- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.261
herkese merhaba...artık buraya takılmanın zamanı geldi sanırım...selam bütün güzel annelere..ben de inşallah nisan başına ikiz meleklerimi bekliyorum hayırlısyla...Allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın..
gozunaydin canim.Su anda gece 1.26 ve ben bebisimin hareketlerini ilk kez olsun hissediyorum:) cok hareketlendi hafif hafif vuruyor:))))
Ne güzel canım gözün aydın valla ben de sabırsızlıkla bekliyorum bakalımSu anda gece 1.26 ve ben bebisimin hareketlerini ilk kez olsun hissediyorum:) cok hareketlendi hafif hafif vuruyor:))))
Evt canım o yoğunluğu yani sertliği hissediyorum ama öyle hareketlerini veya kıpırtılarını hissedemiyorum.Bir de kızlar daha geç hissediliyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama:26:günaydın kızlar...hoşgeldiniz yeniden foruma... bizler iyiyiz çok şükür haberler sizde :)))
Denizcim bebeğin yoğunlaştığını hissetmiyor musun bir sertlik portakal gibi filan olmuyor mu???
Selam kızlar...Tatil ne çabuk geçti yaaYarın yine iş günü
Evt canım o yoğunluğu yani sertliği hissediyorum ama öyle hareketlerini veya kıpırtılarını hissedemiyorum.Bir de kızlar daha geç hissediliyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama:26:
Yok zaten benim kastettiğim de tekmeler değil.Geçende arkadaşım gerçek tekmeleri 6.ayda hissediyorsun tam olarak dedi.Onun da 2 tane çocuğu var.Bakalım senin az kalmış inş ben de hissederim en kısa zamanda:):)ya bende tekme hissetmiyorum henüz ama ufak kıpırdanmalar var.kafasını dayaması elini kolunu çarpması.sanki fanustaki balıklar gibi. ilk gebeliklerde 22.haftadan itibaren ancak tekmeler hissedilebiliyormuş sanırımbenim az kaldı bakalım... merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?