2011 Nisan Anneleri

bu gün her yeni gelen kişiye bunu söylemeyi borç bilirim.. tercih etmek size kalmış bişey kızlar.. AYETLERDE BİLE GEÇİYOR BÜYÜ...hatta peygamber efendimize bile büyü YAPILMIŞ ondan sonra ayetler inmiş.. DÜN GİZE GELEN Bİ ARKADAŞIM.. BEBEĞİN KULAĞINA MÜMKÜNSE BABASI EZAN OKUSUN VE SADECE SENİN VE ANNENİN BİLECEĞİ BİR İSİMİ YANİ NUFUS CÜZDANINDA YAZACAK HARİCİ Bİ İSİM DAHA SÖYLEYİN..DEDİ.. BÖYLELİKLE SEMAYA ZİKREDİLEN İSMİNİ TAM OLARAK BİLEMEYECEKLERİ İÇİN Bİ NEVİ BÜYÜ YAPMAK BUNUNLA İMKANSIZ HALE GELİYO.. ÇOK ŞAŞIRDIM DUYDUĞUMDA VE BAŞINA GELENLER ÇOK OLMUŞ.. BİZDE DEDİK NE OLUCAK YAPARIZ Bİ KAYBIMIZ OLMAZ..sizin bi bilginiz varmı bu konuda hiç duymuşmuydunuz:78:

ilk kez duydum valla

ilk defa duydum bende canım

kızlar bu arada size bişey soracagım ben ayaktayken bebişim genelde kasıklarımın ustunde yan bi şeklde yatmış oluyr yani elimle öle hissedyrm uzanp yattgm zamn ise göbegme doğru çıkıp sanki boylamasına duruyr gbi o zaman elmle nerde oldgunu daha rahat hssedyrm elime gelyr artk sizinkler nasıl duryr sabah sabah bu aklıma geldi ya

bende buluyorum yerini tatlım sertlik oluyor ordan çözüyorum nerde olduğunu akşam eşim kulağını dayadı biz yatarken ahanda oynuyor diyo guluk guluk sesler geliyomuş içerden geçen doktora gittiğimde göbeğimin sol tarafı çok sertti sordum doktora nesi var burda diye poposunu dayamış dedi ay poposunu yerim ben onun

ay ne dikkatli bi anneyiz...benim öyle bi şansım yok çnkü yağ dokum kalın.. bak bilimsel konuşuyorum karnım yağlı gibi bi kaba kelime kullanmıyorum ahah... ama dün oğlumla konuştu ve tepki vermek için 4 defa tekme attı ve garip tarafı sanki ya kafasıyla vurdu yasa eliyle diğer taraftanda bişey hissettim..

oy maşallah oğluşuna canım benim

biraz daha buyuselerde kendlerni dha ii hissetrseler bn o tekmelemleri kendlğnden hssetmk istyrm artık

Günaydın herkese,ben de dün oğlumu gördüm ayak ayak üstüne atmış yatıyordu paşam doktor keyfi yerinde dedi,böbreklerini parmaklarını mesanesini diz kapkalraını her bişeyini gösterdi sıvısı berrak çok güzel bir bebek herşey yolunda dedi doktorum izindeydi başka doktora gittim üçlü testi söyledi eşim dedim ben istemiyorum isteğe bağlı zorunlu değil dedi onuda atlattım yaptırıp onun stresini yaşayamam böyle içim daha rahat, kan idrar verdim sonucunu eşim göstericek bugün hastayım dışarı çıkmak istemedim.Ya düşünsenize minicik diz kapağını bile görebiliyoruz:))

gözun aydın canm bzde ultrasondfa gordgmz zamn gunlerce etksnden çıkamyrz hatta dr a soracaklrmı unutyrm sonra telfn açyrm

Bende bir haftadır kıpırtısını hissediyorum geç kaldı diye üzülüyordum şükür oynadı iki üç gündürde elimle hissedebiliyorum artık bir bakıyorum kasıklarıma inmiş bir bakıyorum göbek deliğime kadar çıkmış,dün doktora çikolata yiyip gittim hareketli olsun diye nerde uyuyordu benimki ters normal yemek yiyince oynuyor abur cubura tenezzül etmiyor:))

:)) ayy kıyamam canım ya nu bende yaptım asansör diye bir filme gittik 2 2bucuk ay önce eşim gitmeyelim bebeğe bi zararı olmasın dedi yok dedim gidelim ben korkmam ayy ben korkmadımda sen ön sırada genç bir çocuk 18 19 yasında sara krizi tuttumu filmin ortasında sansıma ne yapacağımı bilemedim. eşimde diyor demedim mi ben sana alış artık hamile gibi davranmaya:))

:)))) koç burcu ya inatçı tabi:) hayırlısı olsun canım...

canım daha hissedersin merak etme herkesinki değişiyormuş. benim anneme kalsa 14. haftada basladı hissedersin diye:)))

slm hepinize iyiaksamlar.ben kahvalti yapiyodum.aramizda 7 saat fark var.simdi oturabildm canm.bugunlerde cok stresliyim.sigara aklima gelmesin diye baska seylerle ugrasiyorum.sizler nasilsiniz.

Allah kolaylık versin cnım bende günde 1 bucuk iki paket içiyordum hamile oldugumu duyunca attım paketi hiç içmiyorum. aklınan tamamen cıkar yokmus gibi davran canım.. sen ne kadar içiyosun?

canım içini ferah tut güzel sonuclar alacaksın inan bana için rahat olsun canım...

çooooooook iyiyiz biz kızımla hatta çok mutluyuz cunku annem geliyorrrrrrrrrrrrrrr mersinden heyecanlıyım uzun zamandr görememeiştim ya

ayyyy ne güzell... benimkiside haftaya gelecekmiş günübirlik yada bir geceliğine nasıl sevindim anlatamam..

günaydınlarr

haftasonuna çok yaklaştık hadi bakalımnasılsınız kızlar ben bugün dünkü gibi değilim gayet iyiyim, mutluyum ve bebişimi çok seviyorum

:))) çok sevindim canım.. zaten içini ferah tutbosuna üzmeyin bebişinle kendinizi..

cok güzel bir fikir canım gerçekten.. daha önce duymadım ama dikkate alınmalı diye düşünüyorum.

gözun aydın canm bzde ultrasondfa gordgmz zamn gunlerce etksnden çıkamyrz hatta dr a soracaklrmı unutyrm sonra telfn açyrm

Sağol canım ya sorma bende ne boyunu ne kilosunu soramadım baktım kağıtta yazar diye yazmıyordu üzüldüm eve geldim netten ultrason kağıdındaki terimlere bakarken araya taraya buldum ordaki yazanlardan hesaplanıyormuş tahmini nasıl sevindim eşim diyor profesör olacaksın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…