- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.381
selam arkadaşlar.hepınıze hayırlı cumalar.ben yenı katıldım aranıza.aranızda amnıyosentez yaptıran varmı.ben üç hafta once yaptırdım.ama hala sonucu alamadım.bu süre içindede cok sıkıntılı gunler gecırdım ve halada gecırıyorum.rabbım hepımızın yardımcısı olsun.
günaydın kızlar dün erken yattım biraz öyle olunca malum bu saatte kalktım..ama sağ tarafımın ağrısı hala devam ediyo.. şiddetli değil ama beni tedirgin ediyo.. bebiş ile ilgili değil tedirginliğim ağrıcak die yine..çünkü sıkıntı veriyo bana...eğer devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum..bu seferde kısmet olmucak 3 hafta beklemek..benim kaderim bu galiba 15 günde bi doktora gitmek bi sebeb çıkıyo hep..benim gibi olanlar lütfen yazın kızlar
esra günaydın,dün sabah benimde sağ kasığımda uyuşma ağrı gibi bir his vardı. yürürken bacağım çekiyordu. bugün o his gitti gibi ama sürekli yattığımdan olabilir
günaydın güzel nisan anneleri ve msi kokulu bebişleri nasılsınız bugünn
slm kızlar günaydın...
çooooooook iyiyiz biz kızımla hatta çok mutluyuz cunku annem geliyorrrrrrrrrrrrrrr mersinden heyecanlıyım uzun zamandr görememeiştim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?