- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.941
evet tatlım ya rahatladım sonunda istediğimi alabilirim
sen nasılsın canım bebişin nasıl
evet tatlım ya rahatladım sonunda istediğimi alabilirim
sen nasılsın canım bebişin nasıl
merhaba annişler yaw ben bir ayda 5 kilo almışım doktorum çok kızdı ne bu dedi makarna pilav ekmek yasak günde 1 saatte yürüyecem offf ya nasıl aldım bu kiloyu ben
dspour benimde kesinleşti kızım olucak Allahın izniyle canım kuzum benim
iyiyiz bizde canım dsarı çıktık geldk sonra bişeyler yedik hiç doymuyrz ki
merhaba annişler yaw ben bir ayda 5 kilo almışım doktorum çok kızdı ne bu dedi makarna pilav ekmek yasak günde 1 saatte yürüyecem offf ya nasıl aldım bu kiloyu ben
geziyonmu küçük kuzunla valla tatlım bende hiç doymuyorum ama artık stopluyorum kendimi olmayacak yoksa yarım dünya olmak istemiyorum
offffffffff bende anlamyrm bu kiloları nasıl alyrz yaaa ne yesek yaryr mu ki aceptoplamda kaç oldu aldgn kilo tatlım....en sewdgim şey de benm makarnadır yaa
aynen bende durduruyrm kendimi ya..dr lar her ay 1 kiloya normal dyr hızlı aldgmzda kızıyrlar..bzizim bi arkadaş toplamda 10 kilo almş bebeğide maaşallah 3.500 kilo doğmuş 2 gun önce...demekki çok da aldgmz kiloyla alakası yok bebişlerin...benm eltim toplamda 22 kilo alsı 3.450 doğdu hobaaa gerisi anneye hediye işte
Ben internette bir sitede alabileceğim kiloyu hesaplamıştım...Enaz 8 en fazla 13 kilo yazıyor...Bu zamana kadar 4 kilo aldım bile...
Ben internette bir sitede alabileceğim kiloyu hesaplamıştım...Enaz 8 en fazla 13 kilo yazıyor...Bu zamana kadar 4 kilo aldım bile...
benim arkadaşta öyle 25 kg aldı kız 2,850 doğdu dedim senden bumu çıktı
ay kızlar biraz sıkalım kendimizi az az yiyelim
he heee bende 6 kg aldımmmmmm
Kızlar ben ESRA göremiyorum dünden beri...Bu hatun yine birilerinemi kızdı acep...
Kızlar ben ESRA göremiyorum dünden beri...Bu hatun yine birilerinemi kızdı acep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?