2011 Nisan Anneleri

amanın bizde yiyecegiz azarı desene doktordan :26:

oy maşallah cnm..allah bağışlasın...ne güzel izlemişsindir yavrunu 4 hafta idare edersin artık ee 30 dak ay benziyolar vallahi artık anneyemi babayamı da benim anlamadığım konu şu..beslenmek için iyiyyoruz kilo alıcaz tabiki bu belli olmaz ki senle ben aynı ölçülerde yesek sen almazsın ben alırım belki..takılmaz sen fazla bilerek yapıyo doktorlar..yayılmayalım die..

maşallah canım bebeğine..sonuçların da güzel çıkmış,rahatlamışsındır ne güzel..
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..

maşallah cnm miniğine
süper ya herşeyini görmek uzun uzun doya doya bakma.
bizimde az kaldı 4 gün sonra detaylımız

landsarc canım hiçç üzülme daha dün konuştuk hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız diye. Doktor da demiş zaten, inan problem olsa hemen söylüyorlar ve tabiki o riski almıyorlar acil alarma geçiyorlar hemen. İnanıyorum ki gayet sağlıklı tatlı bebişin. Maşallah bebiş de büyümüş artık annesiBu arada bende çizelgeler gözükmüyor işyerinde engelli. O yüzden kaçıncı haftandasın canım?

aysu87 ve simten81 hayırlı haberlerinize çok sevindim. Bebişlerinizin maşallahı varKilo da gayet iyi. Hadi bakalım darısı 2 hafta sonra bizimkinin başına

Son düzenleme:
temennileriniz için çok teşekkür ederim arkaşdaşlar. çok korktuğum ayrıntılı acayip zevkliymiş. eşinizi de kesinlikle götürün. adam zevkten dört köşe bir halde. bi sorum olcaktı size. doktorum tetanozun yanı sıra hepatit b aşısı da yapmamı istedi. sezeryan olursam kapmayı önlemek için. doktoru öneren oldu mu?

bebiş için maşşallah kilo sorunu bende de var bende yedim fırçayı artık ekemeği azalttım pilav yok makarna yok onlarda haklıllar biz kustuk kilo verdik maşallah bulantılar geçince yüklendik yemeğe

ben ilk defa duydum tatlım belki dger randevuda söyler bi bilgim yok

bebişi incelerken görüntü iyi dedi. şişko kadınlar geliyor bi şey anlamıyorsun yağdan dedi doktorum. ebru şallı gibi gebe istiyo galiba bu adam

evet canım. benim ilk hamile kaldığımız dönemde birçok teste tabi tutulduk ya. onda hepatit de vardı. doktorum bana önerdi ve ben yaptırdım. 3 parti oluyor 2 si bitti 3. cüsü martta. onun belli aralıkları var. bebeğe hiç bir zararı yok için rahat olsun

bebişi incelerken görüntü iyi dedi. şişko kadınlar geliyor bi şey anlamıyorsun yağdan dedi doktorum. ebru şallı gibi gebe istiyo galiba bu adam

benim doktorum da bu ay 1 kilo almışım ve toplamda da aldığım kilo 1. öbür aya iştahın çok açılabilir yine makul kilo al. kontrolü elden bırakma. 1 ayda 4-5 kilo alıp gelme sakın dediben de bu adam beni doğumdan sonra podyuma çıkaracak galiba dedim ama içimden tabi

ye maaşallha devam et böyle diyen doktorda göremedik hiç

saol cnm..bende sağlıklı olduğuna inanıyorum,inanmak istiyorum..
20+2 deyiz bugün itibariyle,ama ultrasonda 21+1 çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…