2011 Nisan Anneleri

kızlar merhabalar herkeze umarım siz bebişkolarınızda iyidir biz çok şükür iyiz ama hamilelikten önce ben çok sakin bir insandım şimdi nedense hep çok sinirliyim her daim barut gibiyim yani sabah eşimi uyandırmak için çalan saate sinir oldum eşime bağırdım hadi uyan saat çaıp duruyor bnm uykumu bölüyor diye yazık o da hamileliğime verdiği için sesini çıkartmadı ama ben okadar kızdımki yataktan kalkıp geçirmedim bile eşimi 2 buçuk senelik evliyim ilk defa böyle yaptım şimdide vicdan azabı çekiyorum sizlerde de varmı bu sinir bana özgü bişeymi anlamadım....

bişey olmaz tatlım yaa ne ilaçlar kullananlar var onlara da bişey olmuyo kaldı ki viks uçucu yağlardan yapılan bişey içinde öyle zararlı bi kimyasal fln yoktur

merhaba ben de aranıza yeni katıldım.18+3 günlük hamileyim.bende amniyosentez yaptırdım.ilk iki sonuç temiz çıktı üçüncü sonucu bekliyoruz.beklemek çok zor.

bende oldum amnıyo.ama hala cevap alamadım.üç hafta oldu meraktan ölecegım.ömrumden ömur gıttı sankı.çok zor gercekten.rabbım hepımızın yardımcısı olsun

sinir değil de ben de daha ziyade alınganlık var cnm. ama çabucak geçiverdiğine göre hamileliğinin verdiği bi durum diyebilirz. baksana senin sinirin bile hemen geçmiş ve pişmanlık duymuşsun. akşama gönlünü alırsın kocişkonun olur biter. arada bu tür şeyler hepimizin başına gelio önemli olan karşılıklı anlayış ama:79:

selam kızlar bügün hastaneye gittik gayet sağlıklıymış bebişim pazartesi ayrıntılı ultrason a girecem tetanoz aşısı oldum aslında bügün tüm gün izinliydim ama mesai arkadaşım hastalandı acile gitti ben de apar topar işe geldim

evt cnm alınganlık sinirlilik içe kapanma hepsi var bende umarım geçici bir durumdur kendim bile sıkılmaya başladım bu hallerimden biran önce çeki düzen vermem gerekiyor kendime yoksa böyle olmayacak....

selam kızlar bizde biraz temzlk yaptk sonra çarşya çktm sağlıklı doğum sağlıklı yuruyus dedim kendimi attım dışarı hem yuruyus yaptm hem de bir iki eksk bişey vardı eve onları aldım yorldm biraz....azcık dinleneyim yanınızda sonra hoooooooooooooop yemek yapmaya

gözun aydın tatlım herkes merakla ayrıntılı ultrasonu bekliyor valla sonrada şeker taraması var galiba sırada :92:

ya eşimde aynısını bana dyr arkadaşlar ben esksnden daha ince nazik davranmaya çalşyrm sana ama sen daha alngan oldun hamileliğine veryrm dyr

Canım aynı şeyleri inan bende yaşıyorum.Çok çabuk sinirleniyorum ve herşeye alınıyorum.Eşim iki gün önce bir telefon aldı akşamları telefonun özellikleri ile uğraşıyor.bende kızıyorum ona sen nie beni sevmiyosun nie karnımı okşamıyorsun dieNe yapayım hep bizimle ilgilensin istiyorum Kızla bu arada sağ göğsümün alt tarafında ağrı var ya sanki böyle üşütmüşüm gibi.birde sırtımda aynı ağrı var sırtımdaki ağrı kaç haftadır hep aynı ağrı şeklinde sanki bişey batıyor canım çok acıyor

kızlar nasılsınız yahu pek sesınız cıkmıyor gıbı yarın mısafırım var ınsallah kolayca gecer

:)) ne ikram yapıcaksın peki.. Senden kopya çekeyim.. Yarın benimde misafirim var.. Akşama hazırlıklarımı yapmam lazım.. Daha evimi temizlicem... Amannn hiç bana göre değilde işte evde en az 10 kişi olcaz... Vee haftaya veeee ondan sonraki haftada misafirim var.... Randevü defterim doldu anlayacağınız....

evt cnm alınganlık sinirlilik içe kapanma hepsi var bende umarım geçici bir durumdur kendim bile sıkılmaya başladım bu hallerimden biran önce çeki düzen vermem gerekiyor kendime yoksa böyle olmayacak....

bende çok şükür yok öyle haller aynen devam.. Sadece çok fazla dişlerim ağrıyor ( sizinde dişlerinize vuran varmı (( coraspin içiyorum diye dişetlerim kanamaya başladı... Nefret ediyorumm... Dişçiyede gitmek istemiyorumm...

dinlemöeye çalış biraz tatlım d,kkat et kendine

gözun aydın tatlım herkes merakla ayrıntılı ultrasonu bekliyor valla sonrada şeker taraması var galiba sırada :92:

ay ewt ya bi de şeker taraması var.o zamanda herkes onu konuşmaya başlıcak sende ne çıktı bende ne çıktı vs ama ben asıl nisan ayında nolcak çok merak ediyorum.çok şenlikli olur forum herhaldeherkesin hayırlı haberleri gelir inşallah bir bir gerçi doğumdan sonra hemen dönüş yapamayabilirler ama önce doğum yapanlar en azından tecrübelerini paylaşsa çok güsel olur bence

bencede doğum hikayalerimizi anlatırız önde giden çok kişi var forumda

cnm korkma bizdede var o ağrılardan seninle 5 kişi olduk ama geçiyo dinlen yeter içini ferah tut cnm...
esrayagmur+,ozlemes26,mesa,cimcimenaz+,murun84,mili_,nilufermas,ozz83,cicibebe_cicianne,angel74,kemay,leegorkemm,mefunihi,
selam kizlar cumaniz hayirli olsun..

slm tatlım sanada hayırlı cumalar... sohpet varya malum içerdeyim ben çok öptüm gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…