- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.001
kızlar bişey sorcam doktor bana balık yağı verdi sizede verdi mi daha başlamadım kullanmaya acaba fazla kilo aldırır mı onun yerine ceviz balık yesem daha iii diil mi kullanan var mı aranızda
merhaba annişler yaw ben bir ayda 5 kilo almışım doktorum çok kızdı ne bu dedi makarna pilav ekmek yasak günde 1 saatte yürüyecem offf ya nasıl aldım bu kiloyu ben
en şişko benmiyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya bu arada kızlar sizin aileler yanınızda mı blmyrm ama doğumunuza birileri gelecek mi nasıl yapacaksınız yoksa kaynananız falan gelp çileden çıkacak mısınızStresli zamanlar valla ya muhabbeti gecyr mu
tatlım bende istedim doktordan gerek yok dedi bol bol ceviz tüket haftada bir balık ye yeterli dedi almadım o yüzden
kızlar bişey sorcam doktor bana balık yağı verdi sizede verdi mi daha başlamadım kullanmaya acaba fazla kilo aldırır mı onun yerine ceviz balık yesem daha iii diil mi kullanan var mı aranızda
kızlar merhaba, nasılsınız?
Ben dün gece sırtüstü yatarken istemsizce hapşırdım ve karnıma göbek bölgeme çok şiddetli sancı girdi ama 15-20 saniye sonra geçti ama o saatten beri endişeliyim ya bebişe bişey olduysa diye, evham mı bilmiyorum ama bebek hareketlerini az da olsa hissediyordum dünden beri onu da hissedemiyorum. Sürekli bunu düşünür oldum ya, allah'ım hayırlarla karşılaştır bizleri (amin)
kızlar herkese merhaba nasılsınız ?
kızlar bugün işer çok yoğundu okusam da doğru düzgün cevap yazamadım. ben doktora gideceğim az sonra. randevum 6 da gerçi ama işyerim doktor arası epeyy mesafe anca yetişirim. bana dua edin. yarın görüşürüz
korkma ben onu devamlı yapıyorum... Hapşırmaktan bişey olmaz... Bu aylarda devamlı hissedemeyiz hareketlerini.. Son iki ay çok kontrollü hareketini takip edebilirmişiz... Aklınada kötü kötü şeyler getirme...
selam canım nasılsınnn...????
iyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik hissetmeye başladın mı bebişini
selam tatlım[/QUOT
merhaba canım nasıl gidiyor hamilelikleriniz ben çoktendır giremedim nolmuş bu siteye böyle ya
iyi gidiyor çok şükür bende hafif hafif şöyle sanki tık tık edermiş gibi hissediyorum ama ben de ara sıra özellikle sırt üstü yatarkenara ara nadirde olsa hissediyorum... çok az ama devamlı değil... Sen napıyosun nasıl gidiyor?
selam tatlım[/QUOT
merhaba canım nasıl gidiyor hamilelikleriniz ben çoktendır giremedim nolmuş bu siteye böyle ya
evet hergun ayrı bi şekle dönşyr..ii gdyr hamilielk doymuyr benm bebiş babası gbi
selam tatlım[/quot
site kendini aştı :)))) bizde zor alıştık... Eski halini özlemiyor değilim :)))
evet hergun ayrı bi şekle dönşyr..ii gdyr hamilielk doymuyr benm bebiş babası gbi
maşallah maşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?