- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.401
günaydınlarr
haftasonuna çok yaklaştık hadi bakalımnasılsınız kızlar ben bugün dünkü gibi değilim gayet iyiyim, mutluyum ve bebişimi çok seviyorum
gözün aydın canım ne güzel annen geliyomuş benim ki gelemiyoooşubatta gelecekmiş daha çoook beklerim ben
evet canım....bıraksan doğuma gelecekti valla anne çık gel çok skldm ben dedim anne yureği dayanamadı
günaydınlarr
haftasonuna çok yaklaştık hadi bakalımnasılsınız kızlar ben bugün dünkü gibi değilim gayet iyiyim, mutluyum ve bebişimi çok seviyorum
bu gün her yeni gelen kişiye bunu söylemeyi borç bilirim.. tercih etmek size kalmış bişey kızlar.. AYETLERDE BİLE GEÇİYOR BÜYÜ...hatta peygamber efendimize bile büyü YAPILMIŞ ondan sonra ayetler inmiş.. DÜN GİZE GELEN Bİ ARKADAŞIM.. BEBEĞİN KULAĞINA MÜMKÜNSE BABASI EZAN OKUSUN VE SADECE SENİN VE ANNENİN BİLECEĞİ BİR İSİMİ YANİ NUFUS CÜZDANINDA YAZACAK HARİCİ Bİ İSİM DAHA SÖYLEYİN..DEDİ.. BÖYLELİKLE SEMAYA ZİKREDİLEN İSMİNİ TAM OLARAK BİLEMEYECEKLERİ İÇİN Bİ NEVİ BÜYÜ YAPMAK BUNUNLA İMKANSIZ HALE GELİYO.. ÇOK ŞAŞIRDIM DUYDUĞUMDA VE BAŞINA GELENLER ÇOK OLMUŞ.. BİZDE DEDİK NE OLUCAK YAPARIZ Bİ KAYBIMIZ OLMAZ..sizin bi bilginiz varmı bu konuda hiç duymuşmuydunuz:78:
bu gün her yeni gelen kişiye bunu söylemeyi borç bilirim.. tercih etmek size kalmış bişey kızlar.. AYETLERDE BİLE GEÇİYOR BÜYÜ...hatta peygamber efendimize bile büyü YAPILMIŞ ondan sonra ayetler inmiş.. DÜN GİZE GELEN Bİ ARKADAŞIM.. BEBEĞİN KULAĞINA MÜMKÜNSE BABASI EZAN OKUSUN VE SADECE SENİN VE ANNENİN BİLECEĞİ BİR İSİMİ YANİ NUFUS CÜZDANINDA YAZACAK HARİCİ Bİ İSİM DAHA SÖYLEYİN..DEDİ.. BÖYLELİKLE SEMAYA ZİKREDİLEN İSMİNİ TAM OLARAK BİLEMEYECEKLERİ İÇİN Bİ NEVİ BÜYÜ YAPMAK BUNUNLA İMKANSIZ HALE GELİYO.. ÇOK ŞAŞIRDIM DUYDUĞUMDA VE BAŞINA GELENLER ÇOK OLMUŞ.. BİZDE DEDİK NE OLUCAK YAPARIZ Bİ KAYBIMIZ OLMAZ..sizin bi bilginiz varmı bu konuda hiç duymuşmuydunuz:78:
gunaydın tatlımm nasıl oldun gecti mi agrın okuyamadım gecmişi herkes iyi mi
ilk kez duydum valla
ilk defa duydum bende canım
evet kılzar bende ilk defa duydum ve işin garibi öyle bi dediki bize.. hani nasıl duymazsınız gibisinden.. suçluluk duydum resmen
kızlar bu arada size bişey soracagım ben ayaktayken bebişim genelde kasıklarımın ustunde yan bi şeklde yatmış oluyr yani elimle öle hissedyrm uzanp yattgm zamn ise göbegme doğru çıkıp sanki boylamasına duruyr gbi o zaman elmle nerde oldgunu daha rahat hssedyrm elime gelyr artk sizinkler nasıl duryr sabah sabah bu aklıma geldi ya
kızlar bu arada size bişey soracagım ben ayaktayken bebişim genelde kasıklarımın ustunde yan bi şeklde yatmış oluyr yani elimle öle hissedyrm uzanp yattgm zamn ise göbegme doğru çıkıp sanki boylamasına duruyr gbi o zaman elmle nerde oldgunu daha rahat hssedyrm elime gelyr artk sizinkler nasıl duryr sabah sabah bu aklıma geldi ya
ay ne dikkatli bi anneyiz...benim öyle bi şansım yok çnkü yağ dokum kalın..Bak bilimsel konuşuyorum karnım yağlı gibi bi kaba kelime kullanmıyorum ahah... Ama dün oğlumla konuştu ve tepki vermek için 4 defa tekme attı ve garip tarafı sanki ya kafasıyla vurdu yasa eliyle diğer taraftanda bişey hissettim..
