- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.981
Canım ben bunla ilgili bir konu açmıştım oraya bakabilirsin, benim annem gelicek inşaallah doğumdan önce kayınvaldemgil doğumda kesin gelirler ama çok kalamazlar inşaallah evde çocukları var:))))
ya bu arada kızlar sizin aileler yanınızda mı blmyrm ama doğumunuza birileri gelecek mi nasıl yapacaksınız yoksa kaynananız falan gelp çileden çıkacak mısınızstresli zamanlar valla ya muhabbeti gecyr mu
bu arada dün akşam eşimle otururken elini karnıma koydu hissetmeye çalıştı dedim bak ben tam burda hissediyorum hareketlerini. tam o anda bi tekme yedi eşim. nasıl mutlu oldu anlatamam hissettim hissettim diye bağırıyo. dedim sus duyan olacak malüm kayınvalidemler üst katta:) neyse işte baya bii hareketlerini hissetti bebişimde babasını mutlu etmek için döndü durdu karnımda. yaa çok güzel bi duygu bebeği hissetmek. darısı henüz hissedemeyenlerin başına
ohhhh almış da almış sana gerek kalmayack
ya bu arada kızlar sizin aileler yanınızda mı blmyrm ama doğumunuza birileri gelecek mi nasıl yapacaksınız yoksa kaynananız falan gelp çileden çıkacak mısınızstresli zamanlar valla ya muhabbeti gecyr mu
HAE
Bende ondan güldüm yaaa...
Kızlar bide bişey soracağım...Geçen gün çarşıda gezerken bir bebek kıyafeti satan yere girdik eşimle...10'lu hastane çıkışlarına baktım...25 ytl 70 ytl kadar vardı...Bende 30-35 arası olanını beğendim eşimde gitti en pahalısını beğendi...Pahalı almak istemiyorum çünkü doğduktan sonra bebeğim giyince birdaha yıkamayacağım ve hatıra olarak saklamak istiyorum...Tabi ilk aldığımda yıkayacağım ondan sonra giyecek...Okadarlık bişey alsam bebeğin cildine zararı olurmu acaba...
ben bişey duydum doğuma giderken kimseye haber vermemek gerekiyormuş bi arkadaşın annesi ole çok duyurma ağrın artar dedi bilmiyorum artık batıl inançmı
ben bişey duydum doğuma giderken kimseye haber vermemek gerekiyormuş bi arkadaşın annesi ole çok duyurma ağrın artar dedi bilmiyorum artık batıl inançmı
Aaa hiç duymamıştımben bişey duydum doğuma giderken kimseye haber vermemek gerekiyormuş bi arkadaşın annesi ole çok duyurma ağrın artar dedi bilmiyorum artık batıl inançmı
bu arada benimde yanımda annem ve kayınvalidem olur herhalde çünkü kayınvalidemle aynı binadayız annemde 15 dk uzak bana gelmek isteyende olursa tabiki gelmeyin demem isteyen gelsin ne olacak sanki
merhaba annişler yaw ben bir ayda 5 kilo almışım doktorum çok kızdı ne bu dedi makarna pilav ekmek yasak günde 1 saatte yürüyecem offf ya nasıl aldım bu kiloyu ben
cnm otuzbeş lira az para değil ki bizim burada kalite li mağazalarda da o fiyatlardan başlıyo içine sinsin ben ce 15 20 tl den aşağı olursa o zaman şüphelen pamuk oranı nasıl diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?