2011 Nisan Anneleri

kızlar sizi çok öptüm...bana müsade gurp gelmeye başladı..öce 65--75 arası altın kızlar geldi 4 kişi ilk onlar gelir hep.. 5-6 gibi inş gelicem..arada okucam yazdıklarınızı...sizlerede dua edicem inş...

Aman canım benimde bu ağrılarla başım dertte...Hele hele wc gidince...Yalnız dikkat ettim oturaklı wc girdiğimde hiç ağrım yok ama normal çömelerek yaptığımda küçüğümü ağrı oluyor...Ne yazıkki evimde oturaklı wc yok...

canlarım çok çok su için bence hamilelikte hep karşılaşılan sorunlar ne yazık ki.yanma iltihap böbrek ağrısı vs..ilaç kullanma şansımız olmadığından da tek çare su ve üşütmemek..ayaklarınıza dikkat edin.günde en az 2 hatta mümkünse 3 litre de su.kış günündeyiz ama...

ahaha türkücü ismimi oda güzel.. ONUR ALP İSMİ GÜZEL BENCE...

teşekkürler canım beğendiğin için:)))

kızlar 3lü test sonucumuz çıkmış birazdan doktora gidicez inşallah iyi çıkmıştır bebeğimide çok özledim

hadi hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz...

dikkat et canım kendine bol bol su iç en güzeli o

Merhaba bayanlar:)
Bugün okula gidemedim çok kötü bel ağrısı çekiyorum.Akşamdan sinyal vermişti aslında ben de viks sürdüm ağrıyan yerime sabaha kadar biraz yumşamış ama hala var ağrısı.
Viks sürmek zararlı olmaz de mi kızlar yaaa içime dert oldu sonradan da:44:

Dün karnıbahar yemeği yapmıştım biraz var yemekten ama eşim sevmiyor o yemeği...Dün mercimek çorbası istemişti onu koydum ateşe...Bu hafta gece çalıştığından uyuyor...Birazdan uyandıracağım...Akşamada bişeyler bakarız artık...Bugün hiçbişey yapasım yok çok canım sıkılıyor...

Olacağını sanmıyorum canım...İçini ferah tut...

merhaba ben de aranıza yeni katıldım.18+3 günlük hamileyim.bende amniyosentez yaptırdım.ilk iki sonuç temiz çıktı üçüncü sonucu bekliyoruz.beklemek çok zor.

niye canın sıkılıyo cnm hayıdır inşallah ?

merhaba ben de aranıza yeni katıldım.18+3 günlük hamileyim.bende amniyosentez yaptırdım.ilk iki sonuç temiz çıktı üçüncü sonucu bekliyoruz.beklemek çok zor.

hoşgeldin cnm. öncelikle gözün aydın maşallah iyi gelmiş sonuçların bu da güzel çıkacaktır eminimki.amniyosentezi neden yaptırdınız cnm ?hangi testiniz riskli çıkmıştı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…