ay ne dikkatli bi anneyiz...benim öyle bi şansım yok çnkü yağ dokum kalın..bak bilimsel konuşuyorum karnım yağlı gibi bi kaba kelime kullanmıyorum ahah... ama dün oğlumla konuştu ve tepki vermek için 4 defa tekme attı ve garip tarafı sanki ya kafasıyla vurdu yasa eliyle diğer taraftanda bişey hissettim..
Günaydın herkese,ben de dün oğlumu gördüm ayak ayak üstüne atmış yatıyordu paşam doktor keyfi yerinde dedi,böbreklerini parmaklarını mesanesini diz kapkalraını her bişeyini gösterdi sıvısı berrak çok güzel bir bebek herşey yolunda dedi doktorum izindeydi başka doktora gittim üçlü testi söyledi eşim dedim ben istemiyorum isteğe bağlı zorunlu değil dedi onuda atlattım yaptırıp onun stresini yaşayamam böyle içim daha rahat, kan idrar verdim sonucunu eşim göstericek bugün hastayım dışarı çıkmak istemedim.Ya düşünsenize minicik diz kapağını bile görebiliyoruz:))
kızlar geçen akşam çok büyük bir manyaklık yaptım..eşimle sinemaya gidelim dedik..uzun zamandır da gitmiyorduk..hamile kaldığmdan beri falan yani..neye gidelim falan diye düşünürken baktık testere7 gelmiş..çokta severim bütün serilerini izledim ama evde dvd de..neyse buna gidelim dedik..eşim hamilesin gerilirsen bi de dedi..istersen başka filme gidelim..yok canım ne gerilicem dedim ilk kez mi izliycem..neyse salona girdik..salon ufacık bişey bir de 3 boyutlu gözlükleri taktık..film başladı..aman allahım bangır bangır bir ses bir ses anlatamam..zaten salon ufacık..filmin başı da kadını testereyle keserek başladılar..aman ben başladım gerilmeye..benim bebek içerde çırpınıyor nasıl hareketli ve sonra karnım taş gibi oldu..bir ağrı girdi..salonda 15 dakika kalıp çıktık..kapıdan bi çıktık milletin bize bi bakışı var..tam komediydik ya..
22 aralıkta kontrolüm var..o zaman artık inşallah belli olur cinsiyeti..biraz daha sabredeyim diyorum canım..ece 3.5 aylıkken belli olmuştu..ama bu biraz inatçı göstermiyor..doktor halbuki gösterek dediki bak 2 tane tomurcuk var şu aradaki de pipisi dedi ve gördük onlarısonra bidaha baktı ve ya bu kıza da benziyor deyinca çok güldüm valla ya..işin içinden çıkamıcam dedi..artık kendi doktoruma sorarım 1 ay sonra..
mrb kızlar şimdı annemle konuştum bebgın oynuyormu dıyo ben anlamıyorum oynadıgını nasıl anlamıyosun dıyo bazen damar atar gıbı oluo en fazla ıkı defa korktum şimdı :26:sız nasıl hıssedıyorsunuz
slm hepinize iyiaksamlar.ben kahvalti yapiyodum.aramizda 7 saat fark var.simdi oturabildm canm.bugunlerde cok stresliyim.sigara aklima gelmesin diye baska seylerle ugrasiyorum.sizler nasilsiniz.
selam arkadaşlar.hepınıze hayırlı cumalar.ben yenı katıldım aranıza.aranızda amnıyosentez yaptıran varmı.ben üç hafta once yaptırdım.ama hala sonucu alamadım.bu süre içindede cok sıkıntılı gunler gecırdım ve halada gecırıyorum.rabbım hepımızın yardımcısı olsun.
çooooooook iyiyiz biz kızımla hatta çok mutluyuz cunku annem geliyorrrrrrrrrrrrrrr mersinden heyecanlıyım uzun zamandr görememeiştim ya
günaydınlarr
gözun aydın canm bzde ultrasondfa gordgmz zamn gunlerce etksnden çıkamyrz hatta dr a soracaklrmı unutyrm sonra telfn açyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?