- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.261
eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmm eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aramiza hosgelmissin.bundan sonra herzaman bekleriz canim.ilac olarak ben sadece 1 elevit ve 1 magnezyum kullaniyorum.merhaba arkadaşlar,
forumu yeni keşfettim, ben 17+5 hamileyim, beklenen tarih 30 nisan dediler. size göre biraz küçük hamile sayılırım. cinsiyeti erkek. geçtiğimiz salı 4'lü tarama testi yapıldı, sonuç 1 hafta sonra anca çıkar dendi. ben hazır sizi bulmuşken şunu soracaktım. benim kullandığım ilaçlar coraspin, kan hapı, elevit. doktorum üç hafta önce eleviti kesmiş, yerine kalsiyum ve magnezyum vermişti- ama onlar beni bayağı bir kusturuyor dedim diye tekrar elevite döndük. GERÇİ SON 3 GÜNDÜR FALAN KUSMADIM ÇOK ŞÜKÜR. siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. bu arada ben kusmalara rağmen 3-4 kilo aldım- haftama göre çok mu sizce...
şimdi servise yetişmek için çıkıyorum ama bundan sonra bende sizlerle yazışmak istiyorum. benide eklerseniz sevinirim. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
acıktın deil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hamile hamilenin derdinden anlarmış kuzum benim nasılda çözdü hemen
arkadaşlar şok yaşıyorum böyle bişey olabilirmi ya bu kadar aptal olunabilirmi bakarmısınız şuna
maaleseff hamileyim
inanın sizin yerinizde olmak mutlu olmak isterdim ama herşey üstüme geliyor erkek arkadaşımla birliktelik yaşamıştık hamile olma ihtimali vermedim çünkü daha öncelerde hamile kalmamıştım ama bu aralar karnım çıkmaya başladı ilklerde şişmanlıyorum sandım ama şüphelendim dr. a gittim 3,5 aylık hamileymişim Allah'ım çok kötüyüm. kürtaj olmak istemiyorum acı veriyormuş... yardım edin erkek arkadaşımla yazın ayrıldık ailemden ayrı yaşıyorum ama doğurunca aileme nasıl söylicem?? ayrıca şu anda karnımdaki çocuktan nefret ediyorum düşürme ihtimalim varmı zıplasam falan off nefret ediyorum karnımdakinden doğurmak istemiyorum
ayyyy allahımmm inanamıyorum ya off söyleyecek birşey bulamıyorum ay yazık günah ya...
arkadaşlar şok yaşıyorum böyle bişey olabilirmi ya bu kadar aptal olunabilirmi bakarmısınız şuna
maaleseff hamileyim
inanın sizin yerinizde olmak mutlu olmak isterdim ama herşey üstüme geliyor erkek arkadaşımla birliktelik yaşamıştık hamile olma ihtimali vermedim çünkü daha öncelerde hamile kalmamıştım ama bu aralar karnım çıkmaya başladı ilklerde şişmanlıyorum sandım ama şüphelendim dr. A gittim 3,5 aylık hamileymişim allah'ım çok kötüyüm. Kürtaj olmak istemiyorum acı veriyormuş... Yardım edin erkek arkadaşımla yazın ayrıldık ailemden ayrı yaşıyorum ama doğurunca aileme nasıl söylicem?? Ayrıca şu anda karnımdaki çocuktan nefret ediyorum düşürme ihtimalim varmı zıplasam falan off nefret ediyorum karnımdakinden doğurmak istemiyorum
skorpion canım magnezyum ne için kasık agrıları için mi ?? benm bi ara çoktu agrım dr vermişti de :26:
merhaba mili,ben de aynen senin gibi 17+5 hamileyim.benim de tahmin doğumum 30 nisan ve benim de oğlum oluyormerhaba arkadaşlar,
forumu yeni keşfettim, ben 17+5 hamileyim, beklenen tarih 30 nisan dediler. size göre biraz küçük hamile sayılırım. cinsiyeti erkek. geçtiğimiz salı 4'lü tarama testi yapıldı, sonuç 1 hafta sonra anca çıkar dendi. ben hazır sizi bulmuşken şunu soracaktım. benim kullandığım ilaçlar coraspin, kan hapı, elevit. doktorum üç hafta önce eleviti kesmiş, yerine kalsiyum ve magnezyum vermişti- ama onlar beni bayağı bir kusturuyor dedim diye tekrar elevite döndük. GERÇİ SON 3 GÜNDÜR FALAN KUSMADIM ÇOK ŞÜKÜR. siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. bu arada ben kusmalara rağmen 3-4 kilo aldım- haftama göre çok mu sizce...
şimdi servise yetişmek için çıkıyorum ama bundan sonra bende sizlerle yazışmak istiyorum. benide eklerseniz sevinirim. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
merhaba arkadaşlar,
maaleseff hamileyim
inanın sizin yerinizde olmak mutlu olmak isterdim ama herşey üstüme geliyor erkek arkadaşımla birliktelik yaşamıştık hamile olma ihtimali vermedim çünkü daha öncelerde hamile kalmamıştım ama bu aralar karnım çıkmaya başladı ilklerde şişmanlıyorum sandım ama şüphelendim dr. a gittim 3,5 aylık hamileymişim Allah'ım çok kötüyüm. kürtaj olmak istemiyorum acı veriyormuş... yardım edin erkek arkadaşımla yazın ayrıldık ailemden ayrı yaşıyorum ama doğurunca aileme nasıl söylicem?? ayrıca şu anda karnımdaki çocuktan nefret ediyorum düşürme ihtimalim varmı zıplasam falan off nefret ediyorum karnımdakinden doğurmak istemiyorum
arkadaşlar bu vitaminleri artık kullanmayan var mı??doktor devam et demişti ama...hani kutu bitene kadar kullanıyım desem eve stok yapmışım resmen farkında olmadan.her seferinde bitmek üzere diye ilaç yazdırmışım yahuuuuiç iç tükenmiyooo.megadeyn kullanıyom devam ediyo musunuz??
arkadaşlar bu vitaminleri artık kullanmayan var mı??doktor devam et demişti ama...hani kutu bitene kadar kullanıyım desem eve stok yapmışım resmen farkında olmadan.her seferinde bitmek üzere diye ilaç yazdırmışım yahuuuuiç iç tükenmiyooo.megadeyn kullanıyom devam ediyo musunuz??
bana 2 gün önce doktor yine yazdı bende doğuma kadar kullanıcam sanırım hiç bırakıcaz demedi hatta kan hapını doğumdan 2 ay sonraya kadar kullanacakmışım onu söylemişti
bana da bırak demedi vitamin kan hapı kullanıyordun değil mi dedi.devam demekkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?