2011 Nisan Anneleri

herkese merhaba...artık buraya takılmanın zamanı geldi sanırım...selam bütün güzel annelere..ben de inşallah nisan başına ikiz meleklerimi bekliyorum hayırlısyla...Allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın..

kızlar merhabaaaa sonunda döndüm:) bol koşuşturmacalı ve eğlenceli bir bayram gecirdim ayyy çok güzel geçti gerçekten siz neler yaptınz

Günaydın herkese umarım herkes güzel, mutlu bayramlar geçirmiştir:)
Kızlar yaa hepiniz hissediyor musunuz bebişinizin hareketlerini bi de nasıl oluyor bu hareketler bayaa tekmeliyor mu yani???Üff ben niye bişey hissetmiyorum

günaydın kızlar...hoşgeldiniz yeniden foruma... bizler iyiyiz çok şükür haberler sizde :)))
Denizcim bebeğin yoğunlaştığını hissetmiyor musun bir sertlik portakal gibi filan olmuyor mu???

gunaydın kızlaaaaaaar bende hissedyrm bebişimi artık ama daha çok elleyerek hissediyrm bi iki kere kendiliğinden hissettim..bu arda bayramda görenlerin hepsi sen mi hamilesin dedi ya kmse inanmıyor ya hamile olduguma biizim göbekler sennknden fazla dyr hamile olmayanlar

selam herkese
bizde dün geldik Ankara dan yollar çok yoğundu . biraz sıkıntılı bi yolculuk oldu ama şükür geldik..Herkes iyidir umarım . Bende artık hareketleri net hissediyorum
forumun yeni halini bende hiç beğenmedim ya bi sürüde uğraştım girmek için

günaydın kızlar...hoşgeldiniz yeniden foruma... bizler iyiyiz çok şükür haberler sizde :)))
Denizcim bebeğin yoğunlaştığını hissetmiyor musun bir sertlik portakal gibi filan olmuyor mu???
Evt canım o yoğunluğu yani sertliği hissediyorum ama öyle hareketlerini veya kıpırtılarını hissedemiyorum.Bir de kızlar daha geç hissediliyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama:26:

Evt canım o yoğunluğu yani sertliği hissediyorum ama öyle hareketlerini veya kıpırtılarını hissedemiyorum.Bir de kızlar daha geç hissediliyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama:26:

ya bende tekme hissetmiyorum henüz ama ufak kıpırdanmalar var.kafasını dayaması elini kolunu çarpması.sanki fanustaki balıklar gibi. ilk gebeliklerde 22.haftadan itibaren ancak tekmeler hissedilebiliyormuş sanırım benim az kaldı bakalım... merakla bekliyorum

Yok zaten benim kastettiğim de tekmeler değil.Geçende arkadaşım gerçek tekmeleri 6.ayda hissediyorsun tam olarak dedi.Onun da 2 tane çocuğu var.Bakalım senin az kalmış inş ben de hissederim en kısa zamanda:):)

Merhaba Kızlar :) klasik pazartesi sendromu diyosunuz ben iki gündür çalışıyroum bayam tatilim 5 gündü allahtanda gidip memleketime gezdim dolaştım. Bende sanırım hissediyorum artık bazen hiç bşi hissttirmiyo kızım bazende anne ben burdayım diyor:) bazen içime bişey kaçmış gibi bi hareketler oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…