2011 Nisan Anneleri

merhaba annişler yaw ben bir ayda 5 kilo almışım doktorum çok kızdı ne bu dedi makarna pilav ekmek yasak günde 1 saatte yürüyecem offf ya nasıl aldım bu kiloyu ben

offffffffff bende anlamyrm bu kiloları nasıl alyrz yaaa ne yesek yaryr mu ki acep toplamda kaç oldu aldgn kilo tatlım....en sewdgim şey de benm makarnadır yaa

geziyonmu küçük kuzunla valla tatlım bende hiç doymuyorum ama artık stopluyorum kendimi olmayacak yoksa yarım dünya olmak istemiyorum

aynen bende durduruyrm kendimi ya..dr lar her ay 1 kiloya normal dyr hızlı aldgmzda kızıyrlar..bzizim bi arkadaş toplamda 10 kilo almş bebeğide maaşallah 3.500 kilo doğmuş 2 gun önce...demekki çok da aldgmz kiloyla alakası yok bebişlerin...benm eltim toplamda 22 kilo alsı 3.450 doğdu hobaaa gerisi anneye hediye işte

offffffffff bende anlamyrm bu kiloları nasıl alyrz yaaa ne yesek yaryr mu ki acep toplamda kaç oldu aldgn kilo tatlım....en sewdgim şey de benm makarnadır yaa

64 kiloydum ama yavaşlamam lazım bu hızla gitmemem lazım neyse kendimi sınırlıycam ekmek yok makarna yok pilav yok birde süt ürünlerinin ligt ye dedi

benim arkadaşta öyle 25 kg aldı kız 2,850 doğdu dedim senden bumu çıktı
ay kızlar biraz sıkalım kendimizi az az yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…