- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.921
kızlar 2-3 hafta önce sol göğsümden 4-5 damla süt gelmişti ve akletimi batırmıştı...dr. Sorduğumda çok normal dedi...akşamda hem sol göğsümden hem sağ göğsümden 2 damla gelmiş ve yine batırmış...sıktımı gelmiyor ama aklı estimi geliyor...sizde oluyormu böyle bişey...dr. Normal demesine karşın bana acayip geliyor...
MESA doğum günün kutlu olsun canım...
hadi yaaa :)))) sen şimdi anne olduğunu daha iyi anlarsın :)))) eşimde dün soruyordu sit varmı diye.. Bende henüz bişey yok....
Mesacım ,doğum günün kutlu olsun...oğluşunla ve sevdiklere nice mutlu ve sağlıklı yıllara
bu sabah sağlık ocağına gittim rutin kontrol için,bebeğimin kalp atışını dinledik..
sabah sabah çok iyi geldi
bu arada aşı için bana 10 aralık günü verdi ebe,22-23.haftada oluyorum..geç değil mi?
nerdesnz kızlar bizde yuruyus yaptk geldk aman allahm o ne yorgnlk sanki 9 aylık hamileyim yaa
Selam kızlar ben daha sağlık ocağına kayıt yaptırmadım gidenler nasıl memnunmusunuz nelere bakıyorlar orda?
canım ben dun kayıt oldm ilk defa kiloma ve tansiyonuma baktı kullandgm ilaçları sordu.arkadaşlarn bebişlernn kalp atışlarna bakmşlar ama benmkine bakmadlar hiç :94:
slm kızlarrrr dün doktora gittik cinsiyetimiz kesinleşti artık kız kıyafetleri alabilirim
Arkadaşlar merhaba,
Bende Kız annesi olacağım kısmetse. Benimde Sat 27. Haziran! Mart sonu Nisan başı şeklinde bekliyoruz kızımızı...
bende göremyrm discopur nerelede dyecektm şimdi..hayrlı olsn canım benm kesnleştrmk guzel bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?