2011 Nisan Anneleri

slm kızlar bayram boyunca iki üç kere düşmekten kıl payı kurtuldum ama çok korktum yaa. evde otur otur yürümeyi unutmuşum artık

Valla canım tatil güzel de bi de yarını atlatsak herhalde bu gazla gideriz.Sana da kolay gelsin.Gözün aydın canım hareketlerini de hissediyormuşsun:):)

slm kızlar bayram boyunca iki üç kere düşmekten kıl payı kurtuldum ama çok korktum yaa. evde otur otur yürümeyi unutmuşum artık
Aman canım geçmiş olsun dikkat et kendine.Artık sürekli yürüyüp egzersiz yapmalıyız yaa ben de bayramda ye-otur-yat mantığıyla 1 kilo almışım bile...

ahahaha ben 4 ay yattım kızlar toplamda türüdüğüm mesefayi zamana vurduğum zaman 8 saat olmaz.. ama çok şükür 2 kilodayım hala... yada 1.700 bile denilebilir.. ciddi ciddi kilo almamışım hoş benim için çok önemli değilde annemin şaşırması ve kişilerin bana sürekli kaç kilo aldın aaa o kadarmı aldın.....yok daha fazla almışsındır demeleri bi garip geliyo o yüzden bende kilomu övünerek söyliyorum ahahah... ben bu gün mutluyum dünde öyleydim..bu sıpa hayatıma girdiğinden beri mutluyum çok şükür... tek istediğim..FORUMUN ESKİ HALİNE DÖNMESİ VE ARTIK KIZLARRRRRRRRRRRRRRR TATİLDEN DÖNÜN YİTER YA YİTERRRRRRR

Son düzenleme:
bende 3kilo aldım toplamda ama 1 kilosunu işte bayramda düzensz yemekten ve hadi biraz daha ye sen ham,lesin diye kaynananmın ısrarndan oldu hep oh çok şükür evime geldim de rahatladım yaaaaaaaaaaaaa

denizcim sen de öğretmendin sanırım.Devlette misin ? Doğum izni olayını ne yapacaksın? Ben 2.dönemi kapatmayı düşünüyordum ama tam yetmiyor sanırım,rapor almam gerekecek.Sen ne düşünüyorsun?

Ohh ne güzel hadi bakalım inş fazla almadan tamamlarsın hamişliğini:):)Kaç kiloydun zayıf mıyıdın daha önce de bilmiyorum tatlım ama zayıflar biraz daha fazlaca kilo alıyorlarmış hamileliklerinde.Umarım biz de dengeli alırız ben biraz fazla aldım galiba.4 kilocuk:):):)

bende 3kilo aldım toplamda ama 1 kilosunu işte bayramda düzensz yemekten ve hadi biraz daha ye sen ham,lesin diye kaynananmın ısrarndan oldu hep oh çok şükür evime geldim de rahatladım yaaaaaaaaaaaaa
Aynen yaaa sen hamilesin onu da ye bunun da tadına bak canın çekmiştir ayyyyyyy yeter diyesi geliyor insanın de mi!!!

Evt canım öğretmenim.Ama çok erken olmaz mı ben doğumdan sonrasına aktarmak istiyorum.Yani nisan başında ayrılsak yeter gibi geliyor Allah izin verirse.Bi arkadaşım 10 gün kala ayrıldı doğum iznine normal doğum yaptı zaten.Kalan doğum iznini de doğumdan sonrasına sakladı.Sen niye bu kadar erken düşünüyorsun canım??

# tiancu
# cimcimenaz
# denizcim

Selam hatunlar...Nasılsınız...Artık tatilden çoğunuz dönmüşsünüz...Biz ESRA ile topiğin nöbetini tuttuk ama sitenin şeklini değiştirmelerini engelleyemedik...

Aynen yaaa sen hamilesin onu da ye bunun da tadına bak canın çekmiştir ayyyyyyy yeter diyesi geliyor insanın de mi!!![/QUOTE]

ay evet canm ya yok canm çekmdi dyrm anlamyr kaynananm neyse eve gelnce yeniden duzenme grdm artk dha rahatım bakalım..bu arada sizede oldu mu blmyrm bana hi,ç hamile deil gbisin dediler ya hatta blmeyenler vardı görnce bile anlamadlar hami,le oldgumu...bi tanes, demez mi ay karbnın çok küçük dr ne dyr bebekte bi problem yok deişl mi diye orda patllayacaktm artk ..yok çok iiyim bebkte sağlıklı dedim

Ama canım doğum sonrası da 2 ay izin var zaten.O 2 ayı kullandıktan sonra zaten yaz tatili geliyor.İşte arada 1 hafta falan kalıyor benim hesaplarıma göre.Onda da rapor alırım diye düşündüm.Yani doğum sonrasına aktarmaya gerek yokki.Zaten doğum sonrası 2 ay yetiyor,sonra yaz geliyor.

# tiancu
# cimcimenaz
# denizcim

Selam hatunlar...Nasılsınız...Artık tatilden çoğunuz dönmüşsünüz...Biz ESRA ile topiğin nöbetini tuttuk ama sitenin şeklini değiştirmelerini engelleyemedik...
Mrb tatlım evt site değişmiş ama ne yapalım alışırız zamanla.

Aman valla çevrede o kadar densiz insan var ki artık yorum bile yapmıyorum.Yaa hayırlı olsun de geç sana ne milletin karnından, kilosundan...Bak şimdi sinir oldum...

# tiancu
# cimcimenaz
# denizcim

evet ben hiç beğenmedim yeni halini grmekte de zorlandım neyse düzelr herhalde tatlım

Canım ben lisedeyim bizim okul işleri bazen uzayabiiyor.Sorumluluk sınavları, ortalama yükseltme sınavları falan oluyor bu da okula 15-20 gün uzatıyor.Ama dediğin gibi ben daha önce hiç hesplama yapmamıştım ama 1 ay öncesinden falan izne ayrılınabilinir.Hem karnımız burnumuzda derslere girmek pek de iyi bir durum olmasa gerek de mi???

Kızlar bayramın 1. günü neye uğradığımı şaşırdım...Sağ tarafımda ağrım var diye gittim devlet hastanesine...Nst bağladılar gebelikle ağrım çıkmadı ama hemşire bir aletle oğluşumun kalbini dinlemeye kalktı 15 dk ama bir türlü kalp atışını duyamadı ve duyamadığını söyledi neye uğradığımı şaşırdım...Gayet normal bir şekilde birde pazartesi gelir dr. görünürsün dedi...Tabi bunu duyunca eşim hemen özel hastaneye götürdü Rabbim'e şükür miniğimin kalbi atıyordu...Tabi bunu duyunca ağlamamak için kendimi tuttum ama ne fayda...Eşimde iyice gerilmişti...

Ayy canım benim yaaa ne kadar kötü bir an olmuştur senin ve eşin için.Neyse ki bebişin sana oyun yapmış annesi:):)
Geçmiş olsun canım...

Hımm anladım canım.Ben ilköğretimdeyim, 1 temmuzda tatile giriyoruz. Zaten 2. dönem de 14 şubat da başlıyor.Sen de dediğin gibi biraz daha erken ayrılabilirsin.10 gün kala okula gitmek çok zor olur.Artık bakıcaz,bir şekilde ayarlayacağız napalım.Yeter ki o günler gelsin de değil mi

Ayy canım ya çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…