- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.481
Dün karnıbahar yemeği yapmıştım biraz var yemekten ama eşim sevmiyor o yemeği...Dün mercimek çorbası istemişti onu koydum ateşe...Bu hafta gece çalıştığından uyuyor...Birazdan uyandıracağım...Akşamada bişeyler bakarız artık...Bugün hiçbişey yapasım yok çok canım sıkılıyor...
merhaba ben de aranıza yeni katıldım.18+3 günlük hamileyim.bende amniyosentez yaptırdım.ilk iki sonuç temiz çıktı üçüncü sonucu bekliyoruz.beklemek çok zor.
kızlar merhabalar herkeze umarım siz bebişkolarınızda iyidir biz çok şükür iyiz ama hamilelikten önce ben çok sakin bir insandım şimdi nedense hep çok sinirliyim her daim barut gibiyim yani sabah eşimi uyandırmak için çalan saate sinir oldum eşime bağırdım hadi uyan saat çaıp duruyor bnm uykumu bölüyor diye yazık o da hamileliğime verdiği için sesini çıkartmadı ama ben okadar kızdımki yataktan kalkıp geçirmedim bile eşimi 2 buçuk senelik evliyim ilk defa böyle yaptım şimdide vicdan azabı çekiyorum sizlerde de varmı bu sinir bana özgü bişeymi anlamadım....
sinir değil de ben de daha ziyade alınganlık var cnm. ama çabucak geçiverdiğine göre hamileliğinin verdiği bi durum diyebilirz. baksana senin sinirin bile hemen geçmiş ve pişmanlık duymuşsun. akşama gönlünü alırsın kocişkonun olur biter. arada bu tür şeyler hepimizin başına gelio önemli olan karşılıklı anlayış ama:79:
selam kızlar bügün hastaneye gittik gayet sağlıklıymış bebişim pazartesi ayrıntılı ultrason a girecem tetanoz aşısı oldum aslında bügün tüm gün izinliydim ama mesai arkadaşım hastalandı acile gitti ben de apar topar işe geldim
kızlar merhabalar herkeze umarım siz bebişkolarınızda iyidir biz çok şükür iyiz ama hamilelikten önce ben çok sakin bir insandım şimdi nedense hep çok sinirliyim her daim barut gibiyim yani sabah eşimi uyandırmak için çalan saate sinir oldum eşime bağırdım hadi uyan saat çaıp duruyor bnm uykumu bölüyor diye yazık o da hamileliğime verdiği için sesini çıkartmadı ama ben okadar kızdımki yataktan kalkıp geçirmedim bile eşimi 2 buçuk senelik evliyim ilk defa böyle yaptım şimdide vicdan azabı çekiyorum sizlerde de varmı bu sinir bana özgü bişeymi anlamadım....
bende oldum amnıyo.ama hala cevap alamadım.üç hafta oldu meraktan ölecegım.ömrumden ömur gıttı sankı.çok zor gercekten.rabbım hepımızın yardımcısı olsun
kızlar nasılsınız yahu pek sesınız cıkmıyor gıbı yarın mısafırım var ınsallah kolayca gecer
evt cnm alınganlık sinirlilik içe kapanma hepsi var bende umarım geçici bir durumdur kendim bile sıkılmaya başladım bu hallerimden biran önce çeki düzen vermem gerekiyor kendime yoksa böyle olmayacak....
Canım aynı şeyleri inan bende yaşıyorum.Çok çabuk sinirleniyorum ve herşeye alınıyorum.Eşim iki gün önce bir telefon aldı akşamları telefonun özellikleri ile uğraşıyor.bende kızıyorum ona sen nie beni sevmiyosun nie karnımı okşamıyorsun dieNe yapayım hep bizimle ilgilensin istiyorum Kızla bu arada sağ göğsümün alt tarafında ağrı var ya sanki böyle üşütmüşüm gibi.birde sırtımda aynı ağrı var sırtımdaki ağrı kaç haftadır hep aynı ağrı şeklinde sanki bişey batıyor canım çok acıyor
gözun aydın tatlım herkes merakla ayrıntılı ultrasonu bekliyor valla sonrada şeker taraması var galiba sırada :92:
ay ewt ya bi de şeker taraması var.o zamanda herkes onu konuşmaya başlıcak sende ne çıktı bende ne çıktı vsama ben asıl nisan ayında nolcak çok merak ediyorum.çok şenlikli olur forum herhalde herkesin hayırlı haberleri gelir inşallah bir bir gerçi doğumdan sonra hemen dönüş yapamayabilirler ama önce doğum yapanlar en azından tecrübelerini paylaşsa çok güsel olur bence
cnm korkma bizdede var o ağrılardan seninle 5 kişi olduk ama geçiyo dinlen yeter içini ferah tut cnm...Canım aynı şeyleri inan bende yaşıyorum.Çok çabuk sinirleniyorum ve herşeye alınıyorum.Eşim iki gün önce bir telefon aldı akşamları telefonun özellikleri ile uğraşıyor.bende kızıyorum ona sen nie beni sevmiyosun nie karnımı okşamıyorsun dieNe yapayım hep bizimle ilgilensin istiyorum Kızla bu arada sağ göğsümün alt tarafında ağrı var ya sanki böyle üşütmüşüm gibi.birde sırtımda aynı ağrı var sırtımdaki ağrı kaç haftadır hep aynı ağrı şeklinde sanki bişey batıyor canım çok acıyor
esrayagmur+,ozlemes26,mesa,cimcimenaz+,murun84,mili_,nilufermas,ozz83,cicibebe_cicianne,angel74,kemay,leegorkemm,mefunihi,
selam kizlar cumaniz hayirli olsun..
esrayagmur+,ozlemes26,mesa,cimcimenaz+,murun84,mili_,nilufermas,ozz83,cicibebe_cicianne,angel74,kemay,leegorkemm,mefunihi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?