- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.441
kızlaaaaaaaarrrrr............ bir ay önce arabamız çalınmıştı.iki gün sonra da ikili testim kötü çıkmıştı.aksilik geldi mi peş peşe gelir derler yaişte öyle.biraz önce eşim telefon etti.tam ümidi kesmişken arabamız bulunmuş .müjdeyi verdi nasıl sevindim anlatamam.testimiz iyi çıktı,arabamız bulundu..bi de hayırlısıyla oğlumuzu kucağımıza aldık mı tamamdır.
günaydın kızlar
kızlaaaaaaaarrrrr............ bir ay önce arabamız çalınmıştı.iki gün sonra da ikili testim kötü çıkmıştı.aksilik geldi mi peş peşe gelir derler yaişte öyle.biraz önce eşim telefon etti.tam ümidi kesmişken arabamız bulunmuş .müjdeyi verdi nasıl sevindim anlatamam.testimiz iyi çıktı,arabamız bulundu..bi de hayırlısıyla oğlumuzu kucağımıza aldık mı tamamdır.
OLUR CNM NEDEN OLMASIN GERÇEKTEN YORULUYOSAN..İSLAM DİNİ ZORLAYICI DEĞİL AKSİNE HAYATI KOLAYLAŞTIRAN DIR.. İZİN VAR BUNA YANİ..KILABİLİRSİN RAHATLIKLA..ayy tamam canım çok kolaymış hakikaten ben şimdi oturarskta kılsam olurmu acaba yaa...
AY MAŞALLAH CNM YA..çok sevindim gerçekten..kızlaaaaaaaarrrrr............ bir ay önce arabamız çalınmıştı.iki gün sonra da ikili testim kötü çıkmıştı.aksilik geldi mi peş peşe gelir derler yaişte öyle.biraz önce eşim telefon etti.tam ümidi kesmişken arabamız bulunmuş .müjdeyi verdi nasıl sevindim anlatamam.testimiz iyi çıktı,arabamız bulundu..bi de hayırlısıyla oğlumuzu kucağımıza aldık mı tamamdır.
selam kızlar nasılsınız..
akşam sizlere bir soru sormuştum ama ilgilenen olmadı aranızda.belki şimdi benim durumumda olanlar vardır da yardımcı olurlar..
bebişimin femur kemiği uzunluğu 1 hafta geride çıktı.dr patolojik bir kısalık yok dedi ama ben kafayı yicem.benim durumumda olan var mı aranızda veya bu durumda olup ta doğumu gerçekleşen var mı arkadaşlar?
bir bebeğe müzik nasıl dinletiyorsunuz.karına monte edilen kulaklıklardan görmüştüm reklamda,alan var mı?
akşam sizlere bir soru sormuştum ama ilgilenen olmadı aranızda.belki şimdi benim durumumda olanlar vardır da yardımcı olurlar..
bebişimin femur kemiği uzunluğu 1 hafta geride çıktı.dr patolojik bir kısalık yok dedi ama ben kafayı yicem.benim durumumda olan var mı aranızda veya bu durumda olup ta doğumu gerçekleşen var mı arkadaşlar?
bir bebeğe müzik nasıl dinletiyorsunuz.karına monte edilen kulaklıklardan görmüştüm reklamda,alan var mı?
OLUR CNM NEDEN OLMASIN GERÇEKTEN YORULUYOSAN..İSLAM DİNİ ZORLAYICI DEĞİL AKSİNE HAYATI KOLAYLAŞTIRAN DIR.. İZİN VAR BUNA YANİ..KILABİLİRSİN RAHATLIKLA..
AY MAŞALLAH CNM YA..çok sevindim gerçekten..
cnm sanırım kimse böyle bi durumla karşılaşmadı die biliyorum o yüzden cvp yazılmamıştır yoksa bende okudum.. ama dediğin gibi yapısı böyledir...çıtı pıtı bi yavrun olucak.. sorun etme cnm..
günaydın kızlar. dün gece hiç uyuyamadım.akşama doğru sağ böbreğimin olduğu yerde bi ağrı vardı.geceye doğru arttı ki sormayın.kıvrandım resmen.eşim doktotra gidelim dedi ama ben biraz sıcak su koymuştum o ii geldi gibi onunla biraz uyuyakalmışım.uyandığımda sırılsıklam terlemişim şimdi daha iiyim çok şükür.ama neden oldu niye ağrıdı hiç bilmiyorum yaa
günaydın kızlar. dün gece hiç uyuyamadım.akşama doğru sağ böbreğimin olduğu yerde bi ağrı vardı.geceye doğru arttı ki sormayın.kıvrandım resmen.eşim doktotra gidelim dedi ama ben biraz sıcak su koymuştum o ii geldi gibi onunla biraz uyuyakalmışım.uyandığımda sırılsıklam terlemişim şimdi daha iiyim çok şükür.ama neden oldu niye ağrıdı hiç bilmiyorum yaa
esrayağmur canım,diğer ölçümleri haftasıyla uyumluydu.baş,karın kilo..ama kol ve bacak uzunlukları 1 hafta gerie çıktı.bu ölçümleri kendi dr değil,ayrı detaylı ultrason yaptırdığım dr söyledi.tüm organları incelendi,herşey normal fakat kol ve bacak boyu 1 hafta geride.dr göre patolojik bir durum yokmuş,yapısal dedi.uzun boylu bir bebek olmayacak dedi.ama kafayı takmadan edemiyorum,ya beni rahatlatmak için böylr konuştuysa diyorum.allahım yardımcım olur inşallah..
bu arada kızlar ilk defa eşim ONUR ALP adına olumsuz bir tepki vermedi tamam olumlu tepki vermedi ama olumsuz bişeyde demedi:)))) benim nedense aklıma geldiği andan itibaren cok içim kaynadı o isme gerçi b arkadas türkücü adı gibi dedi ama euheuhuh
ah canım arkadaşım.. hatalıkdaşım haahaaha daha önce nerdeydin.. dn sabahta bende bi olduki sorma.. çok canım yandı gündür boyunca elim sağ böbreğimin oralarda gezdim..akşama doğru hafifledi.. bu sabahta afedersin ihtiyaç giderirken tekrar aynı şekilde ağrıdı.. ama şuanda yok..ama ara ara hafif oluyo..doktorumu aradım..çok rahatsız olursan gel dedi ama normalmiş.. ıstırahat et cnm..
GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CNM...kızlar 3lü test sonucumuz çıkmış birazdan doktora gidicez inşallah iyi çıkmıştır bebeğimide çok özledim
yaa dün akşam sen aklıma geldin aslında.hatta eşime bile söyledim :))dün okumuştum yazdıklarını da. senin kasığın ağrıyodu herhalde die düşündüm benim aklımda öyle kalmış.benim böyle arka taraflarda böbreğe doğru olunca korktum hani enfeksiyon olsa idrar yaparken yanma fln olur ama yok. ya da ateşin fln yükselir o da yok. acaba dedim kum fln mı düşürüyorum :18: ne biliiim aklıma 40 tane senaryo geldi.ay iyi o zaman ben de doktoru arayıp aramama arasında kalmıştım demekki normalmiş çok saol cnm benim.
# cicibebe_cicianne
# fguney
# *papatya*
# lgzdl
# bnazz
# esrayagmur
# hnk
# jojop
ESRAYAĞMUR canım geçmiş olsun...Neyin var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?