2011 Nisan Anneleri

kızlar ben burdayımda,valla unutyorum sayfanın açık oldugunu nette bebek örgülerine falan bakıyorum,saatler geçiyor ..ara ara bakıyorum gelişmelere ,yoksa burda olupta yazmıyor sanmayın sakın kızmayın okiş...

esraaaaaaaaaa nerdesin içim çürüdü kızzz 2gündür beklemekten,gel artık..

annemde hazılık yaptım... geldim bugün misafir ağırladım ilk defa...yedi oturdum vallahi sağ tarafım çok ağıyodu bu gün.. şimdi hafifledi çok şükür..

selam arkadaşlar.hepınıze hayırlı cumalar.ben yenı katıldım aranıza.aranızda amnıyosentez yaptıran varmı.ben üç hafta once yaptırdım.ama hala sonucu alamadım.bu süre içindede cok sıkıntılı gunler gecırdım ve halada gecırıyorum.rabbım hepımızın yardımcısı olsun.

cnm hoşgeldin aramıza.. aramızda yaptıran var amniyosentez ama çok şükür iyi çıktı hepsinin... strese girme eminim bişeyin yokturdur... zor bi dönem sizinkisi.. kolay değil..

günaydın kızlar dün erken yattım biraz öyle olunca malum bu saatte kalktım..ama sağ tarafımın ağrısı hala devam ediyo.. şiddetli değil ama beni tedirgin ediyo.. bebiş ile ilgili değil tedirginliğim ağrıcak die yine..çünkü sıkıntı veriyo bana...eğer devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum..bu seferde kısmet olmucak 3 hafta beklemek..benim kaderim bu galiba 15 günde bi doktora gitmek bi sebeb çıkıyo hep..benim gibi olanlar lütfen yazın kızlar

esra günaydın,dün sabah benimde sağ kasığımda uyuşma ağrı gibi bir his vardı. yürürken bacağım çekiyordu. bugün o his gitti gibi ama sürekli yattığımdan olabilir

esra günaydın,dün sabah benimde sağ kasığımda uyuşma ağrı gibi bir his vardı. yürürken bacağım çekiyordu. bugün o his gitti gibi ama sürekli yattığımdan olabilir

GÜNAYDIN CNM
doktorumda aynısını dedi..dinlenince geçiyomu die..çok şükür şuan hafifledi.. işte insan tedirgin oluyo istemedende.. aynı şeyleri sıkıntıları paylaşmak güzel..

günaydınlarr

haftasonuna çok yaklaştık hadi bakalımnasılsınız kızlar ben bugün dünkü gibi değilim gayet iyiyim, mutluyum ve bebişimi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…