- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.501
tamam canim bekliyoruz..cnm korkma bizdede var o ağrılardan seninle 5 kişi olduk ama geçiyo dinlen yeter içini ferah tut cnm...
slm tatlım sanada hayırlı cumalar... sohpet varya malum içerdeyim ben çok öptüm gelicem
hosbulduk..ben gece cok oturdugum icin sabahta kalkamiyorum.ondan canim:92:sanada hayrlı cumlaar tatlım hoşgeldin bnde tam seni içimden gecryrdm artık ortalarda çok gozkmyrsn diye sen geldin
sagol iyiyiz bizde.kar yagdi burda. evde oturup duruyoruz oglanlaselam tatlım seninde cuman hayırlı olsun. iyisinizdir inşalla
sagolasin..aleykümselam canım... Sanada hayırlı cumalar....
merhaba haklısın örneğin benim muhtemelen doğum mart sonunda olacak hayırlısıyla inşallah.
agrilardan yazmissiniz bende de var malesefki benim agrilarda sol tarafimda:)) sol gögsümün alti batiyo gibi birde sol kasigimin icinde bir damar cekiyo sanki.kalcalarimdada po..kismi icindeki kaslari cok agriyo yirtiliyo sankiyürürkende sol bacagim cekiyo penguen gibi yürüyorum.ama ilk hamileligimdede olmustu.hepsi normal seyler yani hamilelik boyuncada sürüyo ( siniride hic sormayin hic bir seye tahammülüm yok birde hamilelikte gelen guatir dahada sinir yapiyo bana off icim karardi hastaliklardan agrilardan
selam şekerler ne var ne yok.. ohoo bayağı kalabalığız bugünn # ozlemes26
# ozz83
# cimcimenaz+
# kemay
# ..ERVA..
# karamel86
# nilufermas
# KK Pro Üyeskorpion74+
# angel74
# cicibebe_cicianne
# ayca22
# leegorkemm
# esrayagmur+
# mili_
# murun84
sanada selam canim..iyi diyelim, iyi olalimselam nasıl gidiyor
hosgeldin fistik..bütün kizlar toplandik, toplandik...selam şekerler ne var ne yok.. ohoo bayağı kalabalığız bugünn # ozlemes26
# ozz83
# cimcimenaz+
# kemay
# ..ERVA..
# karamel86
# nilufermas
# KK Pro Üyeskorpion74+
# angel74
# cicibebe_cicianne
# ayca22
# leegorkemm
# esrayagmur+
# mili_
# murun84
amin.seninde mübarek ve kabul olsun insallah.Sizinde cumanız mübarek olsun kızlar.Bu mübarek günde ettğimiz dualar kabul olsun inşallah.
kesinlikle dogru..:118:hamilelik= hastalık :94:
canim sen benle arkada$sin ya, kim kimle arkadassa onu arti olarak görüyo..:82:kızlar neden bazı isimlerin yanında + işareti var acep :26:
canim sen benle arkada$sin ya, kim kimle arkadassa onu arti olarak görüyo..:82:
kızlar bugun yemege ne yapmayı dusunuyorsunuz
kizlar rica etsem yemek isini burda konusmasak sonra özeniyorum da..gecende öyle bir konu oldu simdi trden getirtmek zorunda kaliyorum yazilan seyi burda bulamadigim icin.anlayisiniz icin teskkür ederim.cünkü hepimiz hamileyiz burda..kızlar bugun yemege ne yapmayı dusunuyorsunuz
evt cnm alınganlık sinirlilik içe kapanma hepsi var bende umarım geçici bir durumdur kendim bile sıkılmaya başladım bu hallerimden biran önce çeki düzen vermem gerekiyor kendime yoksa böyle olmayacak....
gözun aydın tatlım herkes merakla ayrıntılı ultrasonu bekliyor valla sonrada şeker taraması var galiba sırada :92:
Dün karnıbahar yemeği yapmıştım biraz var yemekten ama eşim sevmiyor o yemeği...Dün mercimek çorbası istemişti onu koydum ateşe...Bu hafta gece çalıştığından uyuyor...Birazdan uyandıracağım...Akşamada bişeyler bakarız artık...Bugün hiçbişey yapasım yok çok canım sıkılıyor...
merhaba ben de aranıza yeni katıldım.18+3 günlük hamileyim.bende amniyosentez yaptırdım.ilk iki sonuç temiz çıktı üçüncü sonucu bekliyoruz.beklemek çok zor.
kızlar sizi çok öptüm...bana müsade gurp gelmeye başladı..öce 65--75 arası altın kızlar geldi 4 kişi ilk onlar gelir hep.. 5-6 gibi inş gelicem..arada okucam yazdıklarınızı...sizlerede dua edicem inş...
kızlar 3lü test sonucumuz çıkmış birazdan doktora gidicez inşallah iyi çıkmıştır bebeğimide çok özledim
selam kızlar nasılsınız..
akşam sizlere bir soru sormuştum ama ilgilenen olmadı aranızda.belki şimdi benim durumumda olanlar vardır da yardımcı olurlar..bebişimin femur kemiği uzunluğu 1 hafta geride çıktı.dr patolojik bir kısalık yok dedi ama ben kafayı yicem.benim durumumda olan var mı aranızda veya bu durumda olup ta doğumu gerçekleşen var mı arkadaşlar?
bir bebeğe müzik nasıl dinletiyorsunuz.karına monte edilen kulaklıklardan görmüştüm reklamda,alan var mı?
kızlaaaaaaaarrrrr............ bir ay önce arabamız çalınmıştı.iki gün sonra da ikili testim kötü çıkmıştı.aksilik geldi mi peş peşe gelir derler yaişte öyle.biraz önce eşim telefon etti.tam ümidi kesmişken arabamız bulunmuş .müjdeyi verdi nasıl sevindim anlatamam.testimiz iyi çıktı,arabamız bulundu..bi de hayırlısıyla oğlumuzu kucağımıza aldık mı tamamdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?