- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.961
kızlar bende 1,5 kg verdım
ay nasıl becerdin kilo vermeyi bu dönemde en ac döenmdeyiz
16 haftalık olana kadar tam 3 kg verdım hıcmı hıc ıstahım yoktu ama su 1 hafta ıcınde ıstahım acıldı ve verdıgım 3 kg nun 1.5 unu aldım su anda ılk gune gore 1.5 kg vermıs durumdayım
Kızlar oğluma bişeyler yapmak istiyorum ama şişle örgü bilmiyorum...Tığla biliyorum...Ne yapabilirim veyada neler...
bence esra annesinde tıkınıyordur kıs şanslı annesi bakıyor kaynanası bakıyor yok bizde bize bakan
tatlım tığla bilmiyom internetten baksana modellere
bende battaniye örüyorum kuzuma
en şişko benmiyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Benim annem çalışıyor o nedenle bakamaz ama çalışmasa bakar şüphem yok...Kayınvalidemde bakar ama düşüncelerimiz uyuşmadığından sinir oluyorum ben daha çok gerilmek istemem...Zaten Allah'ıma şükür tiksintiymiş yememekmiş kusmam başağrım filan olmadı...Hep Rabbim'e dua ediyorum normalde olsa sezeryanda olsa kimsenin eline bırakmasın biranönce toparlanayım...Yalnız bizde 40 çıkana kadar anne bebek yalnız bırakılmaz eşle aynı yatakta yatamayız...İşte ozaman ne olacak bilmiyorum...
Canım benim örme bebeklik battaniyem var tığla kabartmalı filan beyaz renk...Annemde maşallah çok güzel saklamış...Bir tanede polar şeklinde almış anneannemiz şapkasınla patikleri var yanında 1 tanede kadife şeklinde alırım yumuşak olanlarından ve 10 hastane çıkışı alacağız ondada ince var yeter...Babannemizde almış battaniye kız battaniyesiydi sonra değiştirmiş ama görmedim daha...Dün aklıma gelince internetten araştırdım ilk karşıma altın yastığı çıktı...Güldüm kendi kendime...
Sendeki boy bende olsa ohh :))
slm kızlar kilo konusunu görünce atlayım dedim hemen dün sağlık ocağında tartıldım 1 kilo almışım daha çok şükür
öyle deme kızzzzzzz boy var ama bu kiloylada olmaz ya 70 i geçersem bunalıma girerim
ya bu arada kızlar sizin aileler yanınızda mı blmyrm ama doğumunuza birileri gelecek mi nasıl yapacaksınız yoksa kaynananız falan gelp çileden çıkacak mısınızstresli zamanlar valla ya muhabbeti gecyr mu
Kızlar anneannemizin aldıklarını yazayım size ama annede daha 5'li zıbın takımı ve bez batikten başka bir alınmış bişey yok...
2 adet mama biberonu almış...
2 adet su biberonu almış...
2 emzik ve zincirlerinle saklama kaplarını almış...
2 önlük ve pişik kremini almış...
2 paket büyük boylarından yeni doğan bez almış...
Battaniyesini almış yanında şapka ile batikleri var...
1 tane bez ayakkabı 1 tane spor ayakkabısı almış çok yumuşak...
5'li zıbın takımı almış...
2 tanede japona kol çıtçıtlı badi almış...
Halada alıyor...
altın yastığı önemli bi parça hayatım hasılatı o topluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?