- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.221
maşallah cnm benim...
sagolasin dünü$:13:bu bilgileri öncede yazmi$tim ama calismalardan dolayi o günlerdeki msjlar ucmu$bende tekrardan yazayim dedim
bebğim günboyu hareket ediyor benim haftamda olup hisseden varmı arkadaşlar
bende artık hissediyorum bebeğimi sabah otururken sağ tarafımda bi yoğunluk hissettim hemen sırtüstü uzandım ve göbeğimin sağ tarafı sertleşmişti senin dediğin gibi dışardan görülüyordu çok güzel bir duygu değilmi miniklerimiz yavaş yavaş ben burdayım demeye başladı artıkKızlar günaydın... Benim miniğimde henüz tekme atmıyor ama kendini hissettiriyor.Hatta öyle ki geçen gün kafasını öyle bir dayamıştı ki göbeğimin sağ tarafına babamız dışardan gördüçok güzeldi yaaaa. Bu arada eğer kendimi çok yorarsam bebeğim sinyal veriyor içerden akıllı yavrum benim :nazar:
tatlım bizimde öyle kuru kuru geçti iki tarafa da gitmedik ailelere uzun yola çıkmayalım diyetesekkurler canim.asil sizler nasilsiniz.bayraminiz nasil gecti.bizim burda kuru kuru gecti.
canım çok normal.dr kaan kocatepe nin sitesnden kendinde bak istersen bu haftalar bebek hareketlerinin düzensiz olduğu yazıyorkızlar bebeğimi kaç gündür hissetmiyorum sizce normal mi
bende artık hissediyorum bebeğimi sabah otururken sağ tarafımda bi yoğunluk hissettim hemen sırtüstü uzandım ve göbeğimin sağ tarafı sertleşmişti senin dediğin gibi dışardan görülüyordu çok güzel bir duygu değilmi miniklerimiz yavaş yavaş ben burdayım demeye başladı artık
evet tatlım emin değilim ama adetlerim düzenliydi benm 28 günde birdoğum 27 nisan gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?