- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.421
Bende bir haftadır kıpırtısını hissediyorum geç kaldı diye üzülüyordum şükür oynadı iki üç gündürde elimle hissedebiliyorum artık bir bakıyorum kasıklarıma inmiş bir bakıyorum göbek deliğime kadar çıkmış,dün doktora çikolata yiyip gittim hareketli olsun diye nerde uyuyordu benimki ters normal yemek yiyince oynuyor abur cubura tenezzül etmiyor:))
Bende bir haftadır kıpırtısını hissediyorum geç kaldı diye üzülüyordum şükür oynadı iki üç gündürde elimle hissedebiliyorum artık bir bakıyorum kasıklarıma inmiş bir bakıyorum göbek deliğime kadar çıkmış,dün doktora çikolata yiyip gittim hareketli olsun diye nerde uyuyordu benimki ters normal yemek yiyince oynuyor abur cubura tenezzül etmiyor:))
selam tatlı annelerr nasılsınız uzun zamandır topiğe giremiyorum umarım herşey yolundadır ben girmeyeli okuldan gelince çok yorgun oluyorum sadece yemeğimi yiyip uzanıyorum yatış o yatış dahada kalkamıyorum ben baya ağırlaştım sanki kilo olarak değilde ne bilim fazla yol yürüyemiyorum çok fazla hareket edemiyorum sizlerdede varmı böyle çabuk yorulma durumu paylaşırsa çok sevinirim.
Hayırlı cumalar kızlar.. Bu gün oğluma kuran dinleticem.. Bakalım tepki vericekmi Biraz geç oldu ama hahaha
sennki doğncada sewmeyecek anlaşlan abur cuburubizde cinsyetni öğrenmeye gttgmzde çikolata yemiştim sırtını döndu bize çıkarken dyrdm ben bunun için mi yedim o çikolatayı kuzum sen gel poponu ısırcam dedim..dun de agznı açp kapatyrdu dr acıkmış bebiş dedi yeni kahvaltı yapmştm oysa anam doymuyrlra
maşallah yakışıklıya eflalim büyüyolar be bide şu doğumlar olsaydı sağsalim
dinlet canım Allah kabul etsin bugün bende Yasin falan okuyacağım. baska aklına gelen yapabilecğim birşey var mı canım. ayyy birde esracıgım sana birşey soraacağım sende namaz kılıyordun sanırım ya benim karnım top gibi büyüdü eğilip kalkarken dengem kacıyor düşecek gibi oluyorum ve kanımda dolayı cok canım yanıyor sen nasıl kılıyorsun, seende zorlanıyormusun..
selam tatlı annelerr nasılsınız uzun zamandır topiğe giremiyorum umarım herşey yolundadır ben girmeyeli okuldan gelince çok yorgun oluyorum sadece yemeğimi yiyip uzanıyorum yatış o yatış dahada kalkamıyorum ben baya ağırlaştım sanki kilo olarak değilde ne bilim fazla yol yürüyemiyorum çok fazla hareket edemiyorum sizlerdede varmı böyle çabuk yorulma durumu paylaşırsa çok sevinirim.
CNM BEN OTURARAK KILIYORUM NAMAZ...malum ilk aylardan beri riskim var die mecbur oturuyodum hala iznim tam çıkmadığı için oturarak kılıyorum ama sanırım bundan sonrada öyle olucak.. zorlanıyosan cnm oturarak kılabilirsin izin var die biliyorum.. ama ben ilk zamanlar alışamadım halada öyle :26: sanki kılmıyorum gibi geliyo..çabucak bitiyo ya ondan:85:
anladım canım çok zorlanıyorum bayramdan beri onddan önce bişeyim yoktu ama büyüdükçe oldu heralde. Ama ben hiç oturarak klmadım nasıl kılınırki:))
merhaba ellot,
ne tesadüf yaa herşeyimiz çok benziyo...çok sevindim. sen kaç kilo aldın?
merhaba geçmiş olsun canım ben de 15 haftalıkken yaptırdım,cevabını da iki gün sonra aldım.testin devamını da iki hafta sonra öğrendim. çok şükür bir şey çıkmadı.ama yaşadığım stresi bir ben biliyorum,bir de ALLAH.ikili testim 1/136 idi.riski çok yüksek dendi.çok korktuk,kaç gün ağladım sonra mutlu haberi aldım çok şükür.inşallah seninki de iyi çıkar.içini ferah tut.dawn swndromlu olması çok düşük bir ihtimal.neredeyse cevap gelir,epeyi olmuş.güzel haberlerinizi duymak dileğiyle...selam arkadaşlar.hepınıze hayırlı cumalar.ben yenı katıldım aranıza.aranızda amnıyosentez yaptıran varmı.ben üç hafta once yaptırdım.ama hala sonucu alamadım.bu süre içindede cok sıkıntılı gunler gecırdım ve halada gecırıyorum.rabbım hepımızın yardımcısı olsun.
yönteminimi soruyosun cnm...oturduğun yerde kıbleye dönyosun malum.. Niyet et kıyamda iken normal oturuyosun dik..rükuda biraz eyiliyosun gözler açık..secdede daha çok ağiliyosun ozaman gözler kapalı oluyo.. Kolay yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?