2011 Nisan Anneleri

kanki cnm fadik kardeşimiz bebişini bu yüzden kaybetti ya.. ki doktorlar bunun önlemini alırdı ya çok büyük bi problem değildi..o yüzden bende kafama takıldı doktoruma sordum ölçtü bununla 2. defa..ciddi bi konu..bilginiz olsun kızlar.. ağırlaşan ebekle rahim ağzı o ağırlığı kaldıramıyo ve açılma yapıyo..böylelikle olumsuzluklar oluşuyo.. gibi gibi

selam herkese
Allah rahmeteylesin sizinde başınız saolsun .

yarın sabah yola çıkacağımız için şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun .İyi bir bayram geçirmeniz dileklerimle.Sanırım haftasonu dönücez o zamana kadar girebilirmiyim bilmiyorum. görüşmek üzere diyorum ..

iyi bayramlar cnm..bebişine iyi bak...

SELAM HERKESE BENDE ARTIK KIZIMI hissetmeye başaldım gecen gece baya hızlaca vurdu ay ne güldük eşimle artık neresi denk geldiyse bu arada herkese iyi bayramlar
bayans canım allah rahmet eylesin yeniden canım
sağol cnm tşk ederim..benim bebekte ilk kez bu gece tekme attı,sanırım büyüyor

anladım cnm o olay için sen özel olarak bakıp ölçtürdün yani iyi yapmışsın aklında duracağına emin ol..

sağol cnm Allah sizlere uzun ömrler versin..

Kızlar herkese iyi gecelr,şimdiden hayırlı,mtlu,umutlu,bol gülücüklü,sağlıklı bayramlar diliyorum..dilerim bayram sonu herkes sağlıkla mutlulukla dönerde yine toplaşırız :80:

nerdesin kanki ya..bi görünüp kayboluyosun..yok cnm özel değil..sende gittiğinde bunu doktora söyle bebeğe bakarken az aşşağıya inip ordan ölçüyo saniyelik bi ölçüm özellik değil yani...

Herkese merhaba! ne zamandir giremiyordum. Canim bizim gunleirmiz ayni sanki, benim de hala bulantim var, ozellikle sabahlri, basta yokdu sonradan basladi, ozellikle banyoya girincee

Basiniz sag olsun

Canim, anladigim kadariyla dinlenmek zorundasin,daha onceki mesajlari okuyamadigim icin nedenini bilmiyorumama benim de bazi sikintilarim var, aralikda rahim agzini olcecek, insallah iyi cikar, internette 2 cm den az olmamasi lazim oldugunu yaziyo, aslinda ogretmenim ama doktor ben hamile kalmadan cok uzun zaman ayakt duramayaciagimi soyledi, su an baska is yapiyom, cok ayakta degiilim, ama buina ragmen sikintilarim oluyo, simdilik hamilelik bandajini kullanmami onerdi, sizde kulanyomusunuz?

evet en ideali 2-ila 2.5 cm miş..ama doktor idrara çıktığımı anladı bişey olsa derdi herhalde dimi..o kadar özele gidiyorum.. o kadar para veriyoruz bi işe yarasınlar...hamilelik bandajı ne cnm...bu göbek kısmınamı takılıyo... nasıl sıkıntıların oluyo cnm.. benim bi kere lekelenmeme olmuştu.. birtane toxoplazmadan düşüğüm olduğu için dokto o sebeten hep yat dedi..ve halada 30 dak hariç yürümeme izin vermiyo..bakalım 20 hftdan sonra özgürüm sabırım...

Selam. Ilk dogumum zor gecmisti, rahim agzi deforma olmus, ustelik yumurtalik varisim var. ilk hamileliggimde bu aylar rahattim ama su ankide ayakta cok duramiyorum, hamilelik bandaji internette bakabilirsiniz nasil bisey, karnin altindan belinle beraber sarilyo, karnina biraz destek veriyomus, daha alamadik. Sizin her sey normaldir insallah, yoksa dr 1 sey soylerdi heralde, benim bildigim kadariyla cok kisa olunca serklaj yapilyo, size oyle bisey demediklerine gore 1 sey yokdur, hemde iyi cikmis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…