- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.461
yok cnm bu sefer benim hasta olan.esrayı kıskandım da dün ondan görüp özendim çok şükür iim şimdi ama
# cicibebe_cicianne
# fguney
# *papatya*
# lgzdl
# bnazz
# esrayagmur
# hnk
# jojop
ESRAYAĞMUR canım geçmiş olsun...Neyin var...
kızlar sizi çok öptüm...bana müsade gurp gelmeye başladı..öce 65--75 arası altın kızlar geldi 4 kişi ilk onlar gelir hep.. 5-6 gibi inş gelicem..arada okucam yazdıklarınızı...sizlerede dua edicem inş...
Aman canım benimde bu ağrılarla başım dertte...Hele hele wc gidince...Yalnız dikkat ettim oturaklı wc girdiğimde hiç ağrım yok ama normal çömelerek yaptığımda küçüğümü ağrı oluyor...Ne yazıkki evimde oturaklı wc yok...
kızlar sizi çok öptüm...bana müsade gurp gelmeye başladı..öce 65--75 arası altın kızlar geldi 4 kişi ilk onlar gelir hep.. 5-6 gibi inş gelicem..arada okucam yazdıklarınızı...sizlerede dua edicem inş...
Kızlar yemeğimi koyayım ateşe geliyorum hemen...
ahaha türkücü ismimi oda güzel.. ONUR ALP İSMİ GÜZEL BENCE...
kızlar 3lü test sonucumuz çıkmış birazdan doktora gidicez inşallah iyi çıkmıştır bebeğimide çok özledim
Aman canım benimde bu ağrılarla başım dertte...Hele hele wc gidince...Yalnız dikkat ettim oturaklı wc girdiğimde hiç ağrım yok ama normal çömelerek yaptığımda küçüğümü ağrı oluyor...Ne yazıkki evimde oturaklı wc yok...
Merhaba bayanlar:)
Bugün okula gidemedim çok kötü bel ağrısı çekiyorum.Akşamdan sinyal vermişti aslında ben de viks sürdüm ağrıyan yerime sabaha kadar biraz yumşamış ama hala var ağrısı.
Viks sürmek zararlı olmaz de mi kızlar yaaa içime dert oldu sonradan da:44:
Dün karnıbahar yemeği yapmıştım biraz var yemekten ama eşim sevmiyor o yemeği...Dün mercimek çorbası istemişti onu koydum ateşe...Bu hafta gece çalıştığından uyuyor...Birazdan uyandıracağım...Akşamada bişeyler bakarız artık...Bugün hiçbişey yapasım yok çok canım sıkılıyor...
merhaba ben de aranıza yeni katıldım.18+3 günlük hamileyim.bende amniyosentez yaptırdım.ilk iki sonuç temiz çıktı üçüncü sonucu bekliyoruz.beklemek çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?