2011 Nisan Anneleri

canım ben bayram telaşından dün farkedebildim bebeğim bayram boyunca hareket etmedi yada bilmiyorum ettiyse bile ben anlamadım hiç böyle hissetmemiştim ama içimde biraz endişe var dün çikolata yedim yine bişey yok bayram da hep temizlikle geçti

günaydın annişler nasılsınız geçmiş bayramınızı kutlarım 17+4 de muayene gittik babamızla bayramın 2, günü doktor boyunu söylemedi gramını söyledi 265gr maşallah kızçeme

Kızlar günaydın... Benim miniğimde henüz tekme atmıyor ama kendini hissettiriyor.Hatta öyle ki geçen gün kafasını öyle bir dayamıştı ki göbeğimin sağ tarafına babamız dışardan gördü çok güzeldi yaaaa. Bu arada eğer kendimi çok yorarsam bebeğim sinyal veriyor içerden akıllı yavrum benim :nazar:

Son düzenleme:
bende artık hissediyorum bebeğimi sabah otururken sağ tarafımda bi yoğunluk hissettim hemen sırtüstü uzandım ve göbeğimin sağ tarafı sertleşmişti senin dediğin gibi dışardan görülüyordu çok güzel bir duygu değilmi miniklerimiz yavaş yavaş ben burdayım demeye başladı artık

slm kızlar... ya topik bi eski haline gelse bide herkes bi toplansa ne güzel olcak.. ben arada hissediyorum ama 2 gündür bişey hissetmiyorum yada bişeyler var ama kaçırıyorum o anı...beklicez az daha olsun..

kızlar bebeğimi kaç gündür hissetmiyorum sizce normal mi
canım çok normal.dr kaan kocatepe nin sitesnden kendinde bak istersen bu haftalar bebek hareketlerinin düzensiz olduğu yazıyor

evet canım birde tekmelere başlasalarda içimiz rahat etse

ayy bazen çabucak geçse vakit diyorum esracım benimde bebek önde gidiyor ama dediğim gibi doktor net 20 haftada hesaplıcaz herşeyi dedi boy kilo doğum tarihi o yüzden 27 diyorum aslında 24 yada 27 de gelse çok iii olur bizim için doğum tarihlerimiz sırayla olacak yaa esra bayramda sadece arkadaşıma gttik 31 ağustosta bebeği oldu çok tatlı bii duygu Rabbim bizede kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…