2011 Nisan Anneleri

günaydın arkadaşlar
esrayağmur sol bacağım benimde çektiriyor ve ağrıyor sanki orası uyuşuyormuş gibi oluyor dıştan ellediğinde hissislik var ilk hamileliğimde de olmuştu
siyatik diyorlar buna doğumdan sonra geçiyor hatta son aylarda yürümekte bile zorlanıyor insan
bugün tetanos aşısına gideceğim ama olan arkadaşların kolları ağrımış cumartesi de günüm var oğlumun sınıf arkadaşlarının anneleriyle 3 haftada bir görüşme şeklindeydi güne döndü sırayla gidiyrouz herkese çocuklar dahil epey kalabalık ve yorucu oluyor ev sahibi için sen alma falan dediler dinlemedim stres yaptı bende daha hazırlık bile yapamadım kolum ağrırsa nasıl yaparım ben mamaları hazırmı alsam acaba zaten çalışıyrum

mormaske tetanoz aşısı biraz şişlik ve ağrı yapıyor ama merak etme misafirlerini ağırlamakta zorlanacağın kadar değil ben haziran ayında vurulmuştum hiç solemediler soğuk uygula diye faydası oluyormuş yarın da bir doz daha vurulacam

benim bugun ikinci gun aşıdan sonra braz daha iiyim ama dun kolmu kladramyrdm

gunaydın kızlar nasılsınız bizimde brazdan dr da randevumuz var daha doğrsu yeni bi dr denmeyi düşünyrz ona bakacağız bugun frsat bu frsat minik bebegime de görecegz tabiii

Günaydın kızlar, geçmişi okuyamadım herkes iyidir inş.Aşı olanlar varmış.Hadi geçmiş olsun.Bişey sorcam aşıdan sonra soğuk kompres yapmak iyi falan yazmışsınız.Hemen sonra mı yapılacak yoksa belli bir zaman geçmesi gerekiyor mu??
cimcimenaz canım doktora gidiyormuşsun hayırlı haberlerle gel inş.Ohh ne güzel kızınla hasret gidereceksin

günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum siteye yazılanları kısmen okudum aşı olmadım ben bilmiyorum da hamileliktemi olmak gerekiyomuş sağlık ocaklarında mı yoksa hastanede mi yapılıyor kontrole gittiğimde söylesem yaparlar mı aşıyı.

beni sağlık ocağından aradılar cnmaşı için gel dediler yarın gidecem sağlık ocağı bu konularda daha hassas

merhaba hoşgeldin aramıza allah hayırlısı ile vaktiyle zamanıyla sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah:))

hoşgeldin canım... ayy hakikaten gözüm aradı merak ettim:))

canım bende bilmiyordum olmadım ben özel doktora gidiyorum o yüzden ne saglık ocağı ne de hastaneye hiç gitmedim. doktorumda sölemedi hiçbişi bana. geç kaldım hatta sanırım artık vurulmaktada(

Günaydın kızlarrr.....Evet ya bu aşıyı yaptırmak şart mı? Benim doktorum gerek görmüyorum demişti ama bi sorun olmasın sonradan.

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza bende nisan annesi olacağım. prensesimi bekliyorum. 19. haftadayım ve bu hafta baş ağrılarım coğaldı acaba aranızda aynı sorundan şikayeti olan var mı?
merhabalaaarr...ben de yeni sayılırım.yeni yeni alışmaya çalışıyorum.aramıza hoşgeldiiin:)baş ağrısı benim de oldu. gebelikte olan bişi merak etme. ben dayandım hiç ilaç kullanmadım,ama dayanılmayacak gibi ağrıyorsa doktorundan ilaç önermesini isteyebilirsin.

canım , kızım oldgu kenlşeti bugun dr kesin dedi....bu dr benm dr um deil denmek için sölenen bi dr a gttim ama hiç de memnun kalmadım adam mıy mıy mıy sanki kendi kendine konşyr ya çok snrlendim bişey anlattgı yok valla...ne kilosunu söledi ne boyunu guya....kendi dr umu öpüp başıma koayacam ha bu arad aşıyı soran arkadaşlar ben dr uma sormştm gerekli mi bu aşı diye tetanos aşısı steril ortamda doğmayan beebkler için önemli dedi....ama ankaranın göbeğinde bi bebek bu yuzden ölnce (allah korusun hepmznkini) sağlık bakanlğı bu işin ustune düşmeye başlamış...bana aşı yapan kişi eger şişlik veya kızarklkl olrsa buz gezdr dedi denzcim ..ustune koyma sadece gezdr demşti..

günaydın demeye biraz çekiniyorum aslında ama napiiim gece gece boynum tutulmuş.saolsun sevgili kocam yorganı kendi üstüne sarmalyınca biz açıkta kalmışız :))sonra çok suçlandı ama yaa kıyamam.kalktı gece sıcak su torbası koydu enseme.iyim şimdi biraz daha.

ohhh maaaşallah baksın tabi guzel eşine ve bebişine

geçmiş olsun... Ben onun için çareyi buldum... Artık iki yorgan koyuyorum... Yorganları ayırdım... Zaten canım burumda yorgan savaşı yapamam hiç:))) geçen gecede benim üstümü açmış herif.. Boğazım hafiften şişmişti... Ondan sonra feci mide bulantısı yaşadım... En güzeli yorgan ayırmak.. Zaten yakındır yataktan atmam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…