- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.861
yok canm vekil yada sözleşmeli deilim bizim sınaw iptal edlp yenden yapldı ya 6 aralğa sarktı atamamız işte onu beklyrm...nasıl gelp gderm diye kara kara düşünyrm rapor mu alsam atandktan sonra doğum iznine kadr dyrm bende olablr mi????
valla bilemiyorum tatlım ama olabilir sanırım zaten ocak 28 e kadar az bi süre kalıyo eğer bi sıkıntın yoksa gidebilirsin belki ama çalışsan da 1 ay çalışcaksın sonra hop doğum izni başlamanın bi anlamı kalmayacak aralıkta atama olursa böyle olur ancak.atanda hayırlısıyla inşallah bakarsın çaresine.
ay evet atanayım artık ya ne bekle bekle bi hal oldum işte olmadı subata kadar rapor alrm sonra doğum izni başlar...2.dönem ne zamn başlyr canım*
canım geçmiş olsun geçecek merak etme bak benim geçti sonunda en büyük çözüm su gerçekten onun dışında 3 kutu antibiyotik 2 kutu piyeloseptil diye bir ilaç ve son olarakta gentamisin iğne ile geçirdim.. ateş yapmıyor dii mi canım en önemlisi oymuş. birde tahlil sonucların nasıl çıkıor canım.
yani orası öle bak şimdi merak ettim bende :)))))başka değişen var mı ayrntlı da acaba??
cnm sen de öğretmensin demi??burdan hem senin hem diğer meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum...ben ilçeye geliş gidiş yapıyorum ve düşük tehlikem olduğu için başta raporla geçiriyorum.1 bebeğimi kaybetmiştim bu 2. olduğu için evdeyim bu dönem.malum yola gitmek zor oluyo...ama çok mahsunlaştım bugün zaten duygusalım:2:öğrencilerimde yavrularımdan ayrıyım bu senen diye hüzünlendim biraz.ama allahım hayırlısıyla bebişimi sağsalim bana nasip etsin koşa koşa ve seve seve çalışcam artık galiba...çünkü diğer yavrularımı da çok özledim...
14 şubat olması gerek.benim doğum iznim de tam o hafta başlıyo sanırım.32. hafta.olur olur ayarlarsın bişeyler hayırlısıyla.kaç puan aldın tatlım ??
benm 32.haftada 21 şubat oluyr 1 hafta sonra okullar açldktan sonra tühh :)) bakalım ayarlarız bişeyler artık...ben inglizce öğretmeniyim canım 89 puan aldım
o 1 hafta rapor alırsın olmassa.başlamak saçma olur.zaten yerine vekil falan ayarlamak ister müdüründe.1 hafta için çalışmanı istemez sanırım.hayırllısı olsun maşallah puanın iimiş cnm.inşallah ii bi yerler olur.okul çok önemli yaa..çalışma ortamın gerçekten günün en büyük kısmını orda geçiriyosun.çok şükür ben çok memnunum ortamımdan.öğrenciler biraz sıkıntılı ama..inşallah hakkında hayırlısı olur.
Kızlar ben çıkıyorum.İyi geceler size....
cuma günü gitmeyi düşünüyorum cnm arkadaşım şinasi kılıç diye bir doktor var onu tavsiye etti tahir bey varmış çok popiler ama bir kaç kişi memnun kalmamış sanırım şinasi bey e giderim
günaydın kızlar bugün doğum günüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?