2011 Nisan Anneleri

gözünüzaydın canım...çok sevindim

günaydın kızlar

günaydın canım hoşgeldin:)

hadi gözünüz aydın canım.. Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah..

selam kızlar nasılsınız..
akşam sizlere bir soru sormuştum ama ilgilenen olmadı aranızda.belki şimdi benim durumumda olanlar vardır da yardımcı olurlar..
bebişimin femur kemiği uzunluğu 1 hafta geride çıktı.dr patolojik bir kısalık yok dedi ama ben kafayı yicem.benim durumumda olan var mı aranızda veya bu durumda olup ta doğumu gerçekleşen var mı arkadaşlar?
bir bebeğe müzik nasıl dinletiyorsunuz.karına monte edilen kulaklıklardan görmüştüm reklamda,alan var mı?

ayy tamam canım çok kolaymış hakikaten ben şimdi oturarskta kılsam olurmu acaba yaa...
OLUR CNM NEDEN OLMASIN GERÇEKTEN YORULUYOSAN..İSLAM DİNİ ZORLAYICI DEĞİL AKSİNE HAYATI KOLAYLAŞTIRAN DIR.. İZİN VAR BUNA YANİ..KILABİLİRSİN RAHATLIKLA..
AY MAŞALLAH CNM YA..çok sevindim gerçekten..

cnm sanırım kimse böyle bi durumla karşılaşmadı die biliyorum o yüzden cvp yazılmamıştır yoksa bende okudum.. ama dediğin gibi yapısı böyledir...çıtı pıtı bi yavrun olucak.. sorun etme cnm..

bnazz cnm kemik kısa dedi doktor ama kalıtsal bi sorun yok dedi değilmi..diğer ölçümlerle uyumlu çıkıyomu bebişin* doktor illaki seni rahatlatıcak açıklayıcı bi cvp vermiştir..

günaydın kızlar. dün gece hiç uyuyamadım.akşama doğru sağ böbreğimin olduğu yerde bi ağrı vardı.geceye doğru arttı ki sormayın.kıvrandım resmen.eşim doktotra gidelim dedi ama ben biraz sıcak su koymuştum o ii geldi gibi onunla biraz uyuyakalmışım.uyandığımda sırılsıklam terlemişim şimdi daha iiyim çok şükür.ama neden oldu niye ağrıdı hiç bilmiyorum yaa

cnm vallahi femur kemiğini bile ilk kez duydum akşam okudum ama hiç böyle birşey duymadığım için yorum yapamıycam.ama doktorun sorun yok demiş galiba.o yüzden hiç canını sıkma.yalnız etrafımda şunu çok duydum.yok kafa ölçüsü 1 hafta önde yok karnı 2 hafta geride falan.çok yakınım olan iki kişi bu gibi sebeplerden hamileliklerinin son dönemini sıkıntı içinde geçirdiler ama şimdi nurtopu gibi kucaklarına aldılar maşallah.hiç sıkılma o yüzden.gelcek inşallah kucağına pamuk gibi

canım inan ilk defa senden duydum hiç bir bilgim yok ama patolojik bşr kısalık yok dediyse boşuna üzme kendni canım..

saol canım çok çok teşekkür ederim...

esrayağmur canım,diğer ölçümleri haftasıyla uyumluydu.baş,karın kilo..ama kol ve bacak uzunlukları 1 hafta gerie çıktı.bu ölçümleri kendi dr değil,ayrı detaylı ultrason yaptırdığım dr söyledi.tüm organları incelendi,herşey normal fakat kol ve bacak boyu 1 hafta geride.dr göre patolojik bir durum yokmuş,yapısal dedi.uzun boylu bir bebek olmayacak dedi.ama kafayı takmadan edemiyorum,ya beni rahatlatmak için böylr konuştuysa diyorum.allahım yardımcım olur inşallah..

ah canım arkadaşım.. hatalıkdaşım haahaaha daha önce nerdeydin.. dn sabahta bende bi olduki sorma.. çok canım yandı gündür boyunca elim sağ böbreğimin oralarda gezdim..akşama doğru hafifledi.. bu sabahta afedersin ihtiyaç giderirken tekrar aynı şekilde ağrıdı.. ama şuanda yok..ama ara ara hafif oluyo..doktorumu aradım..çok rahatsız olursan gel dedi ama normalmiş.. ıstırahat et cnm..

cnm doktorun zannetmiyorum seni rahatlatmak için öyle söylemiş olsun..çünkü bebekte en ufak bi sorunu söylemek sizi uyarmak zorunda hatta raporlara geçemek zorunda doğumda farklı bi durumla karşılaşırsanız die..yani doktorlar kendilerini riske atmazlar...yani şu oluyo gerçekten böyle bi sorun olsaydı söylerdi..benim bebeğin kafası ve karın çevresi diğer yerlere göre 5 gün önde mesela ona göre doktor iri olucak dedi..senin bebişte çıtı pıtı olucak.. gerçekten hiç strese girme cnm... sağlıklı olsunlarda yeter..

bu arada kızlar ilk defa eşim ONUR ALP adına olumsuz bir tepki vermedi tamam olumlu tepki vermedi ama olumsuz bişeyde demedi:)))) benim nedense aklıma geldiği andan itibaren cok içim kaynadı o isme gerçi b arkadas türkücü adı gibi dedi ama euheuhuh

ahaha türkücü ismimi oda güzel.. ONUR ALP İSMİ GÜZEL BENCE...

yaa dün akşam sen aklıma geldin aslında.hatta eşime bile söyledim :))dün okumuştum yazdıklarını da. senin kasığın ağrıyodu herhalde die düşündüm benim aklımda öyle kalmış.benim böyle arka taraflarda böbreğe doğru olunca korktum hani enfeksiyon olsa idrar yaparken yanma fln olur ama yok. ya da ateşin fln yükselir o da yok. acaba dedim kum fln mı düşürüyorum :18: ne biliiim aklıma 40 tane senaryo geldi.ay iyi o zaman ben de doktoru arayıp aramama arasında kalmıştım demekki normalmiş çok saol cnm benim.

kızlar 3lü test sonucumuz çıkmış birazdan doktora gidicez inşallah iyi çıkmıştır bebeğimide çok özledim
GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CNM...

:) CNM YA ben derdimi anlatamadımki yoksa senin gibi böbrekmi be böyle sağ tarafın belimi kavradığım yer işte...rahat ol bişey yoktor inş.. enfeksiyonda zannetmiyorum ya.. üşütmedikten sonra ayaklarıda muhafaza ettikten sonra bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…