- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.141
slm kızlarrr yine herkes kaçmış..ne var ne yok iyisiniz inşallah..
benim için yorucu ve üzücü bir gündü..babaannemi defnettik,ebedi istirahatgahına uğurladıkRabbim öbür tarafta rahatlık versin inş..cnm babaannem hasta ola düzele ola düzele ,bu son oldu kapımız kapandı artık,büyükbabamıda 1,5 yıl önce kaybetmiştik..neyse canınızı sıkmiyim..bu da Allah ın takdiri nediyeyim ..
selam herkese
Allah rahmeteylesin sizinde başınız saolsun .
yarın sabah yola çıkacağımız için şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun .İyi bir bayram geçirmeniz dileklerimle.Sanırım haftasonu dönücez o zamana kadar girebilirmiyim bilmiyorum. görüşmek üzere diyorum ..
sağol cnm tşk ederim..benim bebekte ilk kez bu gece tekme attı,sanırım büyüyorSELAM HERKESE BENDE ARTIK KIZIMI hissetmeye başaldım gecen gece baya hızlaca vurdu ay ne güldük eşimle artık neresi denk geldiyse bu arada herkese iyi bayramlar
bayans canım allah rahmet eylesin yeniden canım
kanki cnm fadik kardeşimiz bebişini bu yüzden kaybetti ya.. ki doktorlar bunun önlemini alırdı ya çok büyük bi problem değildi..o yüzden bende kafama takıldı doktoruma sordum ölçtü bununla 2. defa..ciddi bi konu..bilginiz olsun kızlar.. ağırlaşan ebekle rahim ağzı o ağırlığı kaldıramıyo ve açılma yapıyo..böylelikle olumsuzluklar oluşuyo.. gibi gibi
selam herkese
Allah rahmeteylesin sizinde başınız saolsun .
yarın sabah yola çıkacağımız için şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun .İyi bir bayram geçirmeniz dileklerimle.Sanırım haftasonu dönücez o zamana kadar girebilirmiyim bilmiyorum. görüşmek üzere diyorum ..
kızlar bugün biraz kötü bir gün geçirdim üç kez istifra ettim geriye döndüm resmengiremedim o yüzden
herkesin kurban bayramı mübarek olsun
sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle...
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
slm kızlarrr yine herkes kaçmış..ne var ne yok iyisiniz inşallah..
benim için yorucu ve üzücü bir gündü..babaannemi defnettik,ebedi istirahatgahına uğurladıkRabbim öbür tarafta rahatlık versin inş..cnm babaannem hasta ola düzele ola düzele ,bu son oldu kapımız kapandı artık,büyükbabamıda 1,5 yıl önce kaybetmiştik..neyse canınızı sıkmiyim..bu da Allah ın takdiri nediyeyim ..
slm kızlar bizde doktordan geldik rahim ağzını ölçtü sorun yok çok şükür... bebişimin hareketlerini hissetmiştim ben 1-2 defa...bebişim uyuyodu çok sessizdi bu gün... kilo artışım doktora göre 1 miş..çok iyi dedi... ben arada 2 -3 artıyo kilom oda yediklerimden yada tartıdan olabiliyomuş... bebişim 203 gr maşallah.. 10 günde baya almış.. boyunu söylemedi ama yine iri olucak dedi seni bebeğin gündü ölçümlerinde parça parça olanlarda 1 hft önde gidiyo ona göre dedi... çok güzelleşmiş etlenmiş yavrum.. 20 haftada özgürmüşüm...bebek hareketlerini nezaman tam hissedersem ozamanmış..olsun şuan çok mutluyum... aykalanınca alışveriş yapıcam zaten...
iyi bayramlarrr
Basiniz sag olsun
Canim, anladigim kadariyla dinlenmek zorundasin,daha onceki mesajlari okuyamadigim icin nedenini bilmiyorumama benim de bazi sikintilarim var, aralikda rahim agzini olcecek, insallah iyi cikar, internette 2 cm den az olmamasi lazim oldugunu yaziyo, aslinda ogretmenim ama doktor ben hamile kalmadan cok uzun zaman ayakt duramayaciagimi soyledi, su an baska is yapiyom, cok ayakta degiilim, ama buina ragmen sikintilarim oluyo, simdilik hamilelik bandajini kullanmami onerdi, sizde kulanyomusunuz?
evet en ideali 2-ila 2.5 cm miş..ama doktor idrara çıktığımı anladı bişey olsa derdi herhalde dimi..o kadar özele gidiyorum.. o kadar para veriyoruz bi işe yarasınlar...hamilelik bandajı ne cnm...bu göbek kısmınamı takılıyo... nasıl sıkıntıların oluyo cnm.. benim bi kere lekelenmeme olmuştu.. birtane toxoplazmadan düşüğüm olduğu için dokto o sebeten hep yat dedi..ve halada 30 dak hariç yürümeme izin vermiyo..bakalım 20 hftdan sonra özgürüm sabırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?