir kac site adresi buldum.bakarsan memenun olurum.fikir ediniriz en azindan.bebek odasi icin.burda tek tekte satiliyomus.glenna jean.com,,,,,,,,,,,,,,rhbabyanchild.com............................brattdecor.com simdilik bu kadar /

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